השרת ניה כבר חרא של מקום פעם עפ מישהו היה מבקש כסף או עזרה או שמישהו יבוא קרב ישר כולם כן יאלה
אבל עכשיו ניהתים יותר גרועים מה ..F אני שעה בשרת מיתחננן שיעשו לי טסט לא עשו מיתחננן יבוא קרב לא באו מיתחננן שיעשוט משהו כלום לא עשו
פשוטט אכזבהה גדולה
השרת ניה כבר חרא של מקום פעם עפ מישהו היה מבקש כסף או עזרה או שמישהו יבוא קרב ישר כולם כן יאלה
אבל עכשיו ניהתים יותר גרועים מה ..F אני שעה בשרת מיתחננן שיעשו לי טסט לא עשו מיתחננן יבוא קרב לא באו מיתחננן שיעשוט משהו כלום לא עשו
פשוטט אכזבהה גדולה
חבל שאתה חושב ככה :|
מה הניק שלך בשרת?
נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 02/01/15 ב 18:34
נוו היתה בקשה כזאת בצאט וביקשתי מישהו ולא עשו לי
וכסף לא כול כך צריך אני ביקשתי ליראות רק אם יביאו או לא
ואני יכול להגיד לך מי שיבקש מימני כסף אני תמיד יביא לו רק אם יש לי כמובן
פעם השרת היה יותר כיף כולם היו מגובשים כזה ועכשיו כלום אפשר לבקש משהו 10 פעמים ולא יעזרו
לפעמים גם אני לא אוהב לתת כסף לאחרים
מה אני קופת צדקה?
שילכו לספינת הכסף שילחו להרוויח כסף
וככה ילמדו לא תמיד לבקש ולבקש
אבל לפעמים אני נותן
וגם תחשוב מישהו בא עכשיו מקהילה אחרת
בא מבקש כסף ואני יתן לו
הוא יקנה נשקים וגם רכב
ושהקילה שלו תפתח הוא יחזור לשם
ובנתיים אחרים שמשחקים כאן קובע , לא יוכלו לקנות את הרכב לכן אני מעדיף לא לתת כסך לאף אחד
נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 02/01/15 ב 18:33
רגעעעעעעעעעעעעעע שאני יבין אתה היצעת לעשות לי טסט ואני לא הסכמתי ?
בונא ימטומטם אתה חושב שזה מעניין אותי מיפקדה מה אתה משקר ביכלל אני לא מכיר אותך
תראה לי הוכת שאמרת לי מיקודם היתי בשרת שעההה ואף אחד לא אמר לי כלום
ישקרן יאפס אני רוצה ליראות הוכות שאתה אמרת לי ושעוד אמרו לי
פייייייי אני לא מאמין איזה ילדים הבאתם לשרת
אתה משקר לי בפנים כאילו
עכשיו אתה תראה לי הוכות אני רוצה ליראות
מה נראלך שכל מי שמסרב לטסט אני מצלם?!
מזה עוקבים אחרי ואני לא מתאים מזה פה מצלמה ניסתרת
לא ברק באמת אני לא מבין שמבקשים עזרה אנשדים עסוקים אבל דמידהו ניכנס לשרת ישר עוקבים אחריו כדי ליראות אם הוא מתאים לטסט ?
מה אתה צוחק עליי ברק ? אז לא צריך על תעשו טסט ולא כלום גועל נפש
תשמע אתה על תיגרום לי סתם לקלל אותך
למה אתה משקר לי בפנים ואני לא אוהב את זה
אז אל תעצבן אותי סתם אני לא מכיר אותך בחיים לא דיברתי איתך בשרת ולא כלום אז אל תשגע אותי טוב
קורה לי המון פעמים (גם בקטע של טסטים וגם שאני לא) ש6-7 ילדים פונים אלי באותו זמן ואז אני עונה ל5 בערך ויש עוד 2 ילדים שממשיכים לשאול וכאלה, ואחרי שאני מסיים עם ה5 האלה אני שוכח מה2 האחרים וחושבים שאני מתעלם מהם..
כנראה כמו בדוגמא הזאת היית אחד "מה-2" האלה
אם כל הקללות של אתה מנהל? איך בדיוק?
לא מתאים בכלל, ובקשר לטסטים ברק אמר לך " שרשום Clan *** Open for test "
אז הקלאן פתוח לטסטים, ברגע שתבקש סתם ברור שלא יעשו כי הם עסוקים ולא יכולים לעשות, שהם יכולים הם רשומיים בצ'אט
ותאמין לי כל קלאן מחפש אנשים לעשות להם טסט אין מצב שראו אותך אמרו לא עושים, אז בבקשה די לעשות ריב אחד גדול.
אבל סליחה במקרה שבקשת אולי ממני ולא שמתי לב, סליחה ותודה.
קודם כל רוב הילדים הם חדשים ותאמת בלי להעליב הם "בוטים" הם לא יודעים מה זה לקרוא צ'אט הם לא יודעים איך לכתוב בצ'אט פעם בשנה אולי הם רושמים משהו בקטנה, וחוץ מזה אני אישית יגיד לך אדמין קורא פרטי ילדים חדשים שבאים ישר הטסטרים מציפים אותם בפרטי: "רוצה טסט ? ?",
ואם לא ראו אותך פעם אחת אז לא נורא עוד כמה דקות ישימו לב. .. חוץ מזה שבעניין הכסף זה לא כמו פעם .. אם יהיה קל להשיג פה כסף אז כבר ירדה מטרה אחת אז יהיה פחות ילדים אז כן קשה להשיג בשרת כסף.. ולא כולם נותנים..
מקווה שהבנתה S:
יוואוו.. איזה דיון עננק..
לנושא:
גם אני חושב שהאיכות של השרת טיפה הידרדרה.. וזה לא בסדר.. אבל בעיקרון יכול להיות שאני טועה, עכשיו אני כימעט לא נמצא בשרת.. :\..
לא יודע.. זה דעתי לעכשיו.
כן השרת הידרדר כבר אין גיבוש אין כלום צריך לעשות משהו לגי זה
ממוצע של 50 ורובם לא כותבים איזה גיבוש לעשות לא הבנתי ? ואתה לא מבין שלהשיג כסף זה חלק מחווית המשחק ?