IC:
נולדתי בשנת 1988 לזוג הורים שעלו מספרד.
גדלתי בשכונת עוני מגיל קטן ראיתי את זוועות של רציחת אנשים יריות מרדפים וכל דבר שקשור בפשע.
בגיל 10 קרה המקרה שזעזע את המדינה.
כנופית ROOVE הגיע לשכונה ורצחו את רוב חברי הכנופיה הספרדית LE ESPANIA אבי שהיה הבוס שלהם נרצח במהלך נסיון להגן על אחיי ואימי
ואחי הגדול בן 17 שנלחם נגדם נפצע קשה ומת מפצעיו בבית החולים.
לאחר המקרה הפסקתי ללכת לבית הספר,נעצרתי כמה פעמים ע"י המשטרה על פריצה לבתים כדי לפרנס את הבית שיהיה מה לאכול.
לפני הגיוס הבטחתי לעצמי לצאת מהשכונה ולהתקדם בחיים,לעשות משהו מועיל כדי להציל את המשפחה.
בגיל 18 התגייסתי לצבא וציפתי להתחמק אחרי הטירונות בשנת 2006 הוטסתי לעיראק להלחם נגד המחתרת האפגנית.
באחד הקרבות נכנסנו עם 10 טנקים לכפר שם יצאו ממארב מאות לוחמים של המחתרת , טנקים התחילו לירות התחלנו לסוע תחת אש כמה מחברינו
נהרגו כשהתפוצמץ הטנק שלהם.
לקחתי אומץ עליתי למעלה והתחלתי לירות מהמקלע,הרגתי כמה צלפים שהיו על הגג וקראנו לעזרה.
בנתים הגיעו המרינס שתיגברו אותנו וניקינו את השטח.
אני קיבלתי לאחר הקרב אות גבורה והועברתי לפקד על הבסיס בסאן פירו בדרגת אלוף.
באותו זמן אמא שלי חלתה מאוד אז מהחסכונות מהצבא קניתי דירה בדיור מוגן ושיכנתי אותה שם בהשגחה של 24 שעות.
את אחותי ואחי הבאתי איתי לעיר והם עבדו בתור פקידים בבנק הראשי של העיר.
לא הרבה זמן לאחר המעבר אמי נפטרה ואחי חזרו חזרה לשכונת הילדות כי היה להם קשה בעיר הגדולה.
עוד מקרה של נסיון לפיגוע ששינה את כל הסיפור קרה בקיץ 2008.
ביולי 2008 חדרו מחבלים עם סירה לשטח הבסיס בזמן המשמרת שלי,כל החילים ישנו ואני הייתי בלשכה למעלה וראיתי אורות במים.
לקחתי מרגמה ועליתי לגג עם מקרופון ,הדלקתי את הזרקור וראיתי שספינת דייגים מתקרבת לשטח שלנו.
הדלקתי עליה את הזרקור בעזרת חייל תורן שהיה עמי,כשקראנו לה לעצור ולהסתובב היא הגבירה קצב,לקחנו את המרגמה והתחלנו לירות פגזים.
בממטר של 4 הפגזים הראשונים אחד הפגזים פגע בסירה והסירה התפוצצה בבום שהחזיר אותי למלחמה בעיראק,אבל התעשתתי באותה שניה.
כשהסירה עלתה בלהבות יצאה פטריה שחורה מהאש והבנו שהסירת דייגים היתה ממולכדת ומטרתה הייתה להטביע את המשחתת שעגנה בנמל שלנו.
באוקטובר 2008 קיבלתי הודעה משר הביטחון הוא קרא לי להגיע דחוף ללשכה.
שאלתי מה קרה והוא הציע לי לעלות לפקד על הצבא מאחר שהמפקד הקודם נרצח בביקורו באפגניסטן,בעת ביקורו בבסיס חיל הים בתורגחמג'ן.
היה לי צר על מות המפקד שהיה מקורב לי אבל הסכמתי לקחת את התפקיד והיום בשנת 2009 אני הגנרל הראשון בן 21 של הצבא.
OC:
שם:אורי
עד כאן סיפור חיי מקווה שנהנתם לקרוא![]()