עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 30

אשכול: באן משרת הSD

doraz doraz מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

באן משרת הSD

שלום
    אני breezeR במשחק, אם מישהו ראה.
    ואני משחק הרבה בSD, והיום בצהריים שיחקתי למעלה משעה, וניסיתי להכנס לפני חצי שעה וקיבלתי באן, אבל לא על CDKEY.
    דבר ראשון ניסיתי להכנס לשרת אחר וזה מצליח להכנס לכולם.
    יש לי תמונה של ההודעה:

ממה זה נובע? מה לעשות? מישהו יכול לעזור לי?
    אם אני צריך להחליף CDKEY, אז אבקש שמישהו ישים פה את הלינק למדריך כדי לשמור על השחקן, כי לא מצאתי.

נ.ב.
    אני לא משתמש בצ'יטים, אם זה עולה במוחכם.

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    זה קיק זמני (שעה) וזה מאחד הדברים הבאים:

היית afk, קיבלת קיק
    השתמשת ב perk עלוב כמו הרימון או מטול ועלית למישהו על העצבים.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של Rider
    Rider Rider מנותק ותיק
    קיבל לייק
    1 פעמים
    או שניכנס AIMBOT לשרת ולקח MG
    זה קרה בצהריים שהוא קיבל באן..

הסמל האישי של shaico
    shaico shaico מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    בונ'א מה אתם נותנים באן על זה שמישהו משתמש במטולים וכאלה דברים אז מה עם זה חרא על זה נותנים באן?

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    קודם כל זה לא באן, זה קיק זמני, דבר שני יש לזה 2 מאפיינים ממש מרגיזים.

או שזה נוב מושלם שיורה פעמיים ומת. מפה שלמה.
    או שזה נוב חרשן שחרש את כל הכיוונים בכל מפה ויודע לאן לכוון בתחילת הסיבוב.

בשני המקרים זה מעצבן מאוד, אני מחפש בנרות מוד או משהו שיבטל את זה.

ואלה שבוכים על זה הם רב הסיכויים השחקנים היותר טובים שלא רואים בזה אתגר ואם הם ישתמשו בזה אתם לא תוכלו לנשום בשרת.

מה גם שפה זה לא קהילת וגייז ואני מעוניין לעזור לפתח קהילה ברמה, או לפחות כמה שיותר קרוב לזה, ולהרגיל שחקנים לחוקי קלא בייס ובזה ליצור איזון כלשהו ברמה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי mikewithbike : 28/12/07 ב 02:49

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

SlimSwaly SlimSwaly מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Forensics צפה בהודעה

ואלה שבוכים על זה הם רב הסיכויים השחקנים היותר טובים שלא רואים בזה אתגר ואם הם ישתמשו בזה אתם לא תוכלו לנשום בשרת.

מה גם שפה זה לא קהילת וגייז ואני מעוניין לעזור לפתח קהילה ברמה, או לפחות כמה שיותר קרוב לזה, ולהרגיל שחקנים לחוקי קלא בייס ובזה ליצור איזון כלשהו ברמה.
    לדעתי צריך לעשות שרת עם PAM MOD PUB
    זה פאמ עם חוקים של CB אבל בלי READY UP בהתחלה לפחות ככה זה היה ב COD2

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    כן אבל אתה לא חושב בכללי ולעתיד, זה ישאיר שרתים ריקים בנתיים, אנשים עדיין חורשים על רמות ויש מלא חדשים למשחק.

אין כמעט כלאנים בארץ ולא יהיה מספיק שחקנים למלא שרת כזה.

אני מבטיח שזה יהיה בעתיד אבל.

קיבל לייק
    0 פעמים
    כן אבל אתה לא חושב בכללי ולעתיד, זה ישאיר שרתים ריקים בנתיים, אנשים עדיין חורשים על רמות ויש מלא חדשים למשחק.

אין כמעט כלאנים בארץ ולא יהיה מספיק שחקנים למלא שרת כזה.

