Coh3nz
dan
LaCoste
Versus:
Dnk
danielz
sHoNz
ShaRk
some pics:
GG
Coh3nz
dan
LaCoste
Versus:
Dnk
danielz
sHoNz
ShaRk
some pics:
GG
GG משחק טוב של בן :]
חח זה היה 2 על 3.... אפשר להגיד שיחקו איתי שתי שחקנים שמשחקים יומים אבל לא נראה....
היה קרב רק ברנה ואל תביאו תרוצים שהביאו לי דברים כי הביאו לי רק עצים ואוכל שכבר היה לי 40 אלף מכול דבר שון שיחק יפה בהתחלה ברנה הוא קצת פיקשש אבל לומדים בקיצור מה שאני אומר שאתם קלילים ובכינים גדולים...
מישחק מסריח...
קודם כל טיטוף חבר שלהם יצא..ואז בן הישתלט לו על הבייס זה לא חוכמה יש לו שתי בייסים!!!!ביגלל זה הוא גם מקום ריאשון בטבלה היה לו מלא דברים..
אחרי זה פירקתי את שלומי פיצצתי אותו ואז הוא הלך הישתקם בביס אחר אחרי זה עלינו תקפו אותי רועי בא לעזור זיינו אותם אחרי זה תקפן את רועי הלכתי לעזור לו ובום עשו לי הפטעה בביס הלך לי הבייס ואז כבר הלכתי לרועי ורועי נישאר נגד 3 כי שרק ודניאל שחקנים חדשים לא עשו כלום..
לא נורא מישחק הבא שניהיה עם מישו שלישי נורמלי נעשה את ה-3 על 3 הזהוניראה מי יקח!!!
3x4 יותר נכון רועי
חח אחנו הינו שוש כי זה יצא לנתי ועדין זינו לכם תפנים שון בהתחלה פיצץ אותי בן השתלט על הבסיס של אביב ואז עשיתי שם בסיס חדש והבאנו קאמבאק רצחני
בן צ'יטר בכל מקום הא? איכס!
GG חחחח
חחחח איזה ססיפורים ואגדות על המשחק -שון,ורועי חחח
gg אין על המשחקים הגדולים האלו חבל שלא כולם נשארים עד הסוף כמו נתי..
זה שאני סוס לא הופך אותי לצ'יטר אני עוד יגיעה לרמה של דניאל מזרחי ShOkeR המורה שלי חחחחחחחח
משחק טוב של בן :]
שלומי לא רמה...![]()
אני רוי ושון נגדכם אני עדיין מחכה אין רמה באמפייר חבר'ה!!