יאללה
יאללה
הוא יורד על עצמו אי אפשר ככה.למרות שגם יש היתרון במקורי, אין נובים שלא יוצאים מהספאון ואנשים שעושים BOUNCIM .
שמעו
אתם חייבים להפוך את השרת למקורי
זה לא יכול להיות שמשחקים עם פרוצניקים שמתקמפרים בספון או שוכבים בכניסה למשו והורגים אותך
גם תקטינו את השרת וגם תהפכו אותו למקורי וככה אפשר יהיה לחסוך את הנוכחות של AOW וחבריהם להרדקור
ולמה אתה חושב שלא יכנסו? רוב גדול מהקהילה פה מחזיקה במקורי...
אני מבינה שעוד לא קניתה מקורי נכון מתן? חח
למה נראלך שזה יהיה כמו וויגיימס
תסתכל תוך כמה ימים מילאתם את השרת
זה שבוויגיימס המנהלים לא מריצים כלום(עם כל הכבוד ויש כבוד) זה לא אומר שפה זה יקרה
אני זוכר התחלת להגיד לקרוא לאנשים וזה
השרת היה מפוצץ 18 שעות ביום לפחות ביומיים שלושה האחרונים שזה בערך מתי שהוא באמת התחיל להתפרסם
תנסו להפוך אותו למקורי לשבוע או משו אם לא תחזירו כי באמת נמאס
השרת בסדר גמור,אנשים כבר לא יושבים בספון ואלה שישבו קיבלו קיק לשעתיים,יש פשוט כמה אנשים שהם שחקנים חדשים זה הכל יקח להם יום יומיים לזרום עם הפרומוד, חוץ מזה השרת אגוזים אחושרמוטההההה![]()
השרת היה מלא בגלל שESERV נפלו, בימים הקרובים תראו אותו נהיה כמו הSD (:
בתאכלס זה שרת שכיף לשחק בו....נקווה שזה ימשיך ככה
תנו לאנשים שמבינים רקון(katha זה דוגמה טובה,כל השאר ששמעתי שיש להם זה פרוטקציות 100 אחוז),כי שמתי לב שיש ציטרים בזמן האחרון(שרת פרוץ..)
כה תסננו קצת מזיקים![]()
נמאס מהילדים שזורקים נאידים ועוברים קבוצה.
הקיצר
תהפוך אותו למקורי
וווואאאי אני שונא לחפש את האות פ במקדלת כשאין אור אני לוחץ על ] ם סעמקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי אחי
הילה בקשר לאלה שעוברים קבוצה וזורק נייד והורג חצי קבוצה XPERT טיפל בזה כבר והוא קיבל קיק (לתת לו הזדמנות) הוא חזר ואז קיבל באן..
וגמני עכשיו נמצא בשרת ויש לי הרקון וגמני ישים לב ואם יקרה דבר כזה או אחר שיפריע למשהו לשחק ולהנות גם הוא יקבל.. (אם זה בכוונה כמובן..)