במקור פורסם על ידי
Arkadi.Kr
במקום לחפש דברים להוריד מהמשחק ולהאשים את הפארקים שיש במשחק שבגללם "אי אפשר לנשום בשרת" כדאי לעשות סדר עם השחקנים בשרת, זה פשוט מגעיל אותי לראות שכשאני נכנס לשרת שלכם אין אפילו דקה אחת דקה אחת שלא מקללים, כל שניה "NAAAAAB" "FFS" "CAMPER" "CHEATR!" סבבה להגיד את זה פעם אחת לפעמים אבל כשרואים שממש כל הזמן כל הזמן יש את זה וכל הזמן שחקנים לא מפסיקים זה פשוט מוריד את הרמה של השרת, של הכבוד העצמי של הקהילה ומחשבה להכנס שוב לשרת.
אני אישית אני יגיד לך שאני פשוט הפסקתי כמעט להכנס לשרת שלכם בגלל הבעיה הזאת, כי זה פשוט מגעיל ואין לזה שום גבול ולפי מה שאני רואה גם לא מטפלים בזה.
אני לא מאשים לא אותכם ולא את השרת, אני מאשים את הקהילה ובזה שאני אומר לך את זה זה כי אני רואה שיש לכם שרתים מאוד עוצמתיים ואתם לא מנצלים את זה כדי לעשות קהילת איכות ולתקן את הקהילה, וקהילה על רמה.
אז לפני שאתה מוריד דברים מהשרת ומאשים אותו תתחיל לבדוק את הבעיה יותר לעומק ותראה איזה מין שחקנים משחקים אצלך בשרת.
אני לדוגמא בשרת שלי שנסגר זמנית, אחרי שלושה פעמים או פעמיים הייתי פשוט מביא קיק עם הסבר, ורק לאחר כמה ימים שהיו בעיות עם קללות היה מאוד קל לשים לב שיפור עצום בשרת! ומי ששיחק בשרת שלי יודע טוב מאוד שבשרת שלי היה קשה למצוא מישהו שמקלל כי הבינו שזה אסור וזה לא טוב.
סתם עצה.