אני מבטיח שזה יהיה בעתיד אבל.
    צודק .
    אבל בעתיד

doraz doraz מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    או.קיי הבנתי, זה ירד אתמול כבר (לא עדכנתי פה כי נכנסתי לשחק).
    ואני חושב שזה בגלל שהייתי AFK בSPEC, אז בכל זאת תודה.

Arkadi.Kr Arkadi.Kr מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

מה גם שפה זה לא קהילת וגייז ואני מעוניין לעזור לפתח קהילה ברמה, או לפחות כמה שיותר קרוב
    לזה, ולהרגיל שחקנים לחוקי קלא בייס ובזה ליצור איזון כלשהו ברמה.
    במקום לחפש דברים להוריד מהמשחק ולהאשים את הפארקים שיש במשחק שבגללם "אי אפשר לנשום בשרת" כדאי לעשות סדר עם השחקנים בשרת, זה פשוט מגעיל אותי לראות שכשאני נכנס לשרת שלכם אין אפילו דקה אחת דקה אחת שלא מקללים, כל שניה "NAAAAAB" "FFS" "CAMPER" "CHEATR!" סבבה להגיד את זה פעם אחת לפעמים אבל כשרואים שממש כל הזמן כל הזמן יש את זה וכל הזמן שחקנים לא מפסיקים זה פשוט מוריד את הרמה של השרת, של הכבוד העצמי של הקהילה ומחשבה להכנס שוב לשרת.
    אני אישית אני יגיד לך שאני פשוט הפסקתי כמעט להכנס לשרת שלכם בגלל הבעיה הזאת, כי זה פשוט מגעיל ואין לזה שום גבול ולפי מה שאני רואה גם לא מטפלים בזה.

אני לא מאשים לא אותכם ולא את השרת, אני מאשים את הקהילה ובזה שאני אומר לך את זה זה כי אני רואה שיש לכם שרתים מאוד עוצמתיים ואתם לא מנצלים את זה כדי לעשות קהילת איכות ולתקן את הקהילה, וקהילה על רמה.
    אז לפני שאתה מוריד דברים מהשרת ומאשים אותו תתחיל לבדוק את הבעיה יותר לעומק ותראה איזה מין שחקנים משחקים אצלך בשרת.

אני לדוגמא בשרת שלי שנסגר זמנית, אחרי שלושה פעמים או פעמיים הייתי פשוט מביא קיק עם הסבר, ורק לאחר כמה ימים שהיו בעיות עם קללות היה מאוד קל לשים לב שיפור עצום בשרת! ומי ששיחק בשרת שלי יודע טוב מאוד שבשרת שלי היה קשה למצוא מישהו שמקלל כי הבינו שזה אסור וזה לא טוב.

סתם עצה.

הסמל האישי של shaico
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    אז מה אתה אומר בעצם שהקהילה שלנו חרא וכולם צריכים לבוא לאתר שלך?????

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אני לא יודע מה הניסיון שלך בלנהל קהילה וכמה שנים אתה בתחום אבל פה עושים דברים אחרת, אנחנו לא שומרים דברים בלב ולא מתנהגים כמו קהילה מוסדרת מבחינת ניהול. "בלי קללות" + כל מיני חוקים מפגרים שממציאים למשחק ברשת.

אם שחקן מסויים רוצה להוציא עצבים על קימפור (עד גבול מסויים של קללות, סרטן וכו) אין לי בעיה עם זה, זה תורם לכימיה בין השחקנים, לא מדובר פה על ספאם, כאילו שזה יהרוס לי את החוויה באמת, אלא תחרתיות בין השחקנים.

השרתים שלנו תמיד ימשכו את השחקנים הטובים יותר (שיאזנו את המצב) בגלל העובדה שהמנהלים לוקחים חלק פעיל מאוד בקהילה. תמיד אתה תראה (ראה אותך לדוגמא) מנהלים בויגיימס או חברות מתחרות שסתם מריצים שרתים, דואגים לסדר בפורום ומידי פעם נכנסים לשחק, אתם לא בקשר עם הקהילה (מירק, ts) ואתם לא על הצד התחרותי של המשחק (כלאנים, מלחמות), אתם לא יודעים את החשיבות בלעדכן את הגרסאות כמה שיותר מהר ולדעת מה השחקן המקצועי רוצה.

