איזה צחוקים היה אתמול בלילה..
ישבנו איזה כמה אנשים באיזה פארק לעשן נרגילה ובמרחק של איזה 200 מטר מאיתנו היה מזרון ומלא קרשים בערמה,איזה אחד מאיתנו הלך לשם והדליק את המזרון וחזר..חתיכת טמבל אתם קולטים אחרי דקה מדורה בגודל של בניין..חחחח רצנו לשמה לנסות לכבות את זה ושראיתי שזה חסר סיכוי לכבות את הורדתי את המכנסיים ואת התחתונים והתחלתי לרקוד משהו בסגנון שבט הודי ושרתי "בולה בולה איפה את"
כולם שם נקרעו מצחוק ולפני שהספקתי להגיד רובנזון קרוזו היה לי ליד התחת שתיי מכוניות שכמעט הפכו אותי לפיתה..
בקיצור דפקנו ריצה וכולם התפצלו אני ועוד מישהו רצנו איזה קילומטר אני מסתכל אחורה אני לא כלום..בסוף נכנסנו לאיזה שייח ענקי שמה..חבר שלי המשיך בתוך השיחים להתקדם ואני סתם נעמדתי בטוח השיח שמה כמו אהבל..מישהו הגיע וצעק "צאו מהשיחים!!" ואני אמרתי יאללה אפשר לחשוב מה עשינו ויצאתי החוצה...
הוא עושה לי "רק בשביל שתדע" והוציא תעודת שוטר..בקיצור סמוי מאניאק כי הוא היה במדים של אזרח..
הוא התחיל לשאול אותי מה קרה שמה אז חירטטתי אותו קצת ואמרתי לו שישבנו שמה בפארק וראינו אש מרחוק אז ולא הבנו מה זה והתקרבנו..ראינו שיש שמה שרפה התחלנו להביא דליי מים ולנסות לכבות את זה..ואז הוא שאל למה ברחנו אז אמרתי לו "שמע אחי שאתה רואה רכב בא אלייך במהירות כזו ואתה עסוק בלכבות שרפה אתה כולך בעצבים,זה מבהיל..אוטומאטים אתה בורח".
הוא שאל מה עשינו בפארק אמרתי לו שישבנו על נרגילה,הבן זונה יישר הוציא פנס והלך לחקור גם את הנרגילות במעשה..בקיצור פירק לנו את הנרגילות לחתיכות בדק אם יש שמה חשיש :\
חברים שלי נעלמו לאן שהו :\ חח דווקא היה מצחיק עד שהכבאית הגיעה לכבות שמה הכל הרצתי עם הסמויים קצת צחוקים הם אנשים סבבה חחחח
אמרתי לו "פעם הבאה שאני רואה שרפה אני לא הולך לכבות אותה ולא כלום,אני נשאר איפה שאני ולא עושה כלום,למה? כי אני יודע שמתי שיבואו משטרה או משהו כזה דבר ראשון ינסו לסבך אותי כמו שאתה עשית..אז מה זה שווה לנסות לעזור אם בסוף אני נדפק?"
איך שסיימתי לדבר הוא אמר לי יאללה לך אחי ובלי שטויות..
חחח היה מצחיק טילים דיברתי איתו כמו עם איזה חבר סטלן הסתלטבתי עליהם חופשי שמה חחחחחחח הכי הרג אותי הוא הולך לחפש בנרגילות חשיש אמרתי לו "מה אתה מתעסק בקקי בחיית ראבאק זה מה שאתה עושה בתור שוטר?"
חחחחחחחחחח הסתלבתי עליהם חופשייי
הבני זונות באים ברכבים אזרחיים ובבגדים אזרחיים גם..בני זונות עכשיו אני מבין מי אלה כל הזמן באמצע הלילה שנוסעים פה במושב..