בןזונה עכשיו אני בא להכינס לשירותים פותח תדלת פתאום איזה ג'וק קופץ עלי מהתקרה לא ירד המניאק הורדתי תחולצה ונתלתי על המתח איזה שתי דקות ווידאתי שהוא הלך :|
עכשיו כולי בבלבלות אני כל הזמן מרגיש ג'וקים הולכים עלי :מוזר:
בןזונה עכשיו אני בא להכינס לשירותים פותח תדלת פתאום איזה ג'וק קופץ עלי מהתקרה לא ירד המניאק הורדתי תחולצה ונתלתי על המתח איזה שתי דקות ווידאתי שהוא הלך :|
עכשיו כולי בבלבלות אני כל הזמן מרגיש ג'וקים הולכים עלי :מוזר:
סטלן
חחחחח
חחחחחחחח
איזה שריטה...חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שיט איזה באסה זה..
__
פעם היה תקופה שמצאנו כל יום ג'וק בבית חוזרים מביקור אצל סבתא - ג'וק!
חוזרים מהקניון- ג'וק !
חזרנו מדודים שלי אנחנו פותחים את הדלת כולם פונים לטלוויזיה..אני נכנס לשירותים (עכשיו שימו לב שאני כל הזמן מריץ בראש ג'וקים [באותה תקופה] אמרתי ניכנס)
פתאום קופץ עליי ג'וק אחושרמוטהההההה ענק ו"מהעפים" לא עזב אותי עד שהכנסתי לא אגרוף והדבקתי אותו ברצפה...
אסה חופר
בואנה הבית שלכם מלא גוקים!חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סעמק לי כבר אין ג'וקים בבית... אני מת למצא כמה רק כדי לעשות קרבות... קח אלמנה שחורה עם חרגול וכאלו תאמין לי אחד החזקים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סטלן חח
איזה ילד שפוך
העיקר החרבון הלך טוב אחי ?
סול המססכן :X
חחחחחחחחחחחחחח
חחח אני זוכר ביסודי ילד אחד הביא תמונה שלו לכיתה כדי שתלמידים ירשמו לו למזכרת
התמונה הייתה עטופה והכל , כולם ישבו על הריצפה עם עטים והכל, המורה פתחה ת'עטיפה של התמונה פתאום יצא משם ג'וק וכולם קפצו ועלו על שולחנות חחח איזה מצחיק זה היה![]()
ROFL
HAZAK
סימוןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחח :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :נקרע: :נקרע:Originally posted by ZuZu@18-10-2005 בשעה 22:12
חחח אני זוכר ביסודי ילד אחד הביא תמונה שלו לכיתה כדי שתלמידים ירשמו לו למזכרת
התמונה הייתה עטופה והכל , כולם ישבו על הריצפה עם עטים והכל, המורה פתחה ת'עטיפה של התמונה פתאום יצא משם ג'וק וכולם קפצו ועלו על שולחנות חחח איזה מצחיק זה היה![]()
lollll