Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 72

אשכול: eServ שרתי משחק Call OF Duty 4 מבצע

REDEMPTIO REDEMPTIO מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אין לך מייל?

R1.Gaz R1.Gaz מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אורין
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא אמרתי לא ליקנות אמרתי ש E SERV לא טובים או לפחות היו עד לפני כמה שבועות ZAM קנו סרבר ישראלי לא מ E SERV והחלה סרבר

KrivedkA KrivedkA מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    אתם לא מבינים איך עובדים דברים, אני כבר ויתרתי, לא רוצים להשקיע ביסוד ולפתח קהילה בארץ, תראו מה יקרה עוד כמה חודשים.

http://www.szf.co.il/f109/t39670/ = הצלחה, בזכות הקהילה.

אתם טועים אם אתם חושבים שהכל יוגש במגש זהב, אם המצב פה לא ישתנה המשחק הזה ימות, וכמה כבר אפשר לשחק בחול לבד כמו איזה מסכן? הדבר היחיד שמחזיק את המשחק זה שרתי פאבליק, זה מה שנותן לשחקנים חדשים ללמוד, להתערבב עם אחרים, ואחרי זה להתחיל לתת בסיבי.

בלי שרתי כלאנים = אין שום רווח מהשרתים = אין שום סיבה להחזיק שרתים למשחק הזה.

מה שיקרה עוד מעט זה שאנחנו באמת נכריז על עצמנו כקהילה פרטית ואפילו הפורום יהיה פרטי או בעל סינון גבוה.

ככה או ככה הבאתם את זה על עצמכם, בקוד6 אולי ננסה שוב לבנות קהילה אבל תיהיו בטוחים שכבר מעכשיו את רב העזרה או הפעילות אתם תמצאו ב FXP, עם כל הריטרדס (שחלקם גולשים פה איתנו) שיעופו מפה אנחנו נעשה דברים קצת אחרת.
    אני לא מכיר אותך אבל נראה לי שאתה בEVO אני לא ראיתי ששום קלאן חזק מנסה לעזור לקדם את הקהילה החלשה בארץ ! לטורנירים של סבוטאג' וPCW אתם לא נרשמים אפילו CB ישראלי שאתה רצית לא ראיתי ששיחקתם הרבה ... לדעתי אתה לא יכול להסתכל רק על אחרים כי גם לך יש חלק בזה שאנשים לא מתקדמים בקהילה של COD4 ! אני כל פעם שאני מנסה לדבר עם איזה מישהו מהקלאנים ה"טובים" בארץ אני נתקל בסינון או בתשובות טיפשיות . אז נכון אתה צודק שצריך שיהיו סרברים של קלאנים מה שנראה לי שאם לא הקלאן שלנו והקהילה של ה"נובים" הקהילה של הSD פרומוד שלכם היתה מתפרקת מזמן , כל הקלאנים שלכם מתפרקים כל שני וחמישי כולם שונאים את כולם , מלא רייג'רים בני 13 שחושבים שהם משהו ועוברים קלאן כל יומיים . לעומת זאת הקהילה שלנו בזכותנו ולא בזכות אף אחד אחר התפתחה נפתחו הרבה קלאנים חדשים שמחזיקים מעמד הרבה זמן (R1 , FBI ) ויש עוד הרבה חדשים שלדעתי יחזיקו מעמד הרבה זמן ! וזה לא בזכות אף אחד מהקהילה שלכם כל מה שאתם יודעים זה לפתוח שרת SD או TDM שכל מיני פייקרים מסריחים מקללים כל שחקן חדש שמגיע וחושבים שהם מצחיקים .
    מה שאני מנסה להגיד שהקהילה שלכם של האנשים שמגיל צעיר משחקים במשחקים לא מתפתחת לשום מקום לא נותנת שום הזדמנות לשחקנים חדשים וגם לא רוצה להביא . אתם "מתים" ואתם יותר מידי יאירים בשביל להבין את זה , אם תכריזו על עצמכם כקהילה פרטית שום דבר לא יהרס תאמין לי אנחנו ה"נובים" נחזיק את עצמנו לבד וה"נובים" הקצת פחות נובים מאיתנו ימשכו את החלשים ונתפתח למקומות שהקהילה שלכם לא חשבה שנגיע אליהם גם בלי שום עזרה מכם !
    זאת חוות דעת שלי , אני מקווה שלא תקח את זה כמשהו אישי נגדך או כנגד הקלאן שלך כי זה באמת לא העיניין שלי לעשות מזה משהו אישי .
    נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 14/09/09 ב 18:31

הסמל האישי של Hila
    Hila Hila מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    הילה
    קיבל לייק
    114 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי COD4|Gaz| צפה בהודעה
    לא אמרתי לא ליקנות אמרתי ש E SERV לא טובים או לפחות היו עד לפני כמה שבועות ZAM קנו סרבר ישראלי לא מ E SERV והחלה סרבר
    נו מה אתה חופר על זה אוריין, בכוח אתה רוצה לקבל באן? (לא ממני כמובן)

*~SpliNter~* *~SpliNter~* מנותק מתקדם
    שם פרטי
    רן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    אתם לא מבינים איך עובדים דברים, אני כבר ויתרתי, לא רוצים להשקיע ביסוד ולפתח קהילה בארץ, תראו מה יקרה עוד כמה חודשים.

http://www.szf.co.il/f109/t39670/ = הצלחה, בזכות הקהילה.

אתם טועים אם אתם חושבים שהכל יוגש במגש זהב, אם המצב פה לא ישתנה המשחק הזה ימות, וכמה כבר אפשר לשחק בחול לבד כמו איזה מסכן? הדבר היחיד שמחזיק את המשחק זה שרתי פאבליק, זה מה שנותן לשחקנים חדשים ללמוד, להתערבב עם אחרים, ואחרי זה להתחיל לתת בסיבי.

בלי שרתי כלאנים = אין שום רווח מהשרתים = אין שום סיבה להחזיק שרתים למשחק הזה.

מה שיקרה עוד מעט זה שאנחנו באמת נכריז על עצמנו כקהילה פרטית ואפילו הפורום יהיה פרטי או בעל סינון גבוה.

ככה או ככה הבאתם את זה על עצמכם, בקוד6 אולי ננסה שוב לבנות קהילה אבל תיהיו בטוחים שכבר מעכשיו את רב העזרה או הפעילות אתם תמצאו ב FXP, עם כל הריטרדס (שחלקם גולשים פה איתנו) שיעופו מפה אנחנו נעשה דברים קצת אחרת.
    אתה לא יכול להשוות את הTO לקוד4 שם לא צריך לקנות מקורי ולהסתבך עם להוסיף את הסידיקי לקלאן בייס וכל מיני דברים כאלה בגלל זה הלאדר של הTO בקלאן בייס כל כך מפותח עם פה כל נוב פרוץ היה יכול להרשם לקלאן בייס לפתוח קלאן ולהתחיל לשחק עם מטרה (להגיע למקום ראשון בקלאן בייס ) זה היה שונה הוא היה קונה שרת בשביל המטרה הזאת ..
    וכל עוד קוד4 לא יהיה בחינם או שהראש הישראלי יחליט שלא נורא לבזבז 70 שקל ולקנות מקורי המצב לא ישתנה והקהילה תדרדר יותר ויותר ..
    זאת דעתי .. וזהו אין פה הרבה מה להתווכח ..

שם פרטי
    אורין
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KrivedkA צפה בהודעה
    אני לא מכיר אותך אבל נראה לי שאתה בEVO אני לא ראיתי ששום קלאן חזק מנסה לעזור לקדם את הקהילה החלשה בארץ ! לטורנירים של סבוטאג' וPCW אתם לא נרשמים אפילו CB ישראלי שאתה רצית לא ראיתי ששיחקתם הרבה ... לדעתי אתה לא יכול להסתכל רק על אחרים כי גם לך יש חלק בזה שאנשים לא מתקדמים בקהילה של COD4 ! אני כל פעם שאני מנסה לדבר עם איזה מישהו מהקלאנים ה"טובים" בארץ אני נתקל בסינון או בתשובות טיפשיות . אז נכון אתה צודק שצריך שיהיו סרברים של קלאנים מה שנראה לי שאם לא הקלאן שלנו והקהילה של ה"נובים" הקהילה של הSD פרומוד שלכם היתה מתפרקת מזמן , כל הקלאנים שלכם מתפרקים כל שני וחמישי כולם שונאים את כולם , מלא רייג'רים בני 13 שחושבים שהם משהו ועוברים קלאן כל יומיים . לעומת זאת הקהילה שלנו בזכותנו ולא בזכות אף אחד אחר התפתחה נפתחו הרבה קלאנים חדשים שמחזיקים מעמד הרבה זמן (R1 , FBI ) ויש עוד הרבה חדשים שלדעתי יחזיקו מעמד הרבה זמן ! וזה לא בזכות אף אחד מהקהילה שלכם כל מה שאתם יודעים זה לפתוח שרת SD או TDM שכל מיני פייקרים מסריחים מקללים כל שחקן חדש שמגיע וחושבים שהם מצחיקים .
    מה שאני מנסה להגיד שהקהילה שלכם של האנשים שמגיל צעיר משחקים במשחקים לא מתפתחת לשום מקום לא נותנת שום הזדמנות לשחקנים חדשים וגם לא רוצה להביא . אתם "מתים" ואתם יותר מידי יאירים בשביל להבין את זה , אם תכריזו על עצמכם כקהילה פרטית שום דבר לא יהרס תאמין לי אנחנו ה"נובים" נחזיק את עצמנו לבד וה"נובים" הקצת פחות נובים מאיתנו ימשכו את החלשים ונתפתח למקומות שהקהילה שלכם לא חשבה שנגיע אליהם גם בלי שום עזרה מכם !
    זאת חוות דעת שלי , אני מקווה שלא תקח את זה כמשהו אישי נגדך או כנגד הקלאן שלך כי זה באמת לא העיניין שלי לעשות מזה משהו אישי .

כל מילה בסלע x900

שם פרטי
    אורין
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Hila צפה בהודעה
    נו מה אתה חופר על זה אוריין, בכוח אתה רוצה לקבל באן? (לא ממני כמובן)
    רק אמרתי מה שאני חושב(שנכון)

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ליקנות החלה (תלמד קרוא וכתוב)
    ויש קופסאות ממש טובות של eserv, כמו זאת של הtdm..

שם פרטי
    אורין
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    בנאדם מה יש מה הקשר תלמד לקרוא רושמים מהר ואני לא יתחיל לערוך הודעה על שגיעת כתיב שלא שמתי לב

איזה ילד קטן אתה

sHock sHock מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    סנדלים
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בנאדם מה יש מה הקשר תלמד לקרוא רושמים מהר ואני לא יתחיל לערוך הודעה על שגיעת כתיב שלא שמתי לב

איזה ילד קטן אתה
    שגיאות*

הסמל האישי של freakazoid
    freakazoid freakazoid מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אה באמת ?

אז למה כשיש יותר מ 20 איש על השרת יש מלא לאגים ? D:

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בtdm?? אל תזיין בשכל לפחות

הסמל האישי של freakazoid
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בtdm?? אל תזיין בשכל לפחות
    כן ב TDM

פתח לגומטר תראה לבד.

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תגיד לי מתי פעם אחרונה היה יותר מ20 איש בtdm? חחח

הסמל האישי של freakazoid
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mr_holerious צפה בהודעה
    תגיד לי מתי פעם אחרונה היה יותר מ20 איש בtdm? חחח
    לא יודע D::

פעם אחרונה ששיחקתי שם לפני 3 חודש ....

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז מאז סידרו את הקופסא..

REDEMPTIO REDEMPTIO מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אליעד תענה לי בהודעה הפרטית

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KrivedkA צפה בהודעה
    זה לא כזה קשור פשוט למי יש זמן לשחק בבית ספר? אנחנו למשל עושים פעם-פעמיים בשבוע משחק.. בחופש היה אפשר לעשות CB וכל זה בתקופת בית-ספר אין זמן לזה.

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WeaseL צפה בהודעה
    זה לא כזה קשור פשוט למי יש זמן לשחק בבית ספר? אנחנו למשל עושים פעם-פעמיים בשבוע משחק.. בחופש היה אפשר לעשות CB וכל זה בתקופת בית-ספר אין זמן לזה.
    אתה חוזר הביתה ב12-4, ומאז אתה לומד עד שאתה הולך לישון, או עם חברים עד שאתה הולך לישון, או משהו שאתה עושה..

KrivedkA KrivedkA מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WeaseL צפה בהודעה
    גם כשהיה חופש לא היו משחקים לא בלאדר ולא היו הרבה קבוצות מהפרומוד פה שעזרו כל כך בטורנירים ... כמו שאמרתי כל מה שצריך זה כמה אנשים רציניים שיזיזו עיניינים קשה למצוא הרבה כאלו מהאנשים פה שמשחקים הרבה זמן ! סתכל לדוגמא על מה אתם מבזבזים זמן ואתם לא שמים לב על לריב 16 עמודים מי יותר גרוע אשכנזים או מרוקאים , וסתם להגיב בכל נושא דברים ממש לא קשורים. רק תשימו לב עד כמה אתם ילדותיים לפעמים .

נושאים דומים

1. משחק Call of Duty הבא: ההיסטוריה חוזרת - Ynet
    על ידי idan577 בפורום Call of Duty
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15/10/08, 01:56
  2. [מבצע] שרתי משחק Call Of Duty UO,1,2,4
    על ידי 4EvEr בפורום Call of Duty
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01/06/08, 01:41
eXTReMe Tracker