אז לפני שאתה פוסל את הקהילה, תידע שהניהול שלה כן נקבע דרך האדמינים, הם הבסיס הראשון וההשפעה הכי חזקה עליה. רק צריך לדאוג לה בצורה אחרת (מוד נגד ספאם למשל, spawn protection) ולא לשמור על אווירה שקטה בשרתים, זה יהרוג אותה הכי מהר.

קיבל לייק
    0 פעמים
    אתה באמת לא מכיר אותי ואני לא יתחיל עכשיו לספר לך את הקורות חיים שלי.

אם אתה אומר שאני היחיד שפוסל את הקהילה בגלל זה אז אתה פשוט לא מכיר את הקהילה מספיק טוב כדי להגיד שזה רק אני, כי תאמין לי אני ראיתי הרבה מאוד(אבל מאוד) אשכולות בפורמים שונים כמו וויגיימס גיימר וכו' על הנושא המעיק הזה(על הקהילה הפסולה שלנו בגלל צורת הדיבור במשחק[כמובן אני לא רוצה להכליל ב100%]).

ומי זה בדיוק "אתם לא.." ?

והשרתים של וויגיימיס גיימר וכל השאר רקים בגלל שהם הולכים לפי החוק, הם עושים את השרתים שלהם רק מקוריים וחוקיים בעוד שאתם לא ואחד הסיבות(אני לא יכנס לעוד הרבה סיבות ואל תגיד "יש עוד שרתים פרוצים ועדין משחקים אצלינו", זאת לא הנקודה בנושא שלנו) שכולם אצלכם בשרת כי יש לכם 32 מקומות וכי השרתים שלכם פרוצים ולקהילה הישראלית לרוב הקהילה יש את המשחק הפרוץ לצערי.

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    זה לא הסיבה.

אני הייתי מנהל שרתי וויגיימס (אם אתה קצת מכיר אותם לפני הרבה זמן) ביחד עם Zappatta, שהכרתי אותו דרך בטלפילד שהסתבר לי שהוא מנהל שרתים כללי. ובזמנו הרבה שרתים שויגיימס אירחו, בזכותו.

ועובדה שהשרת במשחק שהייתי פעיל בו (Tac ops) היה ברמה הרבההההההההה יותר גבוהה משרתי כלאנים עצמיים, ושרת וויגיימס היה מקיים מלחמות סגורות באישור מויגיימס רק בגללי.

השרתים של ויגיימס וגיימר ישארו ריקים בגלל צורת הניהול, או חוסר הניהול יותר נכון.

ואני דווקא כן מעוניין בקורות חיים שלך, כדי לדעת מול מי אני מנהל דיון, כי לדעתי אנחנו בדרך הנכונה והוכחתי את זה כבר בעבר: http://clanbase.ggl.com/ladders.php?gid=23

אבל מצד שני אני כבר לא ילד כמו פעם ואין לי מוטיבציה לדברים האלה כל כך, אני מעדיף לדאוג לכלאן שלי ואחרי זה בקהילה.

קיבל לייק
    0 פעמים
    אני רק הבאתי לך הצעה, ליישם או לא ליישם זאת החלטה שלך.
    אם אתה רוצה לדבר איתי בכיף
    [email protected]
    מסנג'ר

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Arkadi.Kr צפה בהודעה
    במקום לחפש דברים להוריד מהמשחק ולהאשים את הפארקים שיש במשחק שבגללם "אי אפשר לנשום בשרת" כדאי לעשות סדר עם השחקנים בשרת, זה פשוט מגעיל אותי לראות שכשאני נכנס לשרת שלכם אין אפילו דקה אחת דקה אחת שלא מקללים, כל שניה "NAAAAAB" "FFS" "CAMPER" "CHEATR!" סבבה להגיד את זה פעם אחת לפעמים אבל כשרואים שממש כל הזמן כל הזמן יש את זה וכל הזמן שחקנים לא מפסיקים זה פשוט מוריד את הרמה של השרת, של הכבוד העצמי של הקהילה ומחשבה להכנס שוב לשרת.
    אני אישית אני יגיד לך שאני פשוט הפסקתי כמעט להכנס לשרת שלכם בגלל הבעיה הזאת, כי זה פשוט מגעיל ואין לזה שום גבול ולפי מה שאני רואה גם לא מטפלים בזה.

