תגידו המשחק הזה לא עולה כסף? היה לי שחקן רמה 40 בדיוק מתי ששמו את זה בכסף...:קיר:ולא יכולתי להכנס עוד לשחקן..
תגידו המשחק הזה לא עולה כסף? היה לי שחקן רמה 40 בדיוק מתי ששמו את זה בכסף...:קיר:ולא יכולתי להכנס עוד לשחקן..
כן הסרבר הרישמי עולה כסף
הקבצים של השרת שוחררו סוף סוף
אז יש עכשיו כמה סרברים פרטיים..
תראה את ההודעה המודבקת..
:האהא: תודה אחי אני יוריד תמשחק נראה אם המשתמש שלי עדיין קיים![]()
איך אהבתי תמשחק הזה יא אללה..משחק סוס!!!
לא תינוקי קצת אחי ?
למה תינוקי אחי?
משחק יפה...!
חח משחק חמוד לאלא המשחק הראשון שלי חח בא לי לחזור אליו אני מזה מתגעגע:אהם::כן:
וואלי היתה לי קלאן מזה סוס רובו עדיין נראה לי משחק חחח ואני מדבר על תקופה של לפני איזה 3 וחצי שנים בערך
אני שיחקתי לפני שנה וחצי-שנתיים
אפאצ'י איזה רמה היית?
חח הגעתי ל 82 ואז הוציאו את החוק הדפוק שמעל 40 משלמים אז סגרו לי אותובמקור פורסם על ידי ^`CrUeL][^D3aTh^
התחלתי לשחק מבין השחקנים הראשונים שהיו
אני הייתי fighter מה אתה ??
חח קראו לקלאן שלי שם מצחיק כמו הטיל של הערבים שמגיע עד חיפה חחח פאג'ר fager
נערך בפעם האחרונה על ידי APACHI : 27/07/06 ב 00:14
וואלה אחי אני לא זוכר אבל נראה לי שגם...אהבתי רצח תמשחק נקשרתי אליו כל כך...במקור פורסם על ידי APACHI
![]()
גם כן המפגרים האלו מה עשו את זה בתשלום!!!!!!:קרוגר:
שמעו אנחנו יכולים לפתוח שרת פרטי של הקהילה הישראלית אבל צריך להשקיע אני בעיכרון יודע איך לפתוח
חח מכירים את המפלצת האגדית שחכתי כבר איך קוראים לה אני לא מאין פעם ידעתי מצויין. טוב בכל מקרה הקלאן שלי היתה אחת מהקלאנים שניצחה אותה אבל לא הייתי שם כשזה קרה![]()
אבל אמרו שלי שהיא לא מביאה דברים כלכך טובים כמו שמסופר
נערך בפעם האחרונה על ידי APACHI : 27/07/06 ב 00:19
חח אין לי מושג מזה אני לא מבין בזה...אבל אם יש אפשרות לחזור אני חוזר עכשיו למשחק
אני צריך להוריד שוב תמשחק ואז לראות מה שיש בדביק שם...
לי אין בעיה אבל צריך מישהו שישקיע בשרת יש לכם איזה דרך לדבר אם המנהל באיזו תוכנת מסרים או מישהו שמבן ורוצה להשקיע בשרת??
יוווווו כבר בא לי לחזור למשחק כשאני הייתי היו ממש קצט שריונים וחצים עכשיו בטח יש מלא נשקים סוסים
חח אני עוד זוכר שראיתי את המפלצת הראשונה hoppy ואז אני רואה את אותה מפלצת כמעט ברמה 60 בשם hoppy king חח חשבתי שיש להם אותו כוח (מי שמכיר את המשחק יבין את הקטע)
נערך בפעם האחרונה על ידי APACHI : 27/07/06 ב 00:22
הפריסטון האנגלי בחינם בקרוב, APACHI מקווה שאתה זוכר את היוזר שלך =]
כה אני זוכר
מה!!?? בחינם אתה בטוח??
כן![]()
סוססססססססס טוב אני בפנים 100%
אל תיהיה כל כך שמח יש שם זבל של אדמינים הסרברים יבשים רצח..:shakehead
יאווווווווווו איזה זיכרונות
אני זוכר עשו את זה בתשלום אז כולם חסמו תיציאות מהערים וזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה אחד המצחיקים וכיפים חחחח
בסוף שילמתי לחודש עליתי ל50 עם הלוחם שלי ונמאס לי >>>>:
חחחח
אפאצ'י קח בחשבון שאם חוזרים לשחק אתה מביא לי נשקים![]()
אם משחקים במקורי ויש לי את המשתמש שלי אז סבבה חח אם לא מאיפה??
אם משחקים באנגלי והוא באמת יהיה בחינם אז סבבה