גרפיקה מגעילה אין שום דבר שנהנתי שמה..
גרפיקה מגעילה אין שום דבר שנהנתי שמה..
TO RULEZ
כל אחד ומה שהוא אוהב
אני אישית לא אוהב אבל
עובדה שכל העולם משחק במשחק הזה
והוא המשחק המוביל בעולם
תשחקו TO הכי שווה
זה כי אף אחד לא ראה את far cry!
כל אחד מה שהוא חושב לפי דעתי זה אחלה משחק
אחי לדעתי זה אחלה משחק
כאילו כמה זמן תמשחק בו כאילו שתאומר את זה? כי באמת בהתחלה יש אנשים שלא אוהבים ולאט לאט מתחילים לאהוב את זה
משחק פשוט בגלל זה אוהבים אותו נגיד אני משחק טקטקיל אבל עם הייתי רואה קאונטר היה סיכוי לא קטן שהייתי שלא הייתי נוגע בTO אבל נגיד משחקים עם גראפיקה יותר יפה כגון WARROCK FAR CRY אני לא יכול לשחק זה מגעל אותי התרגלתי לפשטות של TO וככה בטח זה האנשים בקואנטר בגלל זה הוא פופלרי
יש לחבר שלי את far cry זה מישחק. ממש יפה אבל אני אוהב יותר TO שזה מישחק מאוד יפה
לפי דעתי זה אחד המשחקים.. אבל זה בגלל שאני משחק במשחק הרבה זמן ואני בלי להשוויץ אני אחד הטובים בו ככה שקשה לי לפרוש ממנו..
לוציפר אתה משחק 1.6?
תעברו ל-TO :hissyfit: :hissyfit:
משחק שולט
כן אחי כבר הרבה זמן וגם שיחקתי TO וזה לפי דעתי גם אחלה משחק אבל לא יכולתי לפרוש מקאונטר סטרייק אחרי כל מה שהשקעתי שם..
בוא משחק בהזדמנות ותראה מה זה רמה
מזה רמה אחי?! בואנה אזאתה לא מכיר אותי.. תשאל אנשים מי זה DarkShark ואז תתחיל להבין אחי.. אבל למה לא כפרה בכייף נארגן אתזה אני ב3 סרברים אדמין..:laugh: :laugh: :tongue: :tongue:
ד"א אתה גם עושה SURF לפעמים?
ברור עושה surf אחי אתה מדבר אם pro surfer... יאללה אחי יש לי איזה 3 שרתים שאני אדמים בהם תן את הניק שלך ונארגן איזה משהו.. למה לא בכייף..
סתם מישחק משעמם איחס בואו ל TO הכי כיף!
לפי דעתך משחק משעמם אבל לך תשחק בוא 3 שנים ותגיד אם הוא משחק משעמם?
ורותם אני מחכה לתגובה אחי..
:בסד:
שיחקתי בזה כמה ימים משחק נחמד חברים שלי מהשכבה שכנעו אותי שיגעו לי ת'שכל עד ששיחקתי איתם כמה ימים ומחקתי את זה לא ממש אהבתי למרות שלהתחלה שלי הייתי ממש טוב כי אני יודע איך לכוון וכל זה דרך טקטיקל