עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 52

אשכול: רצח יצחק רבין , 10 שנים :(

myth אורח
    בונא עברו 10 שנים מאז שיגאל עמיר רצח את ראש הממשלה יצחק רבין, תאמינו לי ביזיון שלא דפקו לו כדור במצח ליגאל עמיר, מחר יקום עוד בנאדם שלא מסכים עם הדעות של ראש הממשלה וירצח גם אותו :[

puadov puadov מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אמרו שמצאו עוד איזה חור בחולצה שלו שאולי עוד מישהו חוץ מיגאל עמיר ( הבן שרמוטה )
    עזר ברצח !!!
    בני זונות !

^*yOna*^ ^*yOna*^ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואלה אני ממש כיבדתי ועדיין מכבד את הבנאדם הזה.. הוא הראש ממשלה היחיד ששוה משהו מכל החרא שיש פה.. אני לא אשכח את הבנאדם הזה בחיים!!

מי שיש לו כבוד שיאמץ את החתימה הזאת!

puadov puadov מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אימצתי ..
    קדימה תאמצו אחים

BaJo/ShortY BaJo/ShortY מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    5 פעמים
    ז''ל
    ראיתי איזה איימיל שאומר שלא בטוח זה היה יגאל עמיר.
    יגאל עמיר ירה 3 כדורים.
    והכדור שהרג את יצחק רבין זה היה כדור רביעי שלא יגאל עמיר ירה.

אם אני ימצא אני יעלה את זה לפה.

^^RoTeM^^ אורח
    עצוב ביותר... :עצוב:
    היום בבוקר במסדר (כן כן יש לנו מסדר) אחד המורים סיפר שהוא היה בעצרת הזו וכל האירוע הוא עמד מתחת לבמה ממש מול רבין ואח"כ הוא החליט ללכת מוקדם משם כי הוא חשב שיהיה הרבה בלאגן אם הוא יצא משם מאוחר.... הקיצר הוא יצא משם ועלה על אוטובוס... האוטובוס עבר בדיוק ליד המדרגות (ששם ירו ברבין) והוא שם לב שרבין יורד במדרגות ופתאום נוצרה התקהלות סביבו... הוא סיפר שהוא לא ידע שירו בו... הוא חשב שסתם בגלל שרבין יורד במדרגות כולם התקהלו סביבו... בקיצור בסוף הוא שמע שרבין נרצח והוא קלט שהוא ראה את הרצח ולא ידע שזה רצח... זה ממש היה בשניה שהאוטובוס שהוא היה עליו עבר שם... לא להאמין הא?...
    בזמן שהוא סיפר את זה הרגשתי בקול שלו שהוא עוד מעט עומד לבכות... :עצוב:
    איך כמה שניות יכולות להרוס חיים? להרוס איש אשכולות שכזה? למוטט ראש ממשלה?.... מספיק כמה שניות בשביל טעות ענקית :S
    יהי זכרו ברוך!

sHkaBuBuLu אורח
    כמה עובדות על הרצח..

1. יגאל עמיר ירה 2 כדורים בגב של רבין , ואחרי זה מצאו על הגופה של רבין 3 כדורים שאחד מהם נורה בחזה (מקדימה).

2. במקום הרצח לא היו כתמים של דם.

3. לא היו שרידים של אבק שרפה על הידיים של יגאל אמיר , ומי שיורה בנשק חם אמור להיות לו ריח של אבק שריפה על הידיים וגם סימנים.

4. בסרט של הרצח מראים שמישהו סוגר את הדלת של האוטו של רבין מבפנים אחרי הירי , והאנשים של רבין אמרו שבאוטו היה רק הנהג...

5. בדף של "שיר השלום" שהיה בכיס של רבין היה חור אחד של כדור , הדף היה מקופל לארבע אז זאת אומרת שהיו צריכים להיות 4 חורים.

6. הדרך מהכיכר אל בית חולים איכילוב לוקחת 7 דקות נסיעה ואילו לקח לאוטו שבו רבין היה 22 דקות להגיע .

7. בסרט של הרצח אפשר לראות שהצלם מתמקד ביגאל עמיר ואז יש את הרצח.

8. שפרס ירד לפני רבין האבטחה עליו יותר שמורה

מה קרה שם? תחליטו אתם ..

תקראו פה ותבינו יותר
    http://news.msn.co.il/news/Internal/Intern...51026083543.htm

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תמיד אני עומד לבכות שמדברים על זה לא אשכח הייתי בן 5 ראיתי רמת אביב גימל וישר עברו לחדשות
    וסיפרו לא האמנתייייי
    אחותי כזה אמרה יאו רבין מת הייתי קטן הייתי קצת עצוב ולא ייחסתי חשיבות ת' אמת אנחנו לא יודעים אם רבין היה ראש ממשלה שהיה מועיל למדינה בדרכיו כי אומרים שהוא ראש הממשלה הכי טוב כי הוא מת
    למרות שהא בן אדם ענק שוכר שלום שעשה כמה הסכמי שלום ובהסכם אוסלו זה קרה יהיי סיכרו ברוך בן אדם ענק

^^RoTeM^^ אורח
    Originally posted by sHkaBuBuLu@4-11-2005 בשעה 14:56
    כמה עובדות על הרצח..

