GG כל הכבוד לכם , שיחקתם ממש טוב ...
ניצלתם את זה ששיחקנו גרוע ובכלל לא שמנו לב לתוצאה
ככה שיצא שפתאום בסוף שמנו לב שצמוד מאוד שהיה פחות כבר מה לעשות כי שיחקתם ממש טוב בOilrig
איבדנו ת'ראש במשחק הזה , לא יקרה עוד פעם ...
סלאמתק
טוב למרות שבזמן האחרון BTS די מגעילים אבל מה אתם חופרים..CROKER..עדיף שתסתום זה שהם הפסידו לא אומר כלום הם מנצחים מיליון פעם את PM ומפסידים פעם אחת..קורה..ובגלל שPM אז רשמו ב2על2 PM LO NOOBS עוד מעט יהיה רפורטים..על שגיא ורק באוילריג שאולכים בראש..היום ואתמול..
כל משחק נגד PM יהיה רפורט עכשיו..ביי..
טוב למרות שבזמן האחרון BTS די מגעילים אבל מה אתם חופרים..CROKER..עדיף שתסתום זה שהם הפסידו לא אומר כלום הם מנצחים מיליון פעם את PM ומפסידים פעם אחת..קורה..ובגלל שPM אז רשמו ב2על2 PM LO NOOBS עוד מעט יהיה רפורטים..על שגיא ורק באוילריג שאולכים בראש..היום ואתמול..
כל משחק נגד PM יהיה רפורט עכשיו..ביי..
אוי מה אתה מתערב זה ביני לבין חן סתם משהו שהוא אמר בטימספיק לשיקו והתחלנו לצחוק על זה..
שלא תחשוב שאני מזלזל ב-Bts או ב-PM זה סתם היה קטע על משהו שחן אמר...
GG כל הכבוד לכם , שיחקתם ממש טוב ...
ניצלתם את זה ששיחקנו גרוע ובכלל לא שמנו לב לתוצאה
ככה שיצא שפתאום בסוף שמנו לב שצמוד מאוד שהיה פחות כבר מה לעשות כי שיחקתם ממש טוב בOilrig
איבדנו ת'ראש במשחק הזה , לא יקרה עוד פעם ...
סלאמתק
זיין שכל?!!?? חותך וורידים מי מיתעסק עם פיאם שיראבאק חחח שיקו יבן זונהההההההההההההההה סתם אחי חחח gga וצגאי gj שלומי i love u xD
יוסי זה אתה נהיית חפרן..PM קלאן סבבה לגמרי אבל די אתם מגזימים עם הפתיחות פה..חלק גם שלא קשורים לקלאן כן שלא תבין אותי לא נכון
בכללי אתם ילדים ואתם סתם אומרים שטיות..תעלו רפורט לא כל דבר זה צריך לזיין תשכל
יוסי זה אתה נהיית חפרן..PM קלאן סבבה לגמרי אבל די אתם מגזימים עם הפתיחות פה..חלק גם שלא קשורים לקלאן כן שלא תבין אותי לא נכון
בכללי אתם ילדים ואתם סתם אומרים שטיות..תעלו רפורט לא כל דבר זה צריך לזיין תשכל