טוב אז ככה בדרך כלל יש את הנושא הזה כל שנה אבל ביגלל שאני לא רואה אותו עכשיו אז החלתתי לעשות אז ככה כולם ירשמו ככה....
דוגמא:
1.קלאן השנה: איזה קלאן לדעתכם הכי הרשים אותכם והצליח בחול או שעשה קאמבאק מסויים..
2.שחקן השנה:איזה שחקן לדעתכם הכי טוב השנה..
3.השחקן המשתפר השנה: איזה שמחקן לדעתכם הכי השתפר בתקופה של השנה הזאת ובתקופה הכי קצרה..
4.נשק השנה:איזה נשק לדעתכם הפציץ בשנה האחרונה הזאת..
5.מפת השנה:איזה מפה לדעתכם הכי חרשו אותה השנה ואהבו..
6.הילד הכי מעצבן ומפגר השנה:לדעתי אין ויכוח על זה ודרור יזכה בתואר הזה..
7.הילד הכי שעזר השנה ובלט בתחום של עזרה ובסטלה זון ביכלל: טוב גם התואר הזה אני חושב שיגמר בכך שאין ויכוח על זה וזה האחד והיחיד רעי אקא myth ..
טוב אז ככה זה אמור להיות אני מבקש שהנושא הזה לא יגרר לקללות וכולם כמו בני אדם ימלאו אותו..
קלאן השנה:טוב אז הקלאן שהכי הפתיעה אותי השנה אני חושב שזה Ls הם יחסית קיימים תקופה קצרה אבל לא מזמן הם הפציצו כמו שצריך והיו מאוד אקטיבים אז אני מאחל להם בהצלחה ושימשיכו ככה..
שחקן השנה:הממ קצת קשה אבל אני חושב שזה יותם אקא Speed כי הוא בין היחידים שלקח על עצמו קלאן של שחקנים חדשים ועזר להם להישתפר יפה יותם ישר כוח!
שחקן המשתפר של השנה:אין ויכוח אני חושב שזה ניב אקא Infected כי רק שהוא הגיע לevo ראיתם איך הוא השתפר תוך זמן ממש קצר וכולם דיברו עליו והיה את הדיון הזה שהוא ניצח את דון מMG אז אני חושב זה השחקן שהכי השתפר יפה ניב..!
נשק השנה:סנייפר אני חושב זה הנשק לדעתי!!
מפת השנה:טרופר כמובן המפה הכי חרושה שיכולה להיות אבל עדיין מפה כיפית!
הילדת הכי מעצבן ומפגר השנה:אחד והיחיד דרור הילד לא מפסיק להראות עד כמה שהוא מפגר על כל שטות באן וכל שניה מחליף מפה אז דרור יש לי כמה מילים להגיד לך תעשה טובה ותעוף מהקהילה הזאת!
הילדת שהכי בלט בתחום העזרה ואהבה לאנשים השנה:האחד והיחיד רעי אקא myth אז ככה תבוא לבקר אותנו ותמשיך תמיד בדרך שאתה הולך בא עכשיו אהוב מצחיק ועוזר אוהבים אותך רעי תשמור על עצמך בצבא!! אבל זה עוד לא נגמר אני רוצה גם להודות לאלי אקא onmyself שגם עזר המון בתקופה האחרונה וניסה וניסה אז אלי גם אותך אנחנו אוהבים ולא נשכך!!