חחחחחח איזה אחד קוראים לו גל תמיר ילד שרוט שפוך מסטול מה לאאא חחחחחחחחח
היום אני קולט אותו לוקח את העז[כן,עז!] מפינת החיי שלנו..מכניס אותה לתוך כיתה שלומדים בא וסוגר תדלק ולא נותן לה לצאת קיצר כולם בפנים צועקים וזה חחחחחחחחחחחח איזה ילד גנוב@#$
חחחחחח איזה אחד קוראים לו גל תמיר ילד שרוט שפוך מסטול מה לאאא חחחחחחחחח
היום אני קולט אותו לוקח את העז[כן,עז!] מפינת החיי שלנו..מכניס אותה לתוך כיתה שלומדים בא וסוגר תדלק ולא נותן לה לצאת קיצר כולם בפנים צועקים וזה חחחחחחחחחחחח איזה ילד גנוב@#$
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא צחקתי כל כך הרבה מזמן חחחחחחחחחחחחחחחח
ילד כזה מסטולל יווו בחיים שלי לא ראיתי תשאלו את HatHatol איזה ילד סטלן הוא חחחחח
כל היום בשיעורים זורקים עליו דברים הוא משתגע וזה מתחיל לזרוק שולחנות וזה ילד משוגעעעעעע חחחחח הוא כזה סטלןן יוו
חחח אביאל איזה מצחיק הוא
כל הכיתה שלי הייתה ריח של עזים :צוחק:
LOLLLLLLLLLLLL
באיזה ביצפר אתה שיש לכם פינת חי? חחח
וזה עוד כלום בשיעור מדעים עם גדיר הערביה הוא שורף נירות עם המישקפיים שלו!Originally posted by FireMan@2-11-2005 בשעה 16:42
חחח אביאל איזה מצחיק הוא
בצפר חקלאי סביבתי עזורי מקיף ועוד......... חחחחחחח באמת!Originally posted by ^*^LeXuS^*^@2-11-2005 בשעה 16:59
באיזה ביצפר אתה שיש לכם פינת חי? חחח![]()
וזה עוד כלום בשיעור מדעים עם גדיר הערביה הוא שורף נירות עם המישקפיים שלו! [/b][/quote]Originally posted by Hat-Hatol+2-11-2005 בשעה 17:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 2-11-2005 בשעה 17:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-FireMan@2-11-2005 בשעה 16:42
חחח אביאל איזה מצחיק הוא
חחחחחחח
הרגתה אותי ניב יא ראבק איזה צחוקים
איזה סטלן הגל הזה עלאק שורף ניירות עם המשקפיים שלו :מתגלגל:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :נקרע:
חחח למה יש לכם עז בבצפר :[
יש לנו פינת חי שם עם עזים חמור ארנבים סלאבים טווסים תרנגולות נראה ליOriginally posted by myth@2-11-2005 בשעה 21:36
אביאל שמע
כל עדשה מיקרוסקופ
אתה עושה לי עין הרע עם העיניים הגדולות שלך:נקרע:
חחחחחחחחחחחחחחח!@#!!@#%$#%!
וואי איזה דפוק@#$ כן אני זוכר שבשיעור הוא הוציא את המשקפיים שם ליד החלון עם השמש אחרי איזה כמה דקות יש ריח של משו שרוף אני קולט אותו מצית דברים עם המשקפייםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כככללללל עדשששהההההה
חחחחחחחOriginally posted by FireMan+2-11-2005 בשעה 17:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (FireMan @ 2-11-2005 בשעה 17:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Hat-Hatol@2-11-2005 בשעה 17:27
<!--QuoteBegin-FireMan@2-11-2005 בשעה 16:42
חחח אביאל איזה מצחיק הוא
וזה עוד כלום בשיעור מדעים עם גדיר הערביה הוא שורף נירות עם המישקפיים שלו!
הרגתה אותי ניב יא ראבק איזה צחוקים
איזה סטלן הגל הזה עלאק שורף ניירות עם המשקפיים שלו :מתגלגל: [/b][/quote]
יותם אתה נגנב הוא עושה עם השמש כזה שם ת'מישקפיים שלו ואז זה נישרף לאט לאט חחחחחח איזה פצוץ :מוזר:
יש לנו פינת חי שם עם עזים חמור ארנבים סלאבים טווסים תרנגולות נראה ליOriginally posted by FireMan+2-11-2005 בשעה 21:42--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (FireMan @ 2-11-2005 בשעה 21:42)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-myth@2-11-2005 בשעה 21:36
אביאל שמע
כל עדשה מיקרוסקופ
אתה עושה לי עין הרע עם העיניים הגדולות שלך:נקרע: [/b][/quote]
יותם תספר במה עוסק החמור!
חחחחח נוו יותם תספר מה החמור עשה לליאור
חחחחחח די הגל שמיר הזה הורג אותייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גל שמיר,גל שפיר,מיי שפיר,גל גדיר,עבו 4,אחמד כמה שמות יש לו הא ?! חחחחחחח איזה יילד גמור הוא תאמין ליOriginally posted by FireWall@2-11-2005 בשעה 22:43
חחחחחח די הגל שמיר הזה הורג אותייי:] :מוזר: :בוכה:
פא אשכרה דחף עז לכיתה?!!! בחיים לא שמעתי דבר כזה XDDDD אחד חזק....
חחח איזה בית ספר חזק ...
עזים בבית ספר חחחחחחחח