1. יגאל עמיר ירה 2 כדורים בגב של רבין , ואחרי זה מצאו על הגופה של רבין 3 כדורים שאחד מהם נורה בחזה (מקדימה).

3. לא היו שרידים של אבק שרפה על הידיים של יגאל אמיר , ומי שיורה בנשק חם אמור להיות לו ריח של אבק שריפה על הידיים וגם סימנים.

4. בסרט של הרצח מראים שמישהו סוגר את הדלת של האוטו של רבין מבפנים אחרי הירי , והאנשים של רבין אמרו שבאוטו היה רק הנהג...

5. בדף של "שיר השלום" שהיה בכיס של רבין היה חור אחד של כדור , הדף היה מקופל לארבע אז זאת אומרת שהיו צריכים להיות 4 חורים.

6. הדרך מהכיכר אל בית חולים איכילוב לוקחת 7 דקות נסיעה ואילו לקח לאוטו שבו רבין היה 22 דקות להגיע .

מה קרה ? שם תחליטו אתם ..
    תקראו פה ותבינו יותר
    עוד משהו - אותו מורה שסיפרתי עליו בתגובה הקודמת אמר שהוא מכיר מישהו לא זוכרת מה הקיצר הוא הסביר למה הנסיעה הייתה ארוכה - כי רק רבין והנהג (ואולי גם השומר ראש שנפצע לא זוכרת) היו באוטו בלי עוד מישהו והכי קטע שהם לא ידעו את הדרך לבית החולים "איכילוב"... הם התברברו כל הדרך... בגלל זה לקח להם הרבה זמן להגיע... :S

myth אורח
    יש מצב שקימבנו אותו... אבל עדיין אחי בנאדם נרצח :|

leha leha מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by Bumpy@4-11-2005 בשעה 13:38
    וואלה אני ממש כיבדתי ועדיין מכבד את הבנאדם הזה.. הוא הראש ממשלה היחיד ששוה משהו מכל החרא שיש פה.. אני לא אשכח את הבנאדם הזה בחיים!!

מי שיש לו כבוד שיאמץ את החתימה הזאת!
    מה הוא שווה יא טמבל, תלמד קצת עובדות על הטבח שהוא עשה בכפר ערבי בשנות ה 60( לא זוכר אזיה בדיוק) והרג עשרות ערבים שכולם היו חפים מפשע

עריכה- כמובן שלא הגיע לו להירצח, אבל ראש ממשלה בטח שלא הגיע לו להיות

Happy Little Boozer Happy Little Boozer מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא מכבד את הראש ממשלה הזה אבל בכל זאת זה אדם ועדיין זה ראש ממשלה אפילו אם לדעתי הוא לא היה טוב ולאף אחד אין זכות לגזול את החיים שלו.

Jumper Jumper מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כלב העמיר הזה שילך ללריסה הזונה

הסמל האישי של Freedom
    Freedom Freedom מנותק קרנבל! (:
    שם פרטי
    Freedom
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אלכס, מי שעשה את זה זה שרון, בסברה ושתילה.
    לא רבין.
    רבין לא עשה שומדבר שקרוב לזה.

leha leha מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by Prophet@4-11-2005 בשעה 15:25
    אלכס, מי שעשה את זה זה שרון, בסברה ושתילה.
    לא רבין.
    רבין לא עשה שומדבר שקרוב לזה.
    יכול להיות ששרון גם עשה משהו דומה, הם כולם כאלה, אבל תאמין לי שלרבין יש מספיק שלדים בארון, קראתי על זה מאמרים אבל זה היה לפני כמה שנים ואני לא זוכר בדיוק את העובדות

ZuZu ZuZu מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by sHkaBuBuLu@4-11-2005 בשעה 14:56
    כמה עובדות על הרצח..

מה קרה שם? תחליטו אתם ..

תקראו פה ותבינו יותר
    WTF =X

הסמל האישי של `SyTeX
    `SyTeX `SyTeX מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ז"ל

אימצתי

d.j er d.j er מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני גם לא מעריך תראש ממשלה מסכן הוא מת לדעתי זה לא צדק שהוא נהרג אבל לדעתי שרון יותר טוב ומועיל למדינה רק ההתנתקות הזו יותר טובה לפחות לא מסכנים תחיילים אני מקווה שיהיה שלום במהרה.

d.j er d.j er מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ודרך אגב מי שראה אתמול תסרט הרבה דברים מסקרנים היו שם שאתה שואל את עצמך מי עשה את זה יגאל עמיר או עוד מישהו

.:Hutch:. .:Hutch:. מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    א.הדבר הזה עם העובודת שלא מצאו לו אבק שריפה על היידים לא יודע מה היה שם אבל הוא הודההה...
    ב.ברור שאני לא מסכים עם הרצח ואולי הוא היה בנאדם חכם והכל אבל הבנאדם עשה טעויות שכל עם ישראל שילם עליהםם בחיים שלו...הוא נתן לערבים רובים שאיתם הם הרגו יהודים כל מי שחושב שהוא היה מושלם שיברר קודם..!!!

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. השתמט 10 שנים מעבודות שירות - ונשלח הביתה
    על ידי Reporter בפורום מבזקי חדשות ואקטואליה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23/04/10, 12:26
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07/10/09, 15:14
  3. הרצח של יצחק רבין(ז"ל) בצופן.
    על ידי אליהו בפורום יהדות ותורה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16/04/07, 22:12