תקשיבו, המטרה של לעלות לאדמין, היא לא רק לעזור לכם ולעזור, בסוף הם גם רוצים לשחק, הם לא יכולים
לענות לכל שחקן והבעיה\תלונה שלו. יצא לי להיות היום בשרת ואתם פאקינג שמים זין, מציפים את הצאט
עושים נונים, וכשמביאים לכם כלא אתם מאיימים שתתלוננו על אותו אדמין. אני אומר לכם מעכשיו
לא משנה על מי תתלוננו, או כמה זמן הוא הביא לכם, כל אדמין יש לו חוקים לכלא משלו, קיבלתם כלא לשעה על זה שעשיתם סימן שאלה בצאט IC ?
נפלתם על אדמין "רע", אין מה לעשות, אתם לא תאיימו על אף אחד, צוות האדמינים נבחר על ידי ועל ידי גל והוא מתפקד כמו שאני וגל ציפינו.
אני רוצה להוסיף כאן גם שתמיר, עולה לאדמין אז מזל טוב לך גבר, אני מקווה שתתפקד כמו שצריך. ואל תפחד אם