אני לא מאשים לא אותכם ולא את השרת, אני מאשים את הקהילה ובזה שאני אומר לך את זה זה כי אני רואה שיש לכם שרתים מאוד עוצמתיים ואתם לא מנצלים את זה כדי לעשות קהילת איכות ולתקן את הקהילה, וקהילה על רמה.
    אז לפני שאתה מוריד דברים מהשרת ומאשים אותו תתחיל לבדוק את הבעיה יותר לעומק ותראה איזה מין שחקנים משחקים אצלך בשרת.

אני לדוגמא בשרת שלי שנסגר זמנית, אחרי שלושה פעמים או פעמיים הייתי פשוט מביא קיק עם הסבר, ורק לאחר כמה ימים שהיו בעיות עם קללות היה מאוד קל לשים לב שיפור עצום בשרת! ומי ששיחק בשרת שלי יודע טוב מאוד שבשרת שלי היה קשה למצוא מישהו שמקלל כי הבינו שזה אסור וזה לא טוב.

סתם עצה.
    יש פקודה שמורידה את ה CHAT אם אתה צריך דבר איתי אני לא זוכר אותה בדיוק

חחחחח מה אתה רוצה ישראלי עצבני חחח אם כל השרת היה ב TS אני זין אם לא היה שם פול כללות

הדבר היחידי שאני כותב בשרת זה " A>LSDLKJLKJFJSADLKJA" כי אין לי שום דבר אחר לכתוב זה מבזבז את הזמן
    נערך בפעם האחרונה על ידי SlimSwaly : 28/12/07 ב 19:34

הסמל האישי של shaico
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    זה חלק מהמישחק לקרוא אחד לשני נוב והומו וכל זה... אני לא מבין מה כל כך פסול בזה??
    זה לא הורס תקהילה ולא שום דברר

קיבל לייק
    0 פעמים
    ^
    כן אה, זה מה ש IW חשבו בטח, "צריך לעשות צ'אט מיוחד שעולים דרכו רמות ככל שמקללים ויורדים אחד על השני! השני: "מפיתהום הישראלים יגיעו לרמה 55 תוך דקות" הראשון: "אה נכון אז נעשה את הצ'אט בלי אפשרות לעלות דרגות"

אתה צודק, זה לא פסול.

הסמל האישי של shaico
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    איזה הגזמההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כולה קראו אחד לשני נוב בגלל שהוא הרג אותו בדרך מעפנה כאילו שבשרתים של חו''ל זה לא קורה

קיבל לייק
    0 פעמים
    ואתה אומר שזה בסדר אז? אממ לי לא נראה.

ולא, לרוב בשרתים בחו"ל זה לא קורה, עובדה שהרבה שחקנים ישראלים אומרים שהם מעדיפים לשחק בחו"ל.
    81.95.0.45:28962
    זה שרת גרמני, פינג 100+- תתנסה בו, ותראה שם את הקהילה(זה סתם לדוגמא שרת אחד כי אמרת שזה קורה גם בשרתים בחו"ל)

כמובן מדי פעם אולי תראה מישהו אומר NOOB או משהו בסגנון אבל לא תראה בשום מקום ואני יכול להבטיח לך בשרת מחו"ל את המגפה שמתחוללת בקהילה הישראלית.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. 1502 ~ רקעים לפלאפון !
    על ידי Savi בפורום רקעים וערכות נושא
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18/05/08, 16:26
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06/12/07, 03:01
  3. חזרתי לשחק + sD חוזר :)
    על ידי HaniBal בפורום Tactical Ops
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 24/12/06, 18:07