עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 60 מתוך 73

אשכול: יש עכשיו משחקים בH2K.TV

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kimi צפה בהודעה
    reason vs fnatic...

איזה מהפך D:
    לא ראיתי, אבל שלפתי לינקים דרך מיניברואזר:

Reason_povs_against_fnatic.rar

Fnatic_povs_against_reason.rar
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    לא ראיתי, אבל שלפתי לינקים דרך מיניברואזר:

Reason_povs_against_fnatic.rar

Fnatic_povs_against_reason.rar

למשחקים האלו אני מתכוון...

מהצד של סטיבי / דיאבלו....
    נערך בפעם האחרונה על ידי kimi : 28/07/09 ב 12:05

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא היה לנו את הויכוח הזה כבר מקודם? http://www.szf.co.il/f293/t97271-2/#post988231

ודי כבר עם המחשבות והדעות הסגורות האלה, לא נמאס לצאת קולים באינטרנט? "אני משחק כדורגל בשכונה, אני גבר, משחקי מחשב זה לילדים" יופי גיבור, כיף.

בוא נסביר את זה ככה, יש הרבה דברים תחרותיים בעולם שאתם לא מכירים, כולם נחשבים לסוג של ספורט במדינה כלשהי, תרבויות שונות התפתחויות שונות, מי מכיר את המשחק הזה:

תחשבו שניה, אם זה לא היה מופיע ביורוספורט ולא היה בסטנדרט המקובל שזה הגיע היום, הייתם באמת מחשיבים את זה לספורט? הייתם אומרים לעצמכם "שאני אהיה גדול אני רוצה להיות שחקן קורלינג" לא הייתם צוחקים אם מישהו היה שם את זה בפעם הראשונה באינטרנט ואומר לכם שיש שידור ישיר של זה?

ברור שזה עדיין ספורט מצחיק בעינינו, אבל אף אחד לא מתנגד אפילו, כי כמו שאמרתי בנושאים אחרים, מה שישן בן ימים, מקובל חברתית, במיוחד במידה שזה משתיק את כל המוחות הצרים בחברה.

למה כל כך קשה לקבל את זה שאם תשימו בני אדם בתחרות אחד נגד השני, במשחק X Y, אחרים ירצו לראות מי יותר טוב בזה, אחרים שאוהבים להתנסות ב X Y. ואם צריך הוכחה אז אירופה מתקדמים לשם לאט לאט, קוריאה כבר שם מזמן, ישראל - בעוד 20 שנים לפחות, שכל הדור הצעיר הזה ידלג את הניסיון.

לא קשור לישן בן ימים
    בספורט הזה אתה עושה פעילות גופנית מדבר עם אנשים רואה עולם ביגוד לגימיינג שבו אתה יושב כל היום מול מסך, משמין, דופק תעיניים ולא מסוגל אח"כ במציאות לדבר עם בחורות כמו שצריך (אני אומר באופן כללי לא ספציפית אתה) כי הכל הרגל ווירטואלי.
    אני לא אומר שאני לא אוהב לשחק במחשב, אבל אני יודע ששעות לשבת מול המסך זה לא בריא ולא טוב מבחינת הכל, ואני לא אנסה להמציא תירוצים ל"למה זה כן טוב"

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי fancy צפה בהודעה
    לא קשור לישן בן ימים
    בספורט הזה אתה עושה פעילות גופנית מדבר עם אנשים רואה עולם ביגוד לגימיינג שבו אתה יושב כל היום מול מסך, משמין, דופק תעיניים ולא מסוגל אח"כ במציאות לדבר עם בחורות כמו שצריך (אני אומר באופן כללי לא ספציפית אתה) כי הכל הרגל ווירטואלי.
    אני לא אומר שאני לא אוהב לשחק במחשב, אבל אני יודע ששעות לשבת מול המסך זה לא בריא ולא טוב מבחינת הכל, ואני לא אנסה להמציא תירוצים ל"למה זה כן טוב"
    מה הפאקינג קשר באמת בן אדם?????????? כל כך קשה לך להבדיל בין הדברים שציינתי למה שאתה רגיל לראות (פעילות גופנית) אז סבבה, בוא לא נשתמש במילה "ספורט" אלא במונח "תחרות", אז עכשיו לא חסר משחקים "תחרותיים" שאנשים לא צריכים להיות בכושר גופני מעולה בשביל להצליח בהם.

