אני בעונה 3 עכשיו עם יובנטוס אחרי שהעליתי אותם ליגה (אלוף סרייה ב') ולקחתי עונה אחרי זה מקום שני בליגה הבכירה (סרייה א') .. שבדרך גמר גביע עם הפסד מעצבן למילאן...
תביאו גם עונות שלכם, אני מאמין שיש פה עוד הרבה שחקני FM ...
אני בעונה 3 עכשיו עם יובנטוס אחרי שהעליתי אותם ליגה (אלוף סרייה ב') ולקחתי עונה אחרי זה מקום שני בליגה הבכירה (סרייה א') .. שבדרך גמר גביע עם הפסד מעצבן למילאן...
תביאו גם עונות שלכם, אני מאמין שיש פה עוד הרבה שחקני FM ...
פרוש להאטריק אחי
מה יגנוב עונה אחרי שעליתי ליגה התמודדתי על אליפות איטליה ובסוף לקחתי מקום 2 והגעתי לגמר גביעבמקור פורסם על ידי `Cripz
זה עדיין יובנטוס היא קבוצה טובה
אפילו אם סבא שלי היה מאמן אותם הם היו עולים ליגה..
ולהיות מקום 2 איאיאי
יובנטוס אחת הקבוצות הטובות באיטליה אפילו שהיא בליגה 2
פשש יפה מאוד אחיעד
זה קשה יא דפוקים
חכה אני יעלה עונה עם ברצלונה
תראו מה זה מלךךךךךך\
זה פשוט התבקש :smile:
להיות מקום 2 אחרי עליית ליגה..במקור פורסם על ידי Loco\Tekuto
יובנטוס נחלשה בהרבה.. זה לא אותם שחקנים.. דל פיירו,נדבד,קמוראנסי,טודור לא פותחים אצלי.. התחלתי לבנות אותם לעתיד..
קניתי את גאגו, מנואל רוז, ג'ררד פיקה, מיחליץ' ועוד הרבה שחקנים לא מוכרים לעתיד.. הולכת להיות עוד 3-4 עונות קבוצה אש...
ומה מקום 2 איאיאי יש בליגה את מילאן רומא אינטר פלארמו שהם היו צריכים לגמור לפני.. ההנהלה ציפתה שאני יקח רק מקום מכובד ו2 לדעתי זה יותר ממכובד..וגם הייתי גמר גביע
:בסד:
חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי יא שניצל
חחחחחחחחחחחחחח, עאלק פרוש להאטריק.... האטריק זה סתם משחק מעפן שכולו בנוי על דפדפן אינטרנט, זה לא נקרא "מנג'ר".
המשחק מנג'ר FM זה המשחק........ אולי אתם תפרשו מהאטריק לFM...
כשאני אהיה בבית אני יעלה עונות שלי. תעלה טבלאות שלך עם יובה בסיום העונות ופרופילים של שחקנים שהשתפרו אצלך וכאלה. (=
אין לי כוח להעלות תמונות אבל אני יספר את זה ס:
התחלתי עונה במטרה לחרוש ת'מנג'ר אז בחרתי 5-6 ליגות..לקחתי יובה ואת מכבי ת"א..
העלתי את יובה ליגה ופרשתי ממנה אימנתי את נבחרת ישראל העפלתי איתה ליורו..עברתי ת'בתים ואז צרפת העיפה אותי
עם מכבי ת"א עונה ראשונה לקחתי ליגה טוטו והפסדתי בגמר גביע המדינה לאשדוד
עונה שנייה עשיתי דברים שאני לא מאמין שהייתי עושה אותם גם עם קבוצה גדולה..מכבי ת"א בגמר הצ'מפיונס @$#% אבל הפסדתי כמו חרא לקבוצה שהייתה איתי בבתים 2-0 (צ'לסי) אבל לא נורא עברתי את אינטר בשמינית עם 4-0 בבלומפילד ותיקו 0 בסאן סירו.. אח"כ קיבלתי את מילאן הובלתי 2-0 בבית והם שמו גול בדקה 92 והרוויחו שער חוץ.. בגומלין הם הובילו 1-0 אבל בשוותי בדקה 80 ועליתי לחצי שם פגשתי את ברצלונה 2-1 אצלי ו1-1 בנו קאמפ אחרי זה גמר..הפסד 2-0 לצ'לסי אבל לא נורא זכיתי בגביע המדינה מקום ראשון בליגה ובגביע הטוטו היה לי גמר נגד בית"ר 2-2 וניצחון בפנדלים אז לקחתי טראבל ישראלי :X הייתי חייתי והיה לי טאלנטד מנג'ר ויש לי רפיטיישן יבשתי (continental) ואז מנצ'יני המאמן של אינטר היה על קו דק בהנהלה של אינטר אז הצעתי מועמדות והם פיטרו אותו ועכשיו אני מאמן אותם..אבי נימני היה עוזר מאמן שלי עונה שניה במכבי ואחרי שעזבתי אז אוהדים אמרו לי שאני תמיד רצוי בבלומפילד ואז הם מינו את אבי נימני להיות המאמן שלהם
^^ קטלני אחי.. מכבי בגמר צ'מפיונס וואי וואי ...
היה לי עונה שמחקתי עם מכבי חיפה(3 אליפויות)-->בוקה(אליפות)-->סראגוסה(השארת ליגה)-->ריבר(כלום =[)
אני לא צוחק אתה הילד הכי גרוע שראיתי בעולם
רציני אבל..
יש לי עונות לא רואות את שלך ואני יעלה בקרוב..