ברוכים הבאים למדריך שלי על איך להימנע ממיוטים קיקים כלא ובאנים ועוד עונשים אחרים
מקווה שהוא יעזור לכם ותקשיבו לו כי לאחרונה יש מלא קיקים באנים מיוטים וכלא בשרת אז תהנו!
המדריך:
1.כדאי להימנע ממיוטים אל תקללו אף אחד לא משנה גם אם היתגרה בכם בימקום לקלל אותו בחזרה תגידו לאדמין בשרת ואם אין אדמין תיתעלמו ותצלמו את מי שקילל ותעשו תלונה בפורום.
2.כדאי לא לקבל באן אל תעשו ציטים בשום מחיר גם אם יש ציטר בשרת ואין אדמין אל תחזירו לו בכך שתשימו ציטים ותהרגו אותו עם ציטים זה סתם יגרום לכם לקבל באן וגם לו אם שמתם ציטים רק בשביל להרוג ציטר זה לא פותר אתכם מעונש.
3.כדאי להימנע מכלא אל תהרסו פעילויות בשום גרוש גם אם זה אדמין או שחקן שאתם לא כל כך מיסתדרים איתו אל תהרסו סתם תקבלו כלא או קיק וזה לא עוזר.
4.אל תנצלו באגים בשרת אתם תקבלו באן ואם זה ניצול באג של כסף יאפסו לכם את הכסף ותתחילו מחדש.
5.אל תעשו דרייב בי או ספאוון קיל בשום מחיר סתם תקבלו כלא והאדמינים יתחילו להיתעצבן עליכם ולשים לב רק אליכם.
6.נגיד ויש ציטר בשרת או מישהו שמקלל אל תגידו בשרת בצאט אידי ככה וככה ציטר זה יזכה אתכם במיוט וגם הציטר יוריד ציטים ובחיים לא נוכל ליבדוק.
7.אל תציפו את הצאט גם אם אתם רוצים לפרסם משהו בכל מחיר אל תציפו אתם תקבלו מיוט.
8.אל תתחילו לחפור לאדמינים ולבעלי השרת מתי מעלים אדמינים? יש לי סיכוי לאדמין? תעלה אותי לאדמין? זה יוריד לכם את הסיכוי ותקבלו מיוט.
9.אם תקללו נגיד כמה פעמים וקיבלתם מיוטים וקיקים אל תקללו יותר כי לפי החוק מותר לנו האדמינים לתת לכם באן ליום על קללות יותר מדי אחרי שעשינו לכם מיוטים וקיקים כבר קרו דברים כאלה חברה.
10.נגיד וקיבלתם באן לזמן מסוים נגיד ליום אל תעקפו את הבאן כי אם יגלו אתכם תקבלו באן ליותר זמן עדיף לכם לחכות כבר את הזמן.
11.חברה אל תישכחו קללות להיתגרות וכל מיני דברים כאלה גם יזכו אתכם במיוט להיתגרות זה לא שונה מלקלל.
סוף מדריך:
קרדיט לי על כתיבת המדריך.
מי שמעתיק שיתן קרדיטלי ולחבר שלי Crashh
חברה בבקשה תקשיבו למדריך הזה כי זה עוזר