מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אשכול: יששששששש איזה ניצחון!!!

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים

יששששששש איזה ניצחון!!!

אללה אני עדיין מוביל, אני מקום ראשון

למרות שרמת המשחק הייתה אחת הגרועות ניצחתי 3-1 איזה קבוצה מהליגה
    תותח אני
    ישבתי שעה רק על מערכים וטקטיקות
    אחרי המשחק ידידות הבא ביום רביעי בע"ה שאני לא מעלה 3 שחקנים טובים שלי, אני מקווה להשאיר את רוח הצוות המנויים והשחקנים רגועים עד מאושרים חח =)

אני כרגע עומד על 500,000 מאני מזומני, החלפתי מאמן, אני צריך להביא שחקן טוב או שאני בעצם יעלה מהנוער =)

בקיצור אששש

צפה במשחק: האטריק חי
    תאריך: 10.02.2007 ב 11:20
    MatchID: 99378270
    אצטדיון: Nati Palace
    קהל: 2663

השמיים החשוכים גרמו לקהל בן 2663 איש ב Nati Palace לחשוש מעט, אבל הגשם לא הגיע. CohenT בחרה להשתמש במערך 4-3-3. ההרכב הפותח: Shalev - Shachar, Goldin, Slovatik, Amrani - Yavin, Shemesh, Zaltzman - Reuven, Ackerman, Talker.
    Salamoniko בחרה במערך 4-3-3 אסטרטגי. השחקנים הבאים עלו על כר הדשא: Sardaugas - Lapid, Leon, Hay, Desmás - Avidan, Geisler, Alamo - Hagag, Matas, Aninowski.
    מאמנה של CohenT, הורה לשחקניו לתקוף מהאגפים על חשבון התקפות מהמרכז. שחקני Salamoniko העדיפו לנתב את רוב התקפות קבוצתם דרך האגפים. היה זה, Yakir Zaltzman, שחקנה של CohenT, שנרשם בפנקסו של השופט לאחר שבעט כדור לשער אחרי שריקה של השופט. בעיטה חופשית יפיפיה מרגלו של Doron Shachar כמעט והעניקה ל CohenT את היתרון בדקה ה 15, אולם הכדור שפשף את המשקוף ויצא לחוץ. שחקני Salamoniko סבלו ממידה מסוימת של בלבול בנוגע למערך הקבוצה והארגון שלהם ירד לבינוני. שחקני CohenT כמעט ונטלו את היתרון לאחר שכדור שהוגבה מהאגף הימני השאיר את Sahar Amrani לבדו מול Bijūnas Sardaugas, שמנע את השער בהדיפה מרהיבה. אוהדי Salamoniko נראו מודאגים לרגע לאחר ש Jesús Alfredo Desmás נפגע בגיד אכילס בדקה ה 41, אולם הוא התעקש להמשיך ולשחק. שחקני CohenT סבלו ממידה מסוימת של בלבול בנוגע למערך הקבוצה והארגון שלהם ירד לסביר. השופט סימן לפנדל בדקה ה 43 לקול מחאתם של אוהדי האורחים. אוהדי CohenT החלו לחגוג לאחר ש Doron Shachar שיגר את הכדור פנימה ליתרון, 0 - 1! רבים מהצופים סברו שהשופט רחמן מדי כאשר הראה ל Avi Geisler, מקבוצת Salamoniko, רק את הכרטיס הצהוב אחרי תיקול כושל מאחור, בדקה ה 44. ההרכב של CohenT נראה כמו פאזל שלא הורכב כשורה ורמת הארגון שלהם ירדה ל בינוני. לוח התוצאות הראה 0 - 1 בהפסקה. השליטה במגרש היתה בידי CohenT, שזכתה ל 73 אחוזי החזקה בכדור.
    שחקני CohenT קיבלו במהלך ההפסקה תדריך טקטי מהמאמן , שהעלה את הארגון שלהם במחצית השנייה לטוב. חזרה על תוכנית המשחק עזרה ל Salamoniko לחזור לארגון טוב. שחקני CohenT חגגו מחובקים במרכז המגרש לאחר הבעיטה המרהיבה של Sahar Ackerman, ששחרר כדור חזק ומדויק ממרחק רב אל בין חיבורי הקורות. לשוער לא היה סיכוי. 0 - 2. לאחר מכן, הורידה CohenT את קצב המשחק במטרה להתרכז בהגנה. שחקני CohenT נתקלו בקשיים רבים במציאת עמדותיהם במגרש והארגון שלהם ירד לגרוע. הדברים התדרדרו לרעתם של האורחים כאשר CohenT כבשה שער נוסף והגדילה ל 0 - 3 , זאת אחרי התקפה מצד שמאל שהסתיימה בשער מרגלו של Nissan Shemesh בדקה ה 65. שחקני Salamoniko לא ויתרו, ובדקה ה 66 הצליח Krzysztof Aninowski לצמק את התוצאה ל 1 - 3 לאחר כמה מהלכי כדורגל מרהיבים באגף הימני. קבוצת Salamoniko התקרבה להקטנת הפער כאשר בעיטתו החופשית של Avi Geisler, כמעט ועברה את Daniel Shalev הנמתח בדקה ה 75. קבוצת CohenT שלטה בכדור במשך 57 אחוז מזמן המחצית.
    השחקן המצטיין בקבוצת CohenT היה Maoz Reuven. בניגוד אליו, Nachum Yavin היה חלש ביותר. השחקן החשוב ביותר עבור Salamoniko היה Mauro Matas. לעומת זאת, Jesús Alfredo Desmás נקלע ליום חלש. המשחק הסתיים בתוצאה 1 - 3.

Talzz Talzz מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    gg

danz danz מנותק אחראי קהילה בדימוס
    שם פרטי
    דן
    קיבל לייק
    3 פעמים
    GG אחי
    אני ניצחתי 8-0 קל את המקום אחרון בליגה שלי..

הסמל האישי של koko_Jambo
    koko_Jambo koko_Jambo מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חח אני ניצחתי 5-2
    בן זונה פצע לי את כל הקבוצה יש לי יותר פצועים מאשר שחקנים
    זהוו נירא לי אני שורד תפגרה הבאהה
    סעממק אני מת שהכול יתסדר לי כבררררר
    הקבוצה שלי בקריסה אחושילינג

Hat-Hatol Hat-Hatol מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    0 פעמים