לדוגמא: גולף, שחמט, באולינג, האנשים היחידים שנהנים לצפות בזה הם גם היחידים שמשחקים בזה לרב, מה כל כך מלהיב בלראות משחק באולינג? לא יודע אבל משום מה משדרים את זה ביורוספורט? ומי אמר שפעילות גופנית לא עוזרת? כל השחקנים הטובים דווקא בכושר גופני טוב ושומרים על זה בשביל להיות ממוקדים.

קראת פעם בלוג של לאן? מה עובר על השחקנים שמתתפים בלאן? זה הרבה לחץ גופני וחוסר שינה, ככה שצריך להיות בכושר טוב בשביל להצליח לשמור על ריכוז אחרי יום שלם של פעילות ולשחק ממוקד במשחק. וראינו מקרים ששחקנים שלא בכושר מתאים מתעלפים ומובלים לבית חולים באמצע לאן.

ובקשר ללחץ חברתי שאתה רגיל אליו בארץ, לא יוצאים החוצה, לא רואים עולם, למה דווקא נראה לי שהשחקנים שאנחנו מדברים עליהם רואים יותר עולם ממך? אם לא היית בעל דעה סגורה כזאת לא הייתי חושב שהכי רחוק שהגעת אליו זה אילת.

זה אולי לא נראה לך כי זה סוג של עדיפויות על פני דברים אחרים, אבל מי שעושה את זה לא צריך להיות פריק מוזר שלא יוצא מהבית, ושוב פעם, תפסיק לנתח דברים על בסיס מה שאתה רואה בארץ, זה מתחיל לעצבן אותי שבכלל אפשר להשוות בין התרבות בארץ לחו"ל. בגלל אנשים כמוכם והאבות שלכם אנחנו לא מצליחים להתקדם לשום מקום, כמו שאמרתי, אולי עוד כמה דורות וניצא מהפרימיטביות הזאת.

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה הפאקינג קשר באמת בן אדם?????????? כל כך קשה לך להבדיל בין הדברים שציינתי למה שאתה רגיל לראות (פעילות גופנית) אז סבבה, בוא לא נשתמש במילה "ספורט" אלא במונח "תחרות", אז עכשיו לא חסר משחקים "תחרותיים" שאנשים לא צריכים להיות בכושר גופני מעולה בשביל להצליח בהם.

לדוגמא: גולף, שחמט, באולינג, האנשים היחידים שנהנים לצפות בזה הם גם היחידים שמשחקים בזה לרב, מה כל כך מלהיב בלראות משחק באולינג? לא יודע אבל משום מה משדרים את זה ביורוספורט? ומי אמר שפעילות גופנית לא עוזרת? כל השחקנים הטובים דווקא בכושר גופני טוב ושומרים על זה בשביל להיות ממוקדים.

קראת פעם בלוג של לאן? מה עובר על השחקנים שמתתפים בלאן? זה הרבה לחץ גופני וחוסר שינה, ככה שצריך להיות בכושר טוב בשביל להצליח לשמור על ריכוז אחרי יום שלם של פעילות ולשחק ממוקד במשחק. וראינו מקרים ששחקנים שלא בכושר מתאים מתעלפים ומובלים לבית חולים באמצע לאן.

ובקשר ללחץ חברתי שאתה רגיל אליו בארץ, לא יוצאים החוצה, לא רואים עולם, למה דווקא נראה לי שהשחקנים שאנחנו מדברים עליהם רואים יותר עולם ממך? אם לא היית בעל דעה סגורה כזאת לא הייתי חושב שהכי רחוק שהגעת אליו זה אילת.

