נסענו אתמול לבורסה כדי לצחוק על זונות שם.
קיצר עצרנו ליד איזה זונה אנחנו שעה משגעים אותה מזיינים לה תשכל , פתאום קלטנו שזה גבר איכס גועל נפש חבר שלי בא עושה לו " ביי אחי" וברחנו שלא יבוא איזה איגור יהרוג אותנו
שמעו לי לכו לבורסה רק צחוקים.
נסענו אתמול לבורסה כדי לצחוק על זונות שם.
קיצר עצרנו ליד איזה זונה אנחנו שעה משגעים אותה מזיינים לה תשכל , פתאום קלטנו שזה גבר איכס גועל נפש חבר שלי בא עושה לו " ביי אחי" וברחנו שלא יבוא איזה איגור יהרוג אותנו
שמעו לי לכו לבורסה רק צחוקים.
wtf ?!
lol
חחחחחח
סטלנים אתם אחושילינג....
בונא זה היה פשוט אחד החזקים, זה מזה כיף להסטלבת על זונות![]()
חחחח
LOOOOL
צריך לנסות!
ROFL
satlanim ;<
חחחח..
טוב שהסרסור לא בא אליכם היה מזיין לכם ת' צורה
איזה קרועים יו
שחזרנו מסינמה סיטי יום אחד אז הנהג שלנו אמר לנו שהוא מסדר לנו רוסיה בת חמש עשרה מהבורסה בשבעים שקל :ם
עושה מחירים
לקחתם.?Originally posted by X-type@Sep 24 2005, 08:50 PM
איזה קרועים יו
שחזרנו מסינמה סיטי יום אחד אז הנהג שלנו אמר לנו שהוא מסדר לנו רוסיה בת חמש עשרה מהבורסה בשבעים שקל :ם
עושה מחירים
לקחתם.? [/b][/quote]Originally posted by BaJo/ShortY+Sep 24 2005, 10:54 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BaJo/ShortY @ Sep 24 2005, 10:54 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-X-type@Sep 24 2005, 08:50 PM
איזה קרועים יו
עושה מחירים
איזה לקחנו מה אני צריך מחלות
חחחחח יש לי חבר כל הזמן הולך זורק שמה ביצים על זונות הוא אומר בוא בוא איתי תגיד
"כמה זה פה שם" ואיך שהיא באה להתפשט דפוק בה ביצה ותברח :[ אני מפחד![]()
איזה לקחנו מה אני צריך מחלות [/b][/quote]Originally posted by X-type+Sep 24 2005, 11:04 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (X-type @ Sep 24 2005, 11:04 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by BaJo/ShortY@Sep 24 2005, 10:54 PM
<!--QuoteBegin-X-type@Sep 24 2005, 08:50 PM
איזה קרועים יו
עושה מחירים
לקחתם.?
איזה טמבל אתה =\
אתה חושב הוא היה רציני גם?! :\
זה היה במחוק יא עילג :מתגלגל:
חחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה קרועים
LOL
מה לעשות זה העבודה שלהם !!
למה לא קראתם לי :*(
חחחחחח
איזה בורסה איזה נעליים..
לך לרייסר (המגרש של בית"ר באר שבע חיחיחיחיח)
כל יום ב-11-12 יש שם 3 זונות, זקנות בקושי הולכות..
חחחחחחחחחחחחחח ראסמי מצחיק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אהבתי
חחחחחחח