אמרו לי שדרך המשחק כשמשנים sens אז זה מדלג על פיקסלים וזז הרבה יותר מהר מהרגיל...
איך אפשר לשנות dpi בכלל בmx518 לא הביאו לי איתו שום תוכנה??? ...
אני שיניתי דרך המשחק ל10 במקום 5 אבל העכבר קופץ כמו לא יודע מה...אי אפשר ככה...
אמרו לי שדרך המשחק כשמשנים sens אז זה מדלג על פיקסלים וזז הרבה יותר מהר מהרגיל...
איך אפשר לשנות dpi בכלל בmx518 לא הביאו לי איתו שום תוכנה??? ...
אני שיניתי דרך המשחק ל10 במקום 5 אבל העכבר קופץ כמו לא יודע מה...אי אפשר ככה...
כפתור + יעילג
לול יש הבדל בין 5ל10 לא?
יש הבדל בין 5ל4 אז בין 5ל10 תחשוב?
מי אתה?
לא הבנתי מה הבעיה אחי..?
א. תוציא ת'עכבר מUSB ותכניס חזרה
ב. אחרי הפעולה של "א" , העכבר שלך מוכן לתפעול חח
ג. בישביל לקבוע מהירות/דיוק יותר גבוהה (שזה או 400 DPI 800 ,DPI 1000 ,DPI )
אתה לוחץ על + זה הכול
עכשיו שאתה במשחק אז זה אותו פעולה אין משהו אחר מה הסתבכת ?
ואגב אתה לא צריך שום תוכנה..
והבנתי אותך בקשר לבעיה שלך במשחק עצמו פשוט בקונסול שרשמת רגישות 10 תרשום 5 .. שזה ברירת המחדל זהו..
1800 dpi
sensitivity 1
זה הכל
שים 4 זה הכי נוח
על איזה רזולוציה אתה משחק? אם זה לא עובר את ה 1280 אתה יכול בכיף לשחק על 800 DPI וההגדרות בתוך המשחק לא אמורות לגרום לשום דבר לקפוץ, רק תתאים את זה כמה שנוח לך (כולל הגדרות בוינדוס).
רזולוציה נמוכה- DPI נמוך
רזלוציה גבוהה - DPI גבוה
למשל אני עם מסך 17" CRT ושמתי DPI נמוך, ברגע שאני מעלה אותו ל 1800 זה אכן קופץ ממקום למקום.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
מה הכוונה קופץ? :|
ב dpi תשים אל הכי גבוהה ואל תיגע.. תשחק עם ה ingame sens עד שתמצא מה שנוח לך.. זה לא אמור להיות יותר מ-5 (אני משחק על 0.7)
אמור להיות לך בצד + ו - תשים את זה על הכי גבוה ואז תשחק עם ה sensitivity במשחק עד שיהיה לך נוח..
תלחץ כמה פעמים על + עד שאתה רואה שזה כבר לא משתנה לך ואז תעשה בקוסול במשחק /sensitivity ואז איזה מספר עד שיהיה לך נוח..
רגע רגע , בMX518 יש כמו בG5 שאתה יכול לסדר ידנית אDPI ?
אם כן אז תשים על הDPI הכי גבוה ובמשחק תשים על קצת , אם אין אז תלחץ על ה+ עד שזה יהיה הכי גבוה (1800DPI אני חושב) ובמשחק תשים על 2-5 זה נראה לי הכי סביר .
אם אתה רוצה לדעת בG5 אצלי אני שם על 1400 על 1550 ובמשחק 6.435 sensitivity .
אז הDPI זה כולה 3 אופציות?
תקשיב אם זה כמו בG5 אז
במשחק תשים על הכי גבוה ואז sens שיהיה נוח
ובווינדוס פשוט תוריד.. (-)
עזבו הסתדרתי כי שמתי איזה תוכנה שעשתה לי ת'עכבר פי 80 יותר מהיר ואי אפשר אחרי שמחקתי אותה שמתי dpi הכי גבוהה
ובווינדוס הכי גבוהה ובמשחק sens 2 ...תודה על העזרה..