זה אולי לא נראה לך כי זה סוג של עדיפויות על פני דברים אחרים, אבל מי שעושה את זה לא צריך להיות פריק מוזר שלא יוצא מהבית, ושוב פעם, תפסיק לנתח דברים על בסיס מה שאתה רואה בארץ, זה מתחיל לעצבן אותי שבכלל אפשר להשוות בין התרבות בארץ לחו"ל. בגלל אנשים כמוכם והאבות שלכם אנחנו לא מצליחים להתקדם לשום מקום, כמו שאמרתי, אולי עוד כמה דורות וניצא מהפרימיטביות הזאת.
    בתכל'ס ספורט אלקטרוני בחו'ל זה פרנסה בשביל אנשים ,אבל מה לעשות שבמדינה כמו שלנו אי אפשר להסתמך בעתיד על גיימינג.
    יש בפורום הזה באמת אנשים שמוגבלים בדיעה וזה לא רק פה אלה כמעט עם כל בנאדם שמדברים איתו בארץ לגבי הגיימינג ,ישר יש תגובות שליליות וזה מדהים שהחברה בארץ לא מקבלת את "הספורט" הזה כמו כל דבר אחר. (כמובן שהספורט לא מפותח כמו חו'ל אבל מתפתח עם השנים בארצינו)

ויותר מזה ,אם באמת יתחילו חברות באמת גדולות בעלות כוח השפעה ובעיקר כסף להכניס את הגיימינג למודעות של הציבור בארץ (ויש לנו פוטנציאל גדול להמון המון דברים בתחום הזה) אנחנו נראה בתוצאות ואפילו בשינוי אצל אנשים.

דעתי האישית בנושא ,אני באמת חובב גיימינג וכל הקשור לזה אבל באמת שאם הייתי יכול להוציא יותר מסתם לשחק (אשכרה כסף) זה היה משתלם "לעבוד" יותר על המשחק ,בנתיים בשביל הרוב זה להעביר את הזמן עם משחק נחמד.
    התחושה של לשחק עם קבוצה בלאן בתוך טורניר רציני עם פרסים כספיים ובאמת תחרות אמיתית היא באמת שווה את הזמן וההשקעה אם זה היה בתדירות גבוהה בארץ (לא שזה קורה ספציפית ל-COD).
    נערך בפעם האחרונה על ידי kapcheR : 29/07/09 ב 11:03

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים

"לא צריכים להיות בכושר גופני"
    כל המשחקים שציינת זה משחקים שכן צריך להיות בהם בכושר גופני מנימלי (חוץ משחמט)
    באולינג יהיה קשה אם אתה בנאדם חלש שלא מסוגל להרים כדור כבד (המקצוענים צריכים להרים כדורים כבדים זה יותר טוב לפי מה שאני יודע)
    גולף צריך כוח בידיים +אתה יוצא זז נושם כמו פינגפונג
    שחמט לא הרבה יותר טוב מגימיינג אבל לפחות בזה אתה צריך להיות מאוד חכם ומדבר עם מי שמולך אתה רואה אנשים לא ווירטואלים

חוץ מיזה השוואת את זה לכדורגל ככה שאתה לא יכול פתאום להגיד "עזוב ספורט" בוא נדבר על כדורגל ...
    לחץ גופני יהיה גם על מישהו שמשחק בטורניר פה ביששראל ונשאר אחרון כשאם הוא מפסיד כל הקבוצה מפסידה מה בדיוק זה מראה?אז מה אם הם מתעלפים..אני מרחם על כאלה שמתעלפים מלשבת מול מסך מחשב

הגעתי יותר רחוק מאילת איך זה קשור בכלל? הם רואים עולם אולי רק כשהם הולכים לשרותים ורואים מהחלון את העצים או כשהם הולכים לLAN לראות את אותם אנשים באותה רמה כמוהם וחוזרים הביתה..
    ראיתי תמונות של שחקני FNATIC
    חוורים שמנים וכו' וכו'
    לא צריך להיות חכם גדול בשביל לדעת שלשבת כל היום מול המסך זה לא בריא, אני גם לא צריך לסוע לחו'ל בשביל לדעת את זה
    אתם אומר שאנחנו לא מצילחים להתקדם לשום מקום בגלל שהגיימינג לא מתקדם?
    נו באמת, ההיטק מתקדם בתחומים יותר חשובים כמו טילים מערכות מכ"ם וכו' לצהל,
    לא בשביל לשחק במחשב

