IC
נולדתי למישפחת מנור העשירה בלוס אנגלס
אמי אנגלה ואבי סיד נתנו לי את השם אוראל
שהייתי בגיל 4 שתי אחיי ואחות שלי ואבי ואימי נרצחו בידי הדוד שלי הוא לקח את כל הכסף וברח לטורקיה!
אני נישארתי לבד בבית במשך יומיים אחרי שכל מישפחתי נירצחה לבד בלי אוכל ובלי מים המישטרה מצאה אותי ומסרה אותי לאימוץ!
לידי סבתא שלי שגידלה בי וטיפלה בי בגיל 17 עברתי ללוס סנטוס!שם גרתי בדירה של ידיד
עבדתי בפיצה והרווחתי לא כל כך הרבה אז נמאס לי והיתפטרתי.
ואז לא יכולתי לשלם יותר לידיד שלי אז היתגוררתי ברחוב עד שסבתא שלי מלוס אנגלס שלחה לי כסף ויכולתי לגור בדירה ששכרתי מסוחר נשקים!.
הסוחר נשקים הציע לי לעבוד בשבילו ואז התחלתי לעבוד בתור שוכר נשקים!
בגיל 19 ניכנסתי לכלא ביגלל שעסקתי בסחר בנשקים לא חוקיים.
ישבתי בכלא עד גיל 20 שהישתחררתי והתחלתי לישדוד אנשים והיסתבכתי עם ה grvoe strret
בגיל 21 ישבתי שוב בכלא במשך 3 חודשים
לאחר שהישתחררתי ניסיתי לחפש עבודה וניסיתי להיתקבל לחדשות אבל לא הצליח לי!
לאחר מכן ניסיתי להיתקבל בתור רופא והיתקבלתי עבדתי עד גיל 22 בתור רופא והצלחתי לפרנס את עצמי
ואז פוטרתי ביגלל ששדדתי ממנהל הבית חולים 5000 דולר
בגיל 23 הלכתי בניסיון להיתקבל למישטרה וביגלל עברי הפלילי לא הצלחתי להיתקבל.
לאחר חודש ניסיתי שוב והפעם וויתרו לי והיתקבלתי למישטרה עד גיל 24
בגיל 24 היתפטרתי וראיתי שיש משרה פנויה בתור מנהל ה FBI חשבתי שזו היזדמנות טובה והלכתי עליה
אחרי חודשיים שעבדתי בתור מנהל ה FBI טרוריסטים תפסו את ראש העיר
זה היה המבצע החשוב הראשון שלי וחשבתי שאני יוכל לעשות את זה מיד לקחתי את העובדים שלי חילקנו נשקים תיכננו מיבצע להצלת ראש העיר
ראש העיר היה מוחזק בביתן קטן מחוץ לעיר אני הייתי במחלקה הראשונה עם עוד 2 סוכני FBI הטרוריסטים ביקשו מיליון דולר בשביל שיחרור ראש העיר אני ועוד 2 הסוכנים ניפגשנו איתם היו עוד 10 סניפרים על ההרים שליד שהיו מוכנים עם כוונות על הראשים של הטרוריסטים שהגיעו שלושה
הטרוריסטים אמרו תנו את הכסף ונשחרר את ראש העיר
נתתי אות והסוכנים על ההרים הרגו את 3 הטרוריסטים חשבנו שזה הסוף ואפשר לקחת את ראש העיר מהביתן ניכנסו לביתן ושמה חיכו לנו 5 טרוריסטים הם לקחו אותנו בשבי ולקחו לי את הנשקים שלי ושל הסוכנים האחרים שהיו איתי בשבי ולקחו גם את המכשירי קשר.
מחוץ לביתן חיכו 2 טרוריסטים ששמרו ובחוץ היסתובבו עוד מלא בינתיים הסוכנים שלי שעל ההרים נירצחו כולם במיבצע על ידי טרוריסטים שתפסו אותם הטרוריסטים לקחו את הגופות של כל הסוכנים שהיו על ההרים והכניסו אותם בעזרת טרקטור גדול מתחת לסלע גדול
בינתיים אני ו 2 הסוכנים האחרים וראש העיר היינו מוחזקים בשבי קשורים לי היה סכין בגרב שלא שמו לב אליו הטרוריסטים בשקט הוצאתי את הסכין וחתכתי את החבלים שלי של הסוכנים שלי ושל ראש העיר בשקט הרגנו את שתי השומרים ששמרו על הביתן ולקחנו להם את ה SMG שהיו להם
בינתיים יצאנו מהביתן בשקט שהיה לילה בערך 12 בלילה התחלנו בבריחה שלנו תפסו אותנו 2 טרוריסטים הם התחילו לירות עלינו עם M4 ופגעו בי בחזה
בינתיים שתי הסוכנים האחרים שלי הרגו את את הטרוריסטים ואני נישארתי כמו מת שרוע אחד הסוכנים קרא לצבא למישטרה ולאמבולנס
אמבולנס בא ולקח אותי לבית חולים והצבא עשה פשיטה על הטרוריסטים ותפסו את כולם
המישטרה באה ולקחה את ראש העיר ואת הסוכנים שלי לחקירה של מה שעשו להם בשבי
אני הייתי בינתיים רדום במשך 3 חודשים במיטה בבית חולים
מתי שהישתחררתי חזרתי לכוחות המישטרה
והיתידדתי עם הציף של המישטרה Tomi Jaa ניהנו חברים טובים שעזרו אחד לשני תמיד
בגיל 26 היתרוששתי ולא היה לי איפה לגור
ידידי טומי עזר לי עם כסף ועזר לי ליקנות אוטו שבו יכולתי לגור עד שאני ישכור דירה
ידידי גיימס כהן שהוא גם בכוחות המישטרה הציע לי לגור איתו ובינתיים אני גר איתו
גיל 28((הסוף))
OOC:
שם:אוראל מנור
מקווה שאהבתם את המשך סיפור חיי