איזה כיף אני חוזר אחרי פרישה ארוכה לא הייתי שחקן כזה טוב אבל אהבתי תמשחק פרשתי בגלל תקלות במחשב ועכשיו זה יסתדר))))))))))
(ולא עשיתי את זה בשביל ההודעות)
יום טוב לכולםםם!!!!!1
איזה כיף אני חוזר אחרי פרישה ארוכה לא הייתי שחקן כזה טוב אבל אהבתי תמשחק פרשתי בגלל תקלות במחשב ועכשיו זה יסתדר))))))))))
(ולא עשיתי את זה בשביל ההודעות)
יום טוב לכולםםם!!!!!1
בהצלחה עם אתה רוצה בוא לסרבר החדש ישן c west חחחאני רמה כימעט 58 dual clever +8 set fp +7 תבוא אחי :]
תביא לי קישור לניט הזה
מוזר בחיים לא ראיתי הורדה של נייט מהאתר הזה חח לך תידע אם זה לא איזה טורקי העלאה את זה לשם עם key logger ואעכשייו חצי עולם מוריד משם חח..
אחי תפתח ב c-west יש שמה מלא ישראלים גם רמות 70+ וגם הארדרים ולא צרייך פרימיום בישביל להיכנס
והנה עוד חושב שאתה יודע הכל זה מהאתר של נייט יפאג ימיסכן ימפגר...
פעם ראשונה ראיתי את זה אז צחקתי מה אתה מדבר לא יפה ימסכן חח חושב אתה מבין בנייט? חח אתה רק עושה לעצמך פאדיחות חח עלק רמה 55 חח איזה עלוב יש לי 3 רמות 70+ רק בפינקס רשימות בשולחן העבודה חח ואני עוד פרשתי חח איזה עלוב חח אמרתי נהיה בן אדם טוב לא נשפיל אותך חרם אבל אין מה לעשות אפס גם מדבר כמו אפס
חחח רמה 75 אולי חלמת על זה בלילה וגם זה כלום בישבילי 6 שנים חח נייט קיים רק 5 ואני משחק מהיום הראשון של דיאז קיצר מה אני בכלל עונה לך יאללה סע סע ילד בן 13
כה אני יודע מה זה וזה אפילו לא נחשב נייט הכול שמה באגים עוד מההתחלה גם אני שיחקתי שם..
ולא הבנתי אל מי דיברת..
דבר ראשון למה הקפצתם את הנושה?
דבר שני נייט קיים יותר מ-7 שנים אז יכול להיות שDARK שיחק 6 שנים
אז מה אתה משחק אותה עכשיו בטח אתה לא מכיר בלום במשחק הזה אז יאללה טוס
טוב חפרתם..
אני ו DARK KNIGHT
התחלנו לשחק בזה שהיה 3 סרברים, שיחקנו בדיאז והיו לנו שחקנים רמות גבוהות מאוד..
היו לנו יותר משתמשים מכמות המשתמשים שהיו לכל מי שהגיב כאן ביחד.
לרמה 70 זה ממש לא בעיה להגיע, אבל צריך לחרוש. אז אין לך מה להתלהב שיש לך 3 שחקנים רמות 70, זה רק מראה שאתה ילד חסר חיים.
בר מצדיק אותך :]
אתה יודע מה הבעייה? שאת כולם קניתי מחפצים במשחק
טוב אבל למה להקפיץ את הנושה הזה חלאס