ד"א בוא נעשה מחר משחק אחרי כמה שעות טובות שלא אכלתי..נראה אם אני אתעלף

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אנלוגיה כל כך מפגרת שאין טעם בכלל להסביר לך, רק העצמת את מה שאמרתי, כל תחרות, מי שבכושר גופני טוב, יצליח יותר, חכם יותר, יצליח יותר, אבל זה לא התנאים להשתתף בתחרות, בספורט כמו כדורגל, זה כן. אם הבנת את זה עד פה, תנסח מחדש את התגובה שלך ונראה מה יצא.

עריכה:

באולינג - שיא הכושר באמת.

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא שאני תומך בכל הגיימינג הזה, אבל זה סתם טיפשי מה שfancy אומר, נגיד עובד הייטק שזה נחשב לעבודה מכובדת, מה בדיוק הוא עושה יותר משחקן גיימינג ממוצע?? מה שאתה עושה זה לא גיימינג מקצועי, שאתה כל היום בחדר ומדבר על ילדים בטיםספיק, שחקני גיימינג הולכים ללאנים כל הזמן עם אנשים אמיתיים..

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אנלוגיה כל כך מפגרת שאין טעם בכלל להסביר לך, רק העצמת את מה שאמרתי, כל תחרות, מי שבכושר גופני טוב, יצליח יותר, חכם יותר, יצליח יותר, אבל זה לא התנאים להשתתף בתחרות, בספורט כמו כדורגל, זה כן. אם הבנת את זה עד פה, תנסח מחדש את התגובה שלך ונראה מה יצא.

עריכה:

באולינג - http://www.youtube.com/watch?v=J_xEhKzGGIA שיא הכושר באמת.
    כמו שאמרתי, צריך כושר מנימלי גם אם זה להרים כדור 15 קילו ולגלגל אותו.
    חוץ מיזה שבאוליניג זה יותר תחביב כזה מאשר משהו תחרותי, ברור שיש בזה ליגות וכו'
    אבל למשל יש כאלה שיוצאים לדייטים לשחק באולינג אתה לא תראה זוג יוצא לדייט לשחק קוד4 אחד נגד השני 1V1
    זה משהו שונה מאוד, אתה לא יכול להשוות זה לא ווירטואלי אתה יוצא. קצת קשה להסביר את זה למרות שאני מניח שהבנת..

ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    לא שאני תומך בכל הגיימינג הזה, אבל זה סתם טיפשי מה שfancy אומר, נגיד עובד הייטק שזה נחשב לעבודה מכובדת, מה בדיוק הוא עושה יותר משחקן גיימינג ממוצע?? מה שאתה עושה זה לא גיימינג מקצועי, שאתה כל היום בחדר ומדבר על ילדים בטיםספיק, שחקני גיימינג הולכים ללאנים כל הזמן עם אנשים אמיתיים..
    מה אתה משווה אבל עבודה שזה משהו הכרחי לבין גיימינג
    בן אדם עובד כדי להתפרנס כדי לחיות, הוא לא עושה את זה כתחביב
    הוא לא יושב שעות על שעות מול המחשב כי משעמם לו
    יש לו ילדים משפחה הוא עסוק ואני בטוח שיש לו תחביבים אחרים.
    אני בטוח שהוא גם הגיע לעבודה הזאת לא ע"י כך שהוא שחק במחשב.

הולכים ללאנים לראות אנשים אמיתיים וואו איזה שפיצים..
    אתה כאילו משווה לאן למסיבה
    ומה הם עושים בלאן הזה?
    שוב מחשב מחשב ומחשב..
    נו באמת

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אתה ממשיך להוכיח כמה המחשבה שלך דפוקה, שכחתי שאתה פרופסור לספורט ויכול לקבוע מה זה ספורט ומה זה תחביב ולהתעלם לגמרי מהצד התחרותי בעניין.

מעכשיו תפסיק להגיב עד שתתייחס לנקודות שציינתי, אתה רוצה שאני ימשיך לדון איתך או יפסיק את הטיפשות הנגררת הזאת, אז כדי שתתחיל להתייחס לכל דבר באופן נייטרלי ולא בדעה קדומה שאבא לימד אותך.

http://www.sk-gaming.com/content/237...w_on_SK_Gaming - חייו של ווקראפט גיימר מהולנד, תמיכה מלאה מההורים, גר לבד עם החברה, עושה כל דבר רגיל כמוני וכמוך ובטוח נהנה יותר.
    הנה הבחור לוקח את החברה והם עוברים ביחד על המשחקים שלו. כמו שאמרתי, כל אחד וההעדפות שלו.

יש זוגות שמתחתנים דרך משחקים, מי אתה שתקבע מה הנורמה ואיך צריך לנהל את החיים? עד שלא תגיד לי מה המטרה שלנו בחיים אין לך שום זכות להגיד איך אחרים צריכים לחיות. אני לא רואה שום דבר רע בלהשקיע בתחביב/ספורט/תחרותיות שאתה נהנה ממנו ולנהל חיים נורמליים. אותו דבר לגבי כל בנאדם שמקדיש את עצמו לתעסוקה כזאת או אחרת בחיים. אתה חש מאויים לגבי מה שאחרים חושבים, בחיים לא תצליח לעשות משהו בחיים, בשיא הכנות, תשנה דעה כי זה יעזור לך אחרי זה, צריך לדעת להתעלם ממה שאחרים חושבים או נוהגים לעשות כדי ליזום משהו חדשני.

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    "הנה הבחור לוקח את החברה והם עוברים ביחד על המשחקים שלו. כמו שאמרתי, כל אחד וההעדפות שלו."
    יאללה איזה רומנטי זה... בטח ליומהולדת היא תכננה לו ולקלאן שלו טקטיקה חדשה אה

סתם עכשיו ברצינות , כל אלה שמתווכחים עם מייק .. ניסתי לעשות את זה בעבר והגעתי למסקנה אחת..
    כל אחד יחיה בדעה שלו.. אני לא מאמין שהוא ישנה את הדעה שלי ולא להפך.. פשוט תעזבו את זה.. שכל אחד
    יעשה מה שבראש שלו וזהו

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אתה ממשיך להוכיח כמה המחשבה שלך דפוקה, שכחתי שאתה פרופסור לספורט ויכול לקבוע מה זה ספורט ומה זה תחביב ולהתעלם לגמרי מהצד התחרותי בעניין.

מעכשיו תפסיק להגיב עד שתתייחס לנקודות שציינתי, אתה רוצה שאני ימשיך לדון איתך או יפסיק את הטיפשות הנגררת הזאת, אז כדי שתתחיל להתייחס לכל דבר באופן נייטרלי ולא בדעה קדומה שאבא לימד אותך.

הנה הבחור לוקח את החברה והם עוברים ביחד על המשחקים שלו. כמו שאמרתי, כל אחד וההעדפות שלו.

יש זוגות שמתחתנים דרך משחקים, מי אתה שתקבע מה הנורמה ואיך צריך לנהל את החיים? עד שלא תגיד לי מה המטרה שלנו בחיים אין לך שום זכות להגיד איך אחרים צריכים לחיות. אני לא רואה שום דבר רע בלהשקיע בתחביב/ספורט/תחרותיות שאתה נהנה ממנו ולנהל חיים נורמליים. אותו דבר לגבי כל בנאדם שמקדיש את עצמו לתעסוקה כזאת או אחרת בחיים. אתה חש מאויים לגבי מה שאחרים חושבים, בחיים לא תצליח לעשות משהו בחיים, בשיא הכנות, תשנה דעה כי זה יעזור לך אחרי זה, צריך לדעת להתעלם ממה שאחרים חושבים או נוהגים לעשות כדי ליזום משהו חדשני.

1.תפסיק להסיק מסקנות
    "אבא שלך לימד אותך" יש לי מחשב שעוקף את שלך בכמה רמות ולא שילמתי את הכל לבד (תבין את הרמז)

2. תביא דוגמאות עד מחר של אנשים כאלה ואחרים שמשקעים 95 אחוז מהזמן שלהם מול המסך (ועוד 5 אחוז על שרותים ואוכל) זה לא הופך את זה לדבר נורמאלי ולא אמרתי שלשחק קצת במחשב/קונסולה זה אסור.
    רק אמרתי שלהפוך את זה לאובססיה ולמרכז החיים זה לא דבר טוב, אתה יכול להמשיך להתווכח ולהמציא תירוצים למה זה כן טוב, אתה עדיין מתווכח נגד עובדות.
    אתה יכול להסתכל על אנשים שכל החיים שלהם בילו מאחורי מקלדת, חסרי ביטחון עצמי במציאות, רואים בחורה ברחוב וקופאים.

תאמין לי, שאם היה איכפת לי מה אחרים חושבים לא הייתי משחק במשחק הזה.
    אני מעדיף לעשות מה שאני אוהב לעשות ולא מה שהחברה מכתיבה לי.
    אבל זה לא סותר את העובדה שמה שאני אוהב לעשות זה תחביב "חנוני" ויהיה לי קשה להתקדם בחיים אם אני אתקע בזה (לכן אני לא)

בקיצור תנהל את החיים שלך איך שבא לך, בסך הכל זאת דעתי. בגלל שראיתי אותך במקום אחר משווה גיימינג לכדורגל.
    נערך בפעם האחרונה על ידי fancy : 29/07/09 ב 13:39

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    fancy.... = אקמה, נכון?

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא.. הוא אמר שיש לו מחשב סוס ואקמה אמר שיש לו מחשב זבלה

הסמל האישי של Coconut
    Coconut Coconut מנותק The clutcher
    קיבל לייק
    0 פעמים
    fancy.... = אקמה, נכון?
    לא זה לא הוא

bijjo bijjo מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Roie צפה בהודעה
    "הנה הבחור לוקח את החברה והם עוברים ביחד על המשחקים שלו. כמו שאמרתי, כל אחד וההעדפות שלו."
    יאללה איזה רומנטי זה... בטח ליומהולדת היא תכננה לו ולקלאן שלו טקטיקה חדשה אה

סתם עכשיו ברצינות , כל אלה שמתווכחים עם מייק .. ניסתי לעשות את זה בעבר והגעתי למסקנה אחת..
    כל אחד יחיה בדעה שלו.. אני לא מאמין שהוא ישנה את הדעה שלי ולא להפך.. פשוט תעזבו את זה.. שכל אחד
    יעשה מה שבראש שלו וזהו
    3>

ועל זה נאמר: " איש באמונתו יחיה"

אז חאלס להתווכח

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    fancy.... = אקמה, נכון?
    לא, זה fear.avishay, הוא היה איתך פעם בקלאן אם אני לא טועה ;)

kazN kazN מנותק טירון
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בונאה FANCY אתה פשוט מפגר אין לי כוח לצטט למה רשמת מלא(שטויות!!!) זה שלדעתך גיימינג זה לא ספורט אז כדי שתיפתח את המילון ותראה מה בדיוק אומר המונח הזה ואם אתה גם חושב שגיימינג זה בזמון של זמן אז בסדר תחשוב ככה ועל תשקיע בזה או משו,אבל אנשים אחרים מעדיפים לשחק במשחקי מחשב מכדורגל אז אם אתה כזה גבר לך שחק בכדורגל או בכדורסל, צא החוצה תראה את "העולם" הזה שלך!!
    אתה חושב שגיימינג זה בזבוז של זמן, למה,כי בארץ לא משקיעים בזה כל כך אבל לדוגמא באירופה אפשר להגיד שזה פרנסה יש לזה אפילו ערוצי טלוויזיה. אנשים צופים בזה יש גם אפילו פרסומת ל-SK GAMING

תבין גיימינג נחשב לספורט(לא בארץ) כמו כדורגל גולף וכו'.וכך זה תמיד יהיה!!!
    נערך בפעם האחרונה על ידי kazN : 29/07/09 ב 19:31

הסמל האישי של Hila
    Hila Hila מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    הילה
    קיבל לייק
    114 פעמים
    זה FeaR.Avishay? XD

benj100 benj100 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    FeaR.Avishay שולט!!!!