שמעו יש לכם איזה טיפים למשחק Tctical ops למה אני ממש גרוע הורגים אותי תוך שנייה :sad: אני אוהב תמשחק ותגרפיקה והכול אבל כשהורגים אותך מהר זה מבאס במיוחד שיש לך 0 הריגות ו14 הרגו אותך :[
שמעו יש לכם איזה טיפים למשחק Tctical ops למה אני ממש גרוע הורגים אותי תוך שנייה :sad: אני אוהב תמשחק ותגרפיקה והכול אבל כשהורגים אותך מהר זה מבאס במיוחד שיש לך 0 הריגות ו14 הרגו אותך :[
Oo זה עניין של זמן שחק תחרוש טיפה בישביל ליקלוט ואז תישתפר :]
ד"א
שלא תגיע לצ'יטים מספיק יש כבר
לאט לאט עם הזמן משתפרים ככל שיהיה לך יותר ניסיון אתה תלמד יותר דברים ויהיה יותר קשה להפתיע אותך.
נערך בפעם האחרונה על ידי hezi` : 06/10/07 ב 00:21
כן אה... סוס פוני יתפסו ממנו בגללך!
אתה כולך נוב =[
חחחח כולם התחילו ככה..חמוד אתה
ניראה לי הייתי הכי בוט בעולם שהתחלתי..לא ידעתי מה זה משחקי רשת ובטח שלא מהסוג הזה
הפעם הראשונה והאחרונה ששיחקתי במשחקי יריות היה duke3D
וזה היה ממזמן... :\
ההמלצה הכי חמה שלי...שחק חכם ...ושחק כאילו זה לא משחק
אגב ישנן כמה הגדרות שיעזרו לך להשתפר טיפה (חוץ מניסיון)
כמו ביטול המוסיקה ...ובחירת כוונת קטנה ועוד כל מיני שטויות מועילות כאלה !!!
יש לך מי שילמד אותך ?
לקח לי חצי שנה עד שהגעתי לתוצאה חיובית בהריגות (בכלל, במשחקים), איך להסביר את זה, אתה פשוט צריך לשחק וכל פעם לנסות דברים ולראות איך הכי נוח לך, עד שיגיע הרגע שיהיה לך איזה קליק בראש ואתה תראה שברגע שתבין מה עושים, תוך שבוע הרמה שלך תקפוץ והשאר תלוי בשכל.
מציע לך גם לקרוא בדביקים על הגדרות וכו, הכי חשוב שתרגיש בנוח תוך כדי משחק והגדרות זה חלק חשוב מהעניין.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
לא יודע מה עם האחרים אני אחרי 3 חודשים כבר הייתי אחד השחקנים המפחידים.. אחרי פחות מחצי שנה הגעתי ל-EVO כבר ;/
שלום ברוך הבא אל תידאג אתה תישתפר
practice makes perfect
יש אתר של ציטים....
מה הכינוי שלך במשחק בכלל?
פרטים.....
תחרוש כנס לקלאנים .... וככה..
תודה על העידוד אני ימשיך ויחרוש עד שיצא לי מהאזוניים ו אני יהיה טוב חח והכינוי שלי Player עד שאני לא ישתפר אני לא ישנה חח
סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות + חרישה, חרישה ועוד חרישה.
תשחק הרבה עם DE, זה משפר את האיים פלאים.
תשחק סינגל עם ערימות של בוטים ו- MSG בשביל לשפר סקילז של סנייפר.
תלמד את המפות והמקומות השונים.
ועוד ועוד.
כנס לפאבליק בכיף שלך ואל תתבאס בהתחלה.
בהצלחה.
mp rulzz ask yona
מה זה DE אחי? דרך אגב אתם ממליצים לשחק עם כוונת קטנה? ועוד משו יש סרבר כזה שהורגים מפלצות כאלה זה גורם לי להתשפר? :eek:
De=Desert Egale זה האקדח השני ברשימהוהכוונת הקטנה שכולם מדברים עליה היא נקודה היא נראה לי האחרונה ברשימה של הכוונות תשתמש בה יהיה לך יותר קל לפגוע ואתה תראה כבר בחודש האחרון תוצאות אל תדאג
בהצלחה..
ואללה תודה לכולם על העזרה :] יאללה נתחיל לחרושששששש!
את כל הטיפים שאפשר נתנו..
HF
אם הורגים אותך בשניה אז זה או צ'יט או שאתה הולך בלי מגינים...
אני רואה הרבה אנשים בפאבליק שלא קונים מגנים ומתים כמו זבובים...תיקנה מגנים וזה יעקב לפחות את המוות שלך![]()