לפני יומיים כאשר הדלקתי את המחשב הוא עלה יפה ל-windows ולא הייתה שום בעיה. כשחזרתי הביתה ראיתי שהצג דולק אבל הכל שחור לא רואים כלום וואלה לא הבנתי מה לעשות אז לחצתי reset כלום לא קרה,אז לחצתי לחיצה ארוקה על כיבויי וגם כלום לא קרה, אז ניתקתי את הכבל הראשי וחיקיתי 10 דקות אחרי ה-10 דקות הדלקתי תמחשב הוא נידלק אבל לא ראיתי כלום על הצג הכל שחור אז חשבתי שהלך הצג או ה-card צג אז חבר של אבא שלי בא אלינו לבית,הבאתי לו את המחשב הישן של אחי שהוא יבדוק איתו, והוא שם את כל המוצרים מהמחשב שלי אצל אחי והוא אמר שמה שנישאר זה רק הלוח אם שהוא חושב שהוא הלך, כל המוצרים:כרטי0,זכרונות הכל עבד אצל המחשב של אחי,הדבר היחידי שהוא ראה זה שהלוח אם לא ני0רף והוא מקבל חשמל עכשיו יכול להיות שיש בעיה אחרת פשוט הוא לא עלה עליה נכון לעכשיו הוא חושב שהבעיה היא בלוח אם, אז לפני שאבא שלי הולך לחנות שקנינו את המחשב ב-11.1.04
יש לי כמה שאלות למי שמבין אז קודם כל על המחשב מיפרט כללי:מעבד פנטיום 4 2.8 gz
800fsb 512 k זכרות 400 mhz זיכרון-512 DDR יש לו 80 gb כרטי0 מ0ך GAINWAR 5200
ולוח אם ASUS P4P800.
אל תיצחקו אני יודע שהיום המחשב הזה לא שווה כלום לעומת מה שיש היום אבל בשבילי הוא מצויין משחקים
רצים לי טוב הוא עובד יפה ומהר מ0פיק בשביל הצרכים שלי ועד היום אני מרוצה מימנו.
עכשיו נגיד והבעיה היא בלוח אם אז עם אני מחליף ללוח אם ברמה של היום אני צריך להחליף את כל המחשב ואני לא רוצה ,אני צריך שתיתנו לי עצה איזה לוח אם אני יכול להתאים לדרישות של המחשב שלי איזה לוח אם
תומך כיום ואפשר להשיג היום שיתאים למחשב שלי בנתיים מצאתי: GIgabyte GAK8VM800M
ASUS P5S800 VM /ASUS P5VD1 \ASUS P5V80 ועוד כמה לוחות ישנים שמצאתי שאני חושב שתואמים תקנו אותי עם טועה כי אני לא מבין בדברים האלה כל כך?
בקיצור עם מישהוא שמבין יכול לתת לי עצה מה לעשות איזה לוח אם שיתאים לדרישות שציינתי
לא לוח יקר עד 450 שקל גג,והצעה לכרטי0 מ0ך קצת יותר טוב אבל גם לא יקר גם עד 400-450 השמח לייעוץ ועזרה ממישהוא שבאמת מבין שירשום לי פה אתרים שיש לוחות אם שמתאימים לי במחירים טובים והשמח לייעוץ זה דחוף לי,אם מישהוא חושב שזה בעיה ויכול לעזור אז בבקשה זה חשוב ודחוף............תודה לעוזרים ויום טוב