מישהו רוצה לקחת את הרעיון לפרסם אחרי כל קרב את התוצאות הסופיות מי הרג הכי הרבה אנשים, מי הכובש הכי חזק שהיה, מי הכמפר הכי רציני וכו'...??
אז אם מישהו רוצה שירשום את עצמו ועידו כבר ידבר איתו בהמשך.
מישהו רוצה לקחת את הרעיון לפרסם אחרי כל קרב את התוצאות הסופיות מי הרג הכי הרבה אנשים, מי הכובש הכי חזק שהיה, מי הכמפר הכי רציני וכו'...??
אז אם מישהו רוצה שירשום את עצמו ועידו כבר ידבר איתו בהמשך.
נערך בפעם האחרונה על ידי aviv : 30/06/06 ב 19:22
וואי זה נשמע טוב תעשו אם זה משהוא
קל לדבר
אם אתם רוצים סיקור על כל משחק ליגה אז שמישהו יתנדב להיות העיתונאי
אפילו שניים או שלושה ושהם יהיו נוכחים בכל משחק וירשמו מי עשה מה ואיך היה אחרי המשחק
סטטיסטיקות נאסוף על פי הדיווחים שלכם
מי שרוצה להגיש מועמדות להיות מסקר מלחמות קלאנים שידבר איתי באייסיקיו
אני בונה על מסקר בודד אבל לא יפריע אם יהיו עד שלושה.
*אביב תשנה את הכותרת של ההודעה שלך שיבינו שיש כאן הצעה להיות עיתונאים של הליגה
שיניתי אחי תודה.
אולי שבכל קלאן יהיה אחד !
וזה רעיון שלי !!! :p
נכון רעיון מצוין מדמון..
כל קלאן שיהיה לו כמו עיתונאי..
מדמון רוצה להיות שלנו?
לדתי זה דיי דפוק.. סתם קרב זה סתם לא כולם רציניים וזה לא חשוב ולא מראה כלום.. הכי טוב לעשות את הליגה ולפרסם תוצאות וזהו לא ככה?
נכון באנדית. כי אם הם מתחילים לקחת מי הורג יותר וזה אז הם לא יעבדו כקבוצה ויתחילו לחפש אחרי הריגות ומי הורג יותר כדי שיורשם תשם שלו... לא שווה לקבוצה שרוצה לשחק כקבוצה
צודק אחי זה רק יהרוס את המשחק
אחרי מה שאמרת אני מבין שלא כדי!!במקור פורסם על ידי PuG3o6
אין מה לעשות...
רונאלדו ורנאלדיניו.. רונאלדו כובש יותר,אבל מי לדעתכם יותר טוב?
יש שחקנים שיתלהבו לעשות לעצמם שם.. ולהראות שהם הורגים הרבה.. אבל בתכלס הקבוצה שלהם תהיה בתחתיץ....
אני אישית שחקנים כאלו מעיף... IDF משחקים רק כקבוצה! בגלל זה כל שחקן אצלנו נבחר בקפידה...
בקיצור היום בערב המחזור הראשון של הליגה.. נראה מה אתם באמת שוויםן!!!
IDF!
אביב הרעיון שלי זה היה לעשות מפה אחת ענקית שיהיו כול מי שבקיהלה כמה תמנים תמנים ועוד קצת תמנים חחח ערבים פרסים אתיפוים רוסים כולם וגם עוד תמנים חחח
ולאחניס את כולם לשרת אחד ויהיה בה מפה ענקית אז אם יש מישהו שיכול לסדר דבר קזה כמה לרשום הודעה בפורום מי רוצה להשתתף בזה ונעשה רשימה ונקבע יום וזהו ונשחק זה היה הרכיון שלי
תשמע שלומי יש משהו במה שאתה אומר אבל אני לא מסכים עם זה.במקור פורסם על ידי BaNDiT
אנשים יעשו לעצמם את ההחלטה אם להשקיע במשחק קבוצתי ולנצח או סתם לשחק כמו שכונה.
אני לא חושב שיש שחקנים מאיזשהו קלאן פה שלא ירצו לנצח ככה שאני באמת חושב שהדאגה שכל אחד יהפוך לאגואיסט ויתחיל לשחק בשביל עצמו היא נכונה בעיקרון אבל היא לא אמורה להדאיג אותנו.
בכל מקרה אפשר לנסות ונראה איך זה הולך. אני חושב שזה יוסיף המון הנאה ואתגר למשחק ככה שחבל לוותר על זה.
תקשיבו דבר כזה עושים בדרך כלל בקאפים לא בסתם משחקים
אבל בגלל שפה כל משחק זה כמו חג אז תכניסו לסרבר עוד שחקן או שניים שיהיו שופטים
הם בסוף יצלמו סקרין שוטים מהמשחק יראו שהוא מתנהל כשורה ושאנשים לא יעשו באגים או ישתמשו בצ'יטים
בסוף המשחק הם כותבים רפורט וזהו זה
בכל משחק אמור להיות שופט כבר שישגיח שהכל מתנהל כשורהבמקור פורסם על ידי void1
אני אמנה אותם כבר
הם יקבלו הודעה פרטית ממני
מי שרוצה גם להיות שופט במשחקים שידבר איתי באייסיקיו
150050118
והוספתי לטבלה עוד שתי אופציות
מי שמסייע הכי הרבה (מציל את הדגל הכי הרבה ובכלל משחק כמו שצריך בצורה שעוזרת לקבוצה)
וזה שכבש הכי הרבה דגלים (פשוטו כמשמעו)
לא רואה לנכון להוסיף את זה שהורג הכי הרבה כי זו גם ככה לא המטרה במשחקי קלאנים
נכון אם כל אחד סתם יהרוג כמה שיור זה לא יעזור בהרבה רק תוצאת ההריגות לו זה אמור להיות משחק קבוצתי ..
תחשבו על זההה![]()
אביב אני יעשה לך חיים קלים הכמפר הכי רציני זה ROBIN מB2K הוא המציא את המילה כמפר:נרגילה:
הוא שחקן תותחחחחחחחחח... מת על רובין חח
חחחחחחחחחחח שיי סבבה תודה אחי את זהכבר ידעתי אבל אני רוצה שהוא יפגין את זה יותר חזק בקרבות.