Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

אשכול: לכל שחקני Far Cry ישראל - חוקי הפורום והמשחק המעודכנים !

havoc_85 havoc_85 מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים

לכל שחקני Far Cry ישראל - חוקי הפורום והמשחק המעודכנים !

להלן חוקי הפורום:

1. קודם כל כי אני יודע שאתם כאלה ספורטיביים ותחרותיים - אסור לאיים, לקלל, לשלוח הודעות עם אופי גזעני, להשפיל או להעליב או להשתמש בכל מילה או ביטוי שיש בו לפגוע ברגשותיו של משתמש אחר בפורום - ואני לא צוחק אתכם כאן.

2. אין לפתוח נושאים שאינם קשורים למשחק עצמו באופן ישיר או עקיף. OFF TOPICS יאושרו רק במסגרת רמה מקובלת שלא תחרוג מהטעם הטוב. קיימים תתי פורמים באתר בכל הנושאים העולים על רוחכם ויש לנצל זאת כראוי.

3. יש להשמע להוראות מנהלי ומפקחי הפורום בכל עת ולא להתחכם ובמידה ומנהל סגר נושא שפתחתם מכל סיבה שהיא לפתוח נושא נוסף דומה. מעשה כזה יגרום לקבל אזהרה ולאחר שלוש פעמים באן לשבוע. (לא להתחכם ולפתוח משתמש חדש כי זה לא יעזור לכם)

4. חל איסור חמור להקפיץ נושאים ישנים. נושא ישן ייחשב נושא אשר חלפו 2 עמודים או יותר מאז שניתנה בו תגובה אחרונה.

5. פניה למנהלי הפורום בכל עניין הקשור לפורום תעשה בערוצים פרטיים בלבד - מירק, איי סי קיו או הודעה פרטית דרך הפורום - אתם מתבקשים לא להציף בהודעות את המנהלים, אנחנו נענה כשנראה את ההודעות שלכם. זה לא יתן כלום גם ככה, רק עצבים למקלדת שלכם.

6. אין לפתוח נושאים הכוללים תלונות באשר לניהולם של שרתי המשחק הפרטיים, לאדמינים של שרתים פרטיים או כל בעיה הקשורה לתפקודו של שרת פרטי בישראל. כל פניה כזו תעשה רק בערוצים פרטיים כמפורט בחוק מס' 5.

7. משתמש שקיבלת באן לצמיתות או זמני או הרחקה מהפורום לא יירשם מחדש בניק אחר או בניק דומה. המשתמש רשאי לפנות למנהלי הפורום ולבקש להמתיק את עונשו בערוצים פרטיים בלבד !

8. אין בשום אופן לפתוח נושא הקשור להצגת חתימות או לבקשת חתימות - רק בפורום גרפיקה ואומנות.

9. אין לפרסם חומר אישי הקשור למשתמש אחר ללא הסכמת אותו משתמש.

10. אין לפרסם תמונות, סרטים או כיתובים בעלי אופן מיני או פורנוגרפי או לתת קישור לאחד מאלה.

11. אין לבצע double-posting כלומר, תגובה לאחר תגובה של אותו משתמש בנושא אחד. בשביל זה יש את האפשרות לערוך הודעות, השתמשו בה.

12. במידה ויש למשתמש תלונה על משתמש אחר בגין הפרת חוקי הפורום עליו לפנות למנהלים בערוצים פרטיים בלבד ולא בדרך של הודעה בפורום.

13. אין לפתוח שרשור נוסף לגבי נושא אשר קיים כבר שרשור לגביו, יש להגיב אך ורק באותו שרשור קיים.

14. לכל המבקרים שבאים והולכים מכאן - חסר לכם ותפרסמו משחק אחר בפורום הזה (אלא אם כן הוא מעאפן סטייל פיפא).

15. בגלל קהילת השחקנים המגוונת שלנו מכל מני מגזרי דת וצבע ובגלל המציאות הבטחונית של המדינה בה נו חיים אני מזהיר כאן בצורה חד משמעית ולא משתמעת לשתי פנים!!!!
    אבוי למי שיעיז להעלות נושאים על מלחמות ישראל, המצב הבטחוני בשטחים או ברצועת עזה, המצב הפוליטי של המדינה וכמובן על ההבדלים הדתיים על דפי הפורום האלו.

שימו לב לאזהרה הזו !!!
    העובר על סעיף 15 יקבל אזהרה חמורה שתיחשב לו כמו שלוש אזהרות. יש כאן אפס סבלנות כלפי גזענות וזה לא מעניין אותי מי התחיל או מי המשיך להגיב על הודעה מסוג זה. אם הוא ימשיך בשלו הוא ייחסם לצמיתות ללא שום אפשרות למחילה.
    אל תנסו אותי בנושא.

אתם תקבלו באן מהפורום הזה בלי אזהרה נוספת אם אתם חושבים שתוכלו להתחמק מעונש
    אל תגידו שלא אמרנו

אלה החוקים לעת עתה.

חוקים אלה ייאכפו בנוקשות על ידי כל מנהלי הפורום - תשלחנה אזהרות למי שיפיר אותם ומשתמשים שימשיכו לעשות מה שהם רוצים לקבלו חסימה מהפורום וגם מהשרתים !

אל תנסו אותנו.

מנהלי פורום FC ישראל
    HaVoC_85

אם מישהו חושב ששכחנו משהו או שאחד החוקים פה לא נראה לכם אתם תמיד מוזמנים לפנות בהודעות פרטיות או מסרים מיידיים למנהלים ואנו נשקול להוסיף את ההערה שלכם ו/או להסיר חוק שנראה מיושן או לא הוגן.

תודה לכולכם.
    נערך בפעם האחרונה על ידי havoc_85 : 21/01/09 ב 00:38

נושאים דומים

1. חוקי הפורום הקדושים
    על ידי DM בפורום Tactical Ops
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07/09/05, 19:17
  2. "חוקי הפורום הקדושים"
    על ידי Idan בפורום Tactical Ops
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05/09/05, 13:50
  3. פורסמו חוקי הפורום המעודכנים