רון בתכלס אתה בדרך ללא מוצא ...
לא להתווכח עם אשני הקהילה פה או ... שתהיה כמו דור דיאבלו![]()
Noc
cVc
tC
כולם נובים !!
רון בתכלס אתה בדרך ללא מוצא ...
לא להתווכח עם אשני הקהילה פה או ... שתהיה כמו דור דיאבלו![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח ויוני אל תשקר לקחנו אותכם ורן אמר אני משחק אם נובים וזה ואני הייתי כוכב המשחק חחחחחחחחחחחח
כמה עניין בנושא אחד פי ...
לכמה דפים הנושא הזה יגיע?
אני חושב שCvC בגלל שNoc רק כאמפרים
זה מגעיל הם לוקחים ספיינט ולא יוצאים מהבסיס
ושאני אומר להם שהם כאמפרים הם אומרים לי "ככה זה המפה"
כאילו מה בראפיד אין כאמפ שאני יכול להגיד "ככה זה המפה"
אשכרה ראנד 1 היתי בקאמפ בראפיד כי היו 2 עליי רון הזה מתחיל לקלל כמו ילד בן 10 שראה יותר מידי טלוויזיה
"הומו., זין ,בן זונה וכ"ו ובמפה ספיינט הם לא יצאו מהבסיס בכלל אפילו לא לראונד 1
וגם אתה אומר להם משו כמו חלאס כאמפ
הוא שם עלייך מיוט ומקלל אותך שאתה לא יכול לענות חזרה התנהגוד של ילדה בת 10 אם צמות.
CVC אולי פחות פעילים אבל אחלה אנשים יש שם
מקלל אה יא אפס בן של זונה שרמוטה שישרף לך הבית יאנסו את אמא שלך בתחת נוב טמבל בוא נגיד ככה 6 שנים אני פותח אותך זכור בוא CW חוזר לי המחשב ילד 0 luc1fer איזה לא מכיר מי אתה מכלל יא בן של זונה? כול CW שעשיתי נגדך פתחתי אותך תשאל אנשים מ הקלאן שלך ילד 0 משחק 6 שנים תראה איזה גרוע אתה
אדיר מה אתה מדבר כאילו אתה פה הכי טוב ולקחתה אותנו אמרתי לך תעלה תמונות ואין לך תמונות כי זה לא קרה אתם רק חולמים
ואם אתה כל כך טוב איך נתת לי לעשות "21-3" ב1X1
קיצר תנעלו תהנושא
בואנה יוני יהומו אתה רוצה להתחיל לריב יילד אפס זה שניצחתה אותי 1X1 זה לא אומר שניצחתם בCW ותודה שניצחנו כי ניצחנו יהומו אז תתחיל להרגיע
איזה עצוב שזה הנושא הכי חם פה בפורום בקהילה
בורה אחלה של שחקן באמת
עם כל הפרישות שלו כשהוא חוזר הוא חוזר כמו מטורף
בורה שחקן על !
למה רון בורה אחלה ילד ...ולא הבנתי למה רבים על המשחק המחורבן הזה זה כולה משחק מחשב ..
לא רבים על המשחק
אני מדבר על הגישה של רון
הינה סתקלו את התגובה האחרונה שלו "שתוק שתוק,אל תבלבל לי ת'ביצים.
כאילו חיית ראבק דבר כמו בן אדם מזה
כדי שנאמין לך גם עשיתה לנו סכור הא ?
ועללק אין לך תמונות אתה על כל ניצחון מתלהב ומעלה ריפורט אז קשה להאמין שניצחת ולא העלית ריפורט ואפילו לא צילמת תמונות
אז סתום תפה שלך כבר ואל תחפור
תא כל ס שא ף א חד ל א טו ב פ ה