במקור פורסם על ידי
!Go_laN
כדי לקבל FPS גבוה אתה צריך: כרטיס מסך חזק, מעבד חזק מספיק בשביל לא לגרום לצוואר בקבוק לכרטיס מסך, מספיק RAM פנוי בשביל לתת למשחק את כל מה שהוא צריך בשביל לעבוד חלק. [יש גם אתה מהירות הBUS של הלוח האם שזה גם פקטור גדול, אבל לא חשוב כרגע]
כמות הRAM שלך תשפיע לך על טעינת המשחק רק בתנאי שאין לך מספיק RAM פנוי, נגיד אצלי המשחק לוקח לי 800MB-900MB ובלי לעשות כלום
הWINDOWS תופס לי 900MB-1000MB, אז יוצא שאני משתמש בסביבות 1800MB ראם ונגיד שיש לי 2GB אז אני משאיר 100MB-200MB פנוי.
במקרה כזה לא משנה כמה RAM אני יוסיף, אפילו עוד 16GB, המשחק לא יטען לי יותר מהר, ואני לא יקבל יותר FPS ושום חרטה כזאת, מכיוון שהמשחק מנצל את כל הראם שהוא צריך, ולא משנה כמה אני יוסיף לא, הוא לא יוכל להשתמש בו..
במקרה שלך ניל, כנראה היה לך יותר מדי RAM בשימוש, ולמשחק לא נשאר מספיק RAM פנוי להשתמש בו..
אני מנחש שהיה לך XP, אלוהים יודע מה עשית במחשב שהצלחת לתפוס כל כך הרבה ראם..
לעעעעעע!? באמתתת? אתה ממש גאון הדור, לא משנה איזה מערכת הפעלה תהיה לך, תנסה להפעיל COD4 עם 1GB הטעינות יהיו לך ממש איטיות שלא נדבר על דרופים בFPS ועל הזמן שיקח לך למזער..
גרסאות ה64BIT נועדו לנצל כמויות גבוהות של RAM, מערכות הפעלה של32BIT מסוגלות לנצל 3.25GB לא משנה כמה יש לך..
אם מחשב כמו שלך, WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT זה MUST.. הביצועים שלך יהיו בהרבה יותר גבוהים מכל מערכת הפעלה אחרת..
אם איזה מערכת הפעלה? ומה אתה דפוק!? בטח שתיראה הבדל, הבדל מטורף בין 1GB ל4GB, בין 4GB ל8GB אין הבדל, כי פשוט עוד לא קיים המשחק שמשתמש ב4GB..