להקת הרוק הראשונה שלי היא Guns N' Roses
חבר שלי התחיל לשמוע ומשם הוא גרר אותי ואת כל החברים שלי לשמוע את זה ועד היום אני שומע אותם.
משם עברתי לעוד להקות רוק כמו ironmaiden , nightwish , metallica , ac/dc ; megadeth וכוכוכוכו.
מה שלכם?
להקת הרוק הראשונה שלי היא Guns N' Roses
חבר שלי התחיל לשמוע ומשם הוא גרר אותי ואת כל החברים שלי לשמוע את זה ועד היום אני שומע אותם.
משם עברתי לעוד להקות רוק כמו ironmaiden , nightwish , metallica , ac/dc ; megadeth וכוכוכוכו.
מה שלכם?
האמת התחלתי לשמוע לינקין פארק....
בכלל הייתי יותר במוזיקה אלקטרונית
עכשיו בגלל החברים התחלתי לשמוע יותר מטאל ורוק,
מגדת', מטאליקה, עוד מלא מלא... כל מה שקשור לרוק....
התחלתי מזה שהייתי אצל חברים ששמעו METALLICA, GUNS N' ROSES, MEGADETH וכו'...
בהתחלה לא התלהבתי ממש, אבל אחרי כמה זמן אמרתי שכדאי לנסות לשמוע קצת METALLICA, אז הורדתי כמה שירים שלהם וממש אהבתי. משם זה התגלגל לכל מני להקות כמו MEGADETH, AC/DC, GUNS N' ROSES, ANNIHILATOR וכו'...
עד ליפני שנה לא הייתי מתקרב לרוק בכלל ובטח שלא למטאל
הייתי שומע רק ראפ היפ הופ וכל החרא הזה אבל תוך לילה הישתנה לי הטעם והתחלתי לאהוב רוק
חחחח שמרתי את זה בסוד איזה חצי שנה למה אח שלי שונא רוק ואם אני שם רמקולים עם זה=פנס לראש חחחח
האמת אני לא ממש בטוח מה הלהקה הראשונה ששמעתי ואהבתי אני די בטוח זה היה השיר "בודיס" (לא יודע של איזו להקה זה) מהסרט "האחד"
The one
נערך בפעם האחרונה על ידי Almighty : 10/08/07 ב 07:47
בתכלס נמשכתי לרוק רק בגלל שבאותו זמן (לפני שנתיים) אני והחברים שלי התחלנו ללמוד לנגן על גיטרה קלאסית משם התפתחנו לחשמליות , בס , וכו.
וזה דבר שאני לא יצטער עליו בחיים אני חולה על מטאל רוק אני חולם לעמוד על במה ולהפציץ בסולו שיעמיד לכולם תזין.
בעזרת השם..
אני אישית התחלתי מAC\DC ועד היום אני חורש עליהם. אח"כ עברתי לGUNS AND ROSES METALLICA MANOWAT MEGADEATH ועכו'. עכשיו אני יותר בקטע של להקות כמו ROB ZOMBIE וPOWERMAN5000 אבל תמיד תהיה פינה חמה בליבי ללהקות האגדיות.![]()
מודבק
ניראה לי סקר נחמד-שיהייה קצת בדביק אולי יבואו אנשים...
Linkin park
ואז
Opeth
GREEN DAY מלפני כימעט 8 שנים.. אחר כך כיתה ו' ככה LP וMISFITS משם כבר כיתה ז' PANTERA, ANTHRAX, MEGADETH, KREATOR ומאוחר יותר דת' מטאל
עכשיו כיתה י' שומע גור\גריינד\ברוטאל\ת'ראש\דת'\קצת האבי, הארדקור (הארדקור של מכות לא גיי כזה) וקצת פאנק סטייל GBH\MISFITS
חחחחחח זה נראה כמו אשכול של אלכוהוליסטים אנונימיים :jiggy:
בפעם הראשונה זה היה במסיבה .. בחור בא אמר לי בוא תנסה הראשון עלי ..
ועכשיו אני לא מצליח להיגמל ! זה התחיל מפינק פוליד ונגמר בדייפ פרפל לד זפלין !
אז ככה קוראים לי חי ואני כבר קרוב ל9 שנים שומע רוק למינהם :dull:
לינקין פארק
בלינק בכיתה ה'-ו'... ואז כבר מיידן ומטאליקה...
Story Of The Year
איזה ישן... הנושא.
כמעט כבר לא שומע מה שרשמתי.
עברתי להארדקור,פאנק ואימו. וקצת לד זפלין.
/w\
Linkin park !
היי אני חדש בפורמים ^^
אמממ אני חושב שמטאליקה הראשונהש לי ... אבל גדלתי על פינק פלויד וכאלה ..
מאז ומתמיד אני בקטע של רוק ... ועכשיו אני הכי אוהב סגנון כמו של HIM, BFM, סילברסטיין ....
האמת שהתחלתי עם Nirvana נראה לי ואחר כך עברתי ליותר ישן: Queen, Pink Floyd וכאלה...
אני חי על bad religion
SOAD
אבל עכשיו Breaking Benjamin
LINKIN PARK!!!!!!!
הלקה הראשונה שאהבתי ועד עכשיו...