אחים שלי אנחנו עומדים היום בפני סיום פרק אחד של קהילת טקטיקל הישראלית וכניסה לתוך הפרק השני, מה שאנחנו המארגנים הכנו לכם השבוע בהמון מחשבה והשקעה ולא מעט כאבי ראש זה למעשה מסע שיקום והפיכת קהילת טקטיקל אופס הישראלית לקהילה הרבה יותר מיקצועית, מה זאת אומרת, הכוונה היא קודם כל להפוך את אותם הקלאנים הפשוטים והיותר "חלשים" לקלאנים שיוכלו לעמוד בתוך חודשיים שלוש כנגד כלאנים חזקים מהם בזה שהאירגון, וחשיבת ניהול הקלאן שלהם תיהיה שונה ואת זאת אנחנו עושים ע"י גיבוש צוות להכשרת קלאנים שכבר למעשה קיים ואת חברי הצוות נציג בהמשך השבוע.
אז חברי היקרים, כדי להתחיל לעשות את כל המהפך הזה בקהילה שמה שהוא כולל אני אפרט לכם בהמשך, צריך ערוץ מירק פעיל ומגובש והכוונה היא לא "לפצל" את הקהילה כמו שקרא עם הערוץ של הקלאב ושל הפיקאפים - לא עוד, אני השגתי את הסכמתם של שני המנהלים גם של הפיקאפים וגם של הקלאב ליצירת ערוץ אחד מאוחד שיכלול גם את הקלאב, גם את הפיקאפים וגם את כל קהילת טקטיקל אופס.
מטרתו של הערוץ הוא בין היתר לארגן משחקי קלאן וור, לא צריך יותר להתרוצץ בין ערוצי הקלאנים השונים שרובם שוממים, יהיה ערוץ אחד שכל האנשים יהיו מחוברים בוא.
קודם כל אני יודע שיש בניכם אנשים שחושבים שיש בעיות אצלינו בשרת טימספיק הכללי של סטלה זון ושהוא לא מיקצועי מספיק, אז חברים אני גאה להציג את שרת הטיסמפיק נטול הפרוטקציות והפרובוקציות - שרת הטימספיק הרישמי של קהילת טקטיקל אופס - שרת מתנת סטלה זון ובחסות חברת סאם הוסטינג
84.95.244.125:9292
עכשיו בשרת זה לכל קלאן יש את החדר שלו ורק ללידר של הקלאן יהיה מנהל בשרת
CA
כדי לקבל את החדר שלכם נא ליצור קשר עם:
cyrax
porshman
כדי שהם יפתחו לכם את הערוץ ויסדרו לכם את כל מה שאתם צריכים.
בנוסף לכל זה, אני רוצה להודיע לכם שאנחנו או יותר נכון צוות הכשרת הקלאנים יעזרו לכל הקלאנים להשתמש במירק, להסביר איך מארגנים קלאן וור נורמאלי ולמעשה להיות כמו חבר תומך כזה שיבוא ויטפח את הקלאנים הקיימים.
ועכשיו אחרי שזה כנראה לא הספיק לכם לאחר שהקילה "תשוקם" במשך החודשים הקרובים אני שמח להודיע ש.
יאורגן גביע נוסף נושא פרסים מאוד יוקרתיים שסוף סוף לקלאנים הקטנים תיהיה האפשרות לזכות ולא רק הוותיקים.
ואני רוצה להודיע לכם ידידי שאני הולך לארגן
מסיבת רשת גדולה לקהילת טקטיקל אופס בחסות סטלה זון ועוד גוף
אבל לא בטוח אנשים, זה בנתיים רק תוכניות על הנייר שעולות המון כסף ואני מחפש ספסוד או ספונסר נותן חסות גדול שיארח אותנו, העיניין מתוכנן לאיזור פסח שכולם בבית ויש זמן לכולם.
טקטיקליונרים חרשנים יקרים, אני מזמין אותכם לבוא ולהכנס אל הערוץ מירק שמתכנן ויוצר לכם את כל זה החודש הקרוב ואני כמעט בטוח שכל העיניין יהיה מוכן ובדוק עד ל2.4.06 בעה"ש.
בנוסף אחים שלי אני רוצה להודיע שהחודש עד ה2.4 יעלה אתר אינטרנטי חדש שיעזור לכם קהילת טקטיקל אופס ובכלל כל מי שגולש ברשת, עוד דבר קטן ששכתי להוסיף שזה לא כל ההפתעה ויש עוד חלק נסתר שאנלא הולך להגיד לכם כל עוד זה לא יהיה בטוח אבל אני יכול להגיד לכם שזה קשור לספקיות האינטרנט שלכם .
אז אם אתם מעוניינים לקחת חלק בערוץ טקטיקל אופס החדש שעלה ויתחיל להניב פירות עד סוף החודש, כנסו והראו שבאמת אכפת לכם.
#Tactical.il
הערוץ החדש כולל בתוכו את הערוצים גם של הפיקאפ וגם של הקלאב.
אני גאה להציג בפניכם את הצוות העומד מאחורי כל הפרוייקט הזה:
myth - רעי
porshman - רועי
7Bar - מיכה
Cyrax - גרגמל
Idnz - עידן
תודה מיוחד ממני גם אל:
4ever - eliad \ sniki - mike \ DarkDj - niran
אנשים, אני מקווה לקבל מכם שיתוף פעולה למה אני עושה בשביל הקהילה מעל ומעבר רק שיהיה לכם השחקנים טוב - נצלו את זה!
שלכם, רעי ומנהלי הפרוייקט.
:נרגילה: