מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אשכול: בקשה| בואו נוריד לאיזה מכוער אחד את האחראי..

Cr0cker Cr0cker מנותק גורו
    שם פרטי
    gil
    קיבל לייק
    17 פעמים

בקשה| בואו נוריד לאיזה מכוער אחד את האחראי..

ממשהו שרשמתי עליו באיזה נושא הילד נעלב, קיבל סיבוב בראש מאיזה מרתון הבורר ונכנס לסרט שהוא אבי אסולין..

תאכלס אני עושה את זה כי אין לי כוח לרדת עליו גם ככה המוגבל הזה לא יבין חצי ממה שאני ארשום , אז אני אלך על משהו שבאמת יפגע בו אם הוא יאבד אחת מההרשאות שלו פה .. זה נראה לי יגרום לילד הקטן (שטוען שהוא בן 19 ) הזה לבכות

DarkLake DarkLake מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    סתם תפה שלך יחרא אחד, ומה שקשור להודעות פרטיות לא קשור לפורום יש מבין ?? יפה מה קרה התחלתה לפחד מגיע לך כול הודעה או אשכול שאני פותח אתה מתחיל לקלל אותי ולרדת עלי אתה וחבר שלך ועברתם כול גבול שתקתי לכם יותר מידי יחס גורר יחס תלמד לא לצחוק על אנשים ובמילה אחת תיהיה בן אדם !! זה לא עניינך להתערב בעניינים שלא שלך תתנצל ותיהיה בן אדם וגם לא עניינך בן כמה אני ומתי אני מחרבן גם ויפגע בי?? חחח הצחקתה אותי תשקיע קודם במקום לרדת על אנשים

שלא נדבר שאחרי ששמתה שפתחתה תאשכול הזה שלחו לי הודעות שאתה חרא של בן אדם ולא רק לי עשיתה ככה למלא משתמשים פה מגיע לך באן
    אנשים עם 55 הודעות אפילו אתה מציק להם מוגבל אחד מי בכלל יקשיב לך
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 17/04/09 ב 04:26

שם פרטי
    gil
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי CryDEviL צפה בהודעה
    סתם תפה שלך יחרא אחד, ומה שקשור להודעות פרטיות לא קשור לפורום יש מבין ?? יפה מה קרה התחלתה לפחד מגיע לך כול הודעה או אשכול שאני פותח אתה מתחיל לקלל אותי ולרדת עלי אתה וחבר שלך ועברתם כול גבול שתקתי לכם יותר מידי יחס גורר יחס תלמד לא לצחוק על אנשים ובמילה אחת תיהיה בן אדם !! זה לא עניינך להתערב בעניינים שלא שלך תתנצל ותיהיה בן אדם וגם לא עניינך בן כמה אני ומתי אני מחרבן גם ויפגע בי?? חחח הצחקתה אותי תשקיע קודם במקום לרדת על אנשים

שלא נדבר שאחרי ששמתה שפתחתה תאשכול הזה שלחו לי הודעות שאתה חרא של בן אדם ולא רק לי עשיתה ככה למלא משתמשים פה מגיע לך באן
    אנשים עם 55 הודעות אפילו אתה מציק להם מוגבל אחד מי בכלל יקשיב לך
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי הרגת אותי..

התחלתי לפחד??????? אתה אשכרה חי בסרט שאתה תבוא אליי הביתה כאילו ?? אתה יכול להיות ילד 19 אבל המוח שלך הוא של בן 9.

כל הודעה שלך אני מקלל אותך? אני כולה קראתי לך מטומטם ובמצב שלך זה עוד מחמיא לך תאמין לי..

אתה אומר לי להיות בן אדם כשאתה מנסה לאיים דרך האינטרנט כאילו אתה יכול לעשות איזה משהו, כולך פלוץ מסכן צא מהסרט שאי פעם תריב עם מישהו דרך האינטרנט זה לא יקרה תפסיק להיות מסכן!

עצה שלי, אל תציע לאנשים להיות בן אדם כשאתה בעצמך סוג של קוף =\

וד"א, למה אתה מגיב לי בנושא?

שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    ההפך אתה הרגתה אותי , חחחח יקופיף מכוער תעצה שלך דחוף לתחת שלך שמישהו יתן לחרא הזה באן כבר הוא מציק למלא משתמשים חדשים
    שמישהו יתן לו באן לשבוע שירגע שילמד לא להתחיל עם משתמשים חדשים ולהציק להם וגם למנהלים פה

----------------

הנה עוד משהו אתה קורא לחדשים בשמות ומקלל הנה לינק על כול אחד מעביר ביקורת
    http://www.szf.co.il/f108/t90538/#post934960
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 17/04/09 ב 13:24

שם פרטי
    gil
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ההפך אתה הרגתה אותי , חחחח יקופיף מכוער תעצה שלך דחוף לתחת שלך שמישהו יתן לחרא הזה באן כבר הוא מציק למלא משתמשים חדשים
    שמישהו יתן לו באן לשבוע שירגע שילמד לא להתחיל עם משתמשים חדשים ולהציק להם וגם למנהלים פה

----------------

הנה עוד משהו אתה קורא לחדשים בשמות ומקלל הנה לינק על כול אחד מעביר ביקורת
    http://www.szf.co.il/f108/t90538/#post934960
    מציק למלא משתמשים חדשים? אמרתי בדיוק משהו קטן על עוד משתמש אחד בניגוד אליך שקיללת ואיימת לחסל אותי אותי בפרטי, ימושפע..

אמרתי לך כבר ואני אגיד לך שוב, אתה ילד מסכן שלא צריך להתייחס אליו - רד ממני ותפסיק להגיב בנושא שלי.. אתה פשוט מוריד מהרמה שלו עם הטמטום שלך!

Ctrlz/Tom Ctrlz/Tom מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שלום, אני מסכים עם גיל.
    לאחר כמה הערות תמימות שלי וחסרות כל רצון לפגוע, אדון שד בוכה, אותו אני מכבד מכיוון שהוא קצין בצה"ל, החליט לנסות ולהפחיד אותי.
    מאחר ואני צעיר ממנו בכמה שנים, ואני מפחד מאנשים שהם חיילים, מכיוון שהם חזקים ממני, כמעט והשתנתי במכנסיים.
    הנ"ל שלח לי הודעה פרטית (נספח א') ובה ציין מספר פרטים אשר הפחידו אותי עד מאוד.
    אנשים כאלה שמקבלים אחראי קהילה, הם דוגמא רעה לקהילתנו הצומחת, ולפי דעתי - אסור שאדם מסוכן כל כך יהיה בתפקיד בכיר שכזה.
    אך למרות איומים אלה, הרגשתי שאני לבד במערכה. לא רציתי לדווח לבד על אחראי קהילה, מכיוון שהוא חזק ממני גם בפורום, וגם במציאות, שם הוא יכול להרביץ לי. וכאשר בדקתי את פורום זה, גיליתי לתדהמתי שאני לא האדם היחיד עליו הוא איים - ישנם פשוטי עם מסכנים שכמוני אשר סובלים מאיומיו של הרודן גם הם.
    כרגע, רק שני אנשים הם קורבנות הידועים לי - אני והדובר בנושא זה. אך לכו תדעו עוד כמה אנשים סובלים ומפחדים להודות גם הם. חייבים לעצור תופעה זו לפני שהיא תימשך. אני פונה בכל קול של בקשה - מנהלי סטלה זון האמיצים - טפלו במטרידן זה!

נספח א':

הסמל האישי של ^Evya
    ^Evya ^Evya מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    אביתר
    קיבל לייק
    1 פעמים
    lol..

שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    כן זה תום החבר שלו זה שאמרתי שביחד אם עושים שטויות ושלחתי להם הודעה מעצבים ומקללים יחד וכן הם הרגיזו אותי כול כך ומה שקורה בהודעות פרטיות לא אמור לעניין תפורום יש מבין?? ולא ממש התכוונתי לדברים בצורה כזאת שלקחתה כי עם כן אני מתנצל ששלחתי לכול אחד ממכם הודעה כזאת שניכם חייבים לי גם התנצלות ומי שנותן דוגמה רעה לקהילה זה שניכם אתם יוצאים על כול אחד ומישהו היה צריך להעמיד אותכם במקום כול דבר אתה וחבר שלך מלמעלה חייבים לצאת ומה בכלל אני רושם לכם לשני מפגרים כמוכם ומתייכס אליכם מהיום אני לא מגיב לכם בכלל או מתייכס אליכם
    צאו מהסרט זה רק פורום תכבדו אנשים תגיבו להודעות בצורה טובה בה לכם להגיב קצת שונה על תגיבו בכלל

ושניכם צריכים לקבל באן לשבוע על ההתנהגות שלכם
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 17/04/09 ב 15:22

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    גיל אתה סתם מציק לו ונטפל אליו
    אתה מציק לו ואחרי זה מתפלא שהוא מקלל אותך , גם אני הייתי מגיב באותו צורה אם הייתה מדבר ככה

שם פרטי
    gil
    קיבל לייק
    17 פעמים
    כן זה תום החבר שלו זה שאמרתי שביחד אם עושים שטויות ושלחתי להם הודעה מעצבים ומקללים יחד וכן הם הרגיזו אותי כול כך ומה שקורה בהודעות פרטיות לא אמור לעניין תפורום יש מבין?? ולא ממש התכוונתי לדברים בצורה כזאת שלקחתה כי עם כן אני מתנצל ששלחתי לכול אחד ממכם הודעה כזאת שניכם חייבים לי גם התנצלות ומי שנותן דוגמה רעה לקהילה זה שניכם אתם יוצאים על כול אחד ומישהו היה צריך להעמיד אותכם במקום כול דבר אתה וחבר שלך מלמעלה חייבים לצאת ומה בכלל אני רושם לכם לשני מפגרים כמוכם ומתייכס אליכם מהיום אני לא מגיב לכם בכלל או מתייכס אליכם
    צאו מהסרט זה רק פורום תכבדו אנשים תגיבו להודעות בצורה טובה בה לכם להגיב קצת שונה על תגיבו בכלל

יש לך פיצול אישיות בנוסף לפיגור?????

ולמה נראה לך שהודעות פרטיות לא מעניינות את הפורום? אתה חושב עם המוח המעוות שלך שאסור לקלל פה אבל אם זה בהודעה פרטית אז זה בסדר? אתה ילד מסכן כבר אמרתי לך.

אני לא אתנצל בחיים ליצור כמוך אתה פשוט עלוב.. אתה חושב שאנחנו צריכים לקבל באן? אתה מקלל ומאיים בפרטי, חש מינימום הבורר ומבקש מספרי פלאפון כאילו אתה יכול לעשות משהו.

עאלק קצין בצבא, מגיב לי ב1 בלילה ואומר שהוא מגיב מהבסיס שלו.. אני מניאק אם עברת את גיל המצוות.

ושוב, תפסיק להגיב פה.. אני פתחתי את הנושא הזה אך ורק לבני אדם.

ציטוט במקור פורסם על ידי YakiR` צפה בהודעה
    אתה מציק לו ואחרי זה מתפלא שהוא מקלל אותך , גם אני הייתי מגיב באותו צורה אם הייתה מדבר ככה
    אתה ילד GTA, למי אכפת..
    נערך בפעם האחרונה על ידי Cr0cker : 17/04/09 ב 15:31

Ctrlz/Tom Ctrlz/Tom מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים

לפי דעתי הצנועה, הודעות מסוג אלה הן הודעות המורידות את אינטליגנציית הזולת.
    כאשר אדם בגיל 19, האמור לשמש דוגמה לפורום כולו, אינו יודע אפילו היכן נמצא הפסיק והנקודה במקלדת, זה לא דבר טוב.
    התנהגות מסוג זו היא בדיוק סוג ההתנהגות שממנה חששתי מלכתחילה, ולכן אבקשכם להיפטר מעבריינים שכמותו.

הסמל האישי של Gnz
    Gnz Gnz מנותק עתיק
    קיבל לייק
    25 פעמים
    זהו גיל מחר מונית לקריי דוויללל זוהוהוה

הסמל האישי של Gnz
    Gnz Gnz מנותק עתיק
    קיבל לייק
    25 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי YakiR` צפה בהודעה
    חבר?
    סתום זה כל מה שיש לי להגיד לך

שם פרטי
    gil
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Gnz צפה בהודעה
    זהו גיל מחר מונית לקריי דוויללל זוהוהוה
    שדון בוכה, אני מבקש אל תכפיש את שמו של ה"קצין".

הסמל האישי של Almightyz
    Almightyz Almightyz מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    ۞
    קיבל לייק
    30 פעמים
    גיל ותום, אני מבקש ממכם בתור חבר להפסיק לשגע לי את האחראי קטגוריה.
    בן? אתה בתור אדם בוגר ומבוגר אמור להיתנהג בהתאם ולא להיתייחס לכאלה שטויות באינטרנת...גם בתור מנהל אתה אמור לספק דוגמא לשאר המישתמשים ולמרות שזאת הודעה פרטית, זה פשוט לא מתאים.
    זאת לא הפעם הראשונה למיטב זיכרוני ואתה אמור לדעת להיתנהג יותר טוב מזה.
    אם יש לך בעיה עם מישהו אתה לא צריך ישר לאיים עליו ולקלל בחזרה ולרדת לרמה שלו, אתה יכול לפנות לאחד המנהלים היותר גבוהים והם יטפלו במטריד.
    רק תחשוב על זה לרגע, זה בסך הכל ילד מאחורי מסך, שווה ביכלל את הדלק ליסוע אליו על שטות כזאת? אני מניח שעכשיו התשובה שלך היא לא.
    אני מקווה שאני ברור ורק להזכיר לכם, תום וגיל, שחלק מהבלאגן זה גם באשמתכם ואני לא רוצה לראות יותר תגובות מעליבות או פוגעות בבחור שלי פה.
    ערב טוב ושבת שלום.
    נעול.

נושאים דומים

1. בקשה | טובה גדולה!!רק קליק אחד:D
    על ידי Twixer בפורום מה שבראש
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23/02/09, 23:14
  2. שאלה |לאיזה קלאן יש את הכי הרבה שחקנים
    על ידי VikToR93 בפורום DeathMatch
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08/02/09, 22:36
eXTReMe Tracker