חחח לא אמרתי שאני פורש אף פעם, אל תזיין ת'שכל... אמרתי שאחרי הקאפ נראה אם אני אמשיך לשחק או לא...
ואין לך פה בכלל זכות דיבור, אתה אחד השחקנים ההכי אפסים שאי פעם ראיתי וזה כאילו ברמות אפסיות של לעשות אותו דבר כל ראונד בקלאנוור ולחשוב שלא ידעו מה אתה עושה, ואז אתה מתפלא שאתה חוטף כל ראונד ניידים חחח יא מעפן.
לינוי הייתי אומר שאתה חי בסרט.
חחחחחחחחחחחח אעלק לא אמרתי לפני 5 ימים בערך אמרתה שאתה בקושי תשחק כי אתה בתהליכי פרישה, אולי תהליכי חרישה ויוסיו? אתה באמת חושב שאכפת לך מה יגידו עליי במשחק? אני מעדיף להיות הכי גרוע בארץ מאשר הבן אדם אם הכי פחות כבוד/כבוד עצמי שכמעט ואף אחד לא סובל אותו...
ממש קשה לחרוש חודש ולהגיע לרמה שלך יוסי שזה נטו חרישה אז לך מיפה מטומטם וחן אני עושה אותם שיטות? ראינו מה הייתה שווה בCW נגד rTd אעלק שחקן אם מוח...
והנה הוא יגיב מגילה עכשיו:
אם אתה תימצא אותי בפאליק 1000$ אם אני נכנס זה פעם ב 200 שנה
2.תפסיק לחשוב שאתה איזה שחקן כי אתה השחקן הכי אפס שאני מכיר בעצם אני אפילו לא מחשיב אותך כשחקן .
3."נווה ארנבה" דיי אתה מעליב אותי
יוסי חסר שן . עם אינטליגנציה שואפת ל 0 . תמצא חיים יאומלל כל החופש לא יצאתה מהבית מטר.
בימים שאני חורש האימ שלי לא רואה אימ של אף אחד פה אבל זה המצב עושה משחק ביום בקושי ואולי פה ושם יותר וזה רק מתי שקוראים לי . כבר שבוע שאני לומד למבחן מזדיין שיהיה מחר
ברגע שתילמד לשחק בלי קאמפ ויפה ובלי פוזות ואולי תפתח קצת שכל אז אולי אולי אני יחשוב שאתה יותר טוב מ donlad dak
ואתה מדבר בכלל עלי ? אתה משחק 4 + שנים ואתה עדיין אפס תפסו אותך על צ'יטים יותר מ3 פעמים ילד אומלל .
נערך בפעם האחרונה על ידי Nave` : 23/08/09 ב 15:33
וואי וואי וואי כל נושא מגיע לריבים האלה
אין איזה מנהל שיסגור תחרא הזה
פשוט אי אפשר להגיב בקשר לנושא חייב לקלל.
נשבע לך נווה הוצאתה לי את כל המילים מהפה פשוט ככהה! ועוד דבר קטן יוסי לגבי כבוד.. שתלמד מה זה תחזיר לי תגובה HF..
99% ליתר דיוק
פשש אוהבים אותך פה יוסי אהה?
חחחחחחחחח זה רק מראה לי כמה אתה ילד בלי חברים מתוסכל מההורים ימטומטם אחד לך לפסיכולוג טפל בעצמך תאמין לי שלאף אחד לא אכפת ממך יוסי תבין את זה..
אל תדאג המשפחה שלי (עדן יתיר צח) מאודדד מתים עלייך אל תשאל כדאי שתלך לדבר איתם ויוסי עשה טובה שתחרר לי מהווריד אתה כולך חנון על הזין שלי אתה תעלה תמונה נראה אולי אתה חתיך כמו שאתה חכם...