מי הולך לקנות.. אם רציתם קצת מחירים קבלו:
20 מגה- לחודשים 1-12 260 שקל
30 מגה- לחודשים 1-12 400 שקל.
ל 30 מגה ול 20 מגה יש מהירות העלה של 1000KB
http://www02.bezeq.co.il/Internet/Fa...fingpacks.aspx
מי הולך לקנות.. אם רציתם קצת מחירים קבלו:
20 מגה- לחודשים 1-12 260 שקל
30 מגה- לחודשים 1-12 400 שקל.
ל 30 מגה ול 20 מגה יש מהירות העלה של 1000KB
http://www02.bezeq.co.il/Internet/Fa...fingpacks.aspx
(הוספתי לך לינק שאנשים יבינו יותר טוב)
זה עדיין לא נפרס ברב המקומות, יש לי חבר מראשון בעבודה שיש לו 15 NGN כרגע, בדקתי אצלו פינגים, זה אותו דבר כמו בזק רגיל, אין שום הבדל בין היציאה לחו"ל, ככה שזה לא שווה לאף גיימר.
איך זה הגיוני ש10m NGN זול יותר מ8m רגיל.. מה המלכוד פה?..
ואני עוד שבוע עובר לבית שאני יודע שבכל השכונה החדשה שמה יש תשתית ל50m זה NGN יענו נכון?..
מייק זה יותר גרוע, מפינגים של 18-20 בסטלה, יש לי עכשיו 35-40, וזה כבר אחרי בעיות שהיו בהתחלה עם אינטרנט שמתנתק כל הזמן
לפחות המהירות כן אמיתית, 10 מגה
תודה נראלי יש מצב אני עובר לבזק![]()
אני מאז ומתמיד מעדיף כבלים על ADSL, כרגע 10מגה של הוט מספקים אותי. אני מחכה כבר יותר מחצי שנה שהוט יפרסו את הUFI שלהם, אבל הם לא ממהרים לפי מה שאני רואה, שזה חבל כי בזק כן, והם אפילו מוכנים לתת 15 מגה במחירים זולים (אבל המלכודת שזה עדיין רשת לא פעילה וניסיונית, הרבה עבודה וניתוקים עליה (כמו שציינו מעליי).
אבל אם כבר ללכת בגדול אז עדיף הוט, ה UFI גם מגיע ל 100 מגה ביתי ולא 50 כמו בזק.
בזק חארות יוצאים למסע פרסום שנה לפני שהם התחילו לעבוד, ומפרסמים מחיר שבקושי ב50% מהארץ הטכנולוגיה פעילה.
^^^איזה 50% אין 20% מהמדינה שמחוברת לNGN אני כנראה יעבור ל50 מגה כשהוא יגיע לאזור שלי אבל אם הפינגים יהיו בעננים אני עף מהNGN אה ומייק מזה הUFI הזה לא שמעתי עליו..
נערך בפעם האחרונה על ידי yoni1000 : 19/09/09 ב 14:26
פעם היה לי כבלים, האינטרנט היה הרבה יותר טוב... היו לי גם פינגים ממש ממש נמוכים בארץ מתחת ל10 MS לפעמים גם.
ובחו"ל הרבה יותר יציב, אין ניתוקים...גם יותר קל לתקן את בעיות התשתית אם יש.
מה עוד שמהירות ההעלאה כנראה תהיה גם יותר מהירה בכבלים.
UFI - Ultra Fast Internet
זה בעצם כינוי של חברת הוט לשדרוג שלהם...השם האמיתי של השדרוג הוא DOCSIS3
ומייק, אתה מחכה כבר חצי שנה אבל זה תהליך שאמור לקחת 3 שנים לפי מה שהוט אומרים...הם מתחילים בפריסה של ערים, בדיוק כמו שבזק עושים...כל העניין הזה זה די שקר, כי כל מי שמבין יודע שסיבים אופטיים פרוסים כבר כמעט בכל הארץ אצל הוט והתשתית כרגע מסוגלת להעביר קצבים של 100mbit אך המרכזיות וכל הנתבים למיניהם צריכים לעבור שדרוג...הם עושים את זה בכפוף למשרד התקשורת.
בכל מקרה HOT > bezeq .
בבוא הזמן גם אני אעבור לכבלים כרגע כל העסק הוא עבודה בעיניים ואני לא מציע לאף אחד להתחבר לדברים האלה, תנו גם למחירים לרדת.
גם אני מחכה ל DOCSIS3 של הוט... (:
אמור להיות כבר החודש אצלנו.. אבל אין לנו כסף לזה :X
לא יודע מה איתכם אני דיי מרוצה מהם שידרגתי ל 10 מגה ואני משחק בחו"ל בסוני עם אחלה קליטה כי בדרך כלל
אין קליטה בשיט !!
למה אתה חכם?
יש הדבל בין מגה בייט ל מגה ביט
50 מגה בייט
=
6 מגה ביט
אתם מתבלבלים כי ב"שפה" שאתם מכירים זה 6 ולא 50!
סוף סיפור
פאבליקר תערוך את החתימה שלך גלעד מחכה 4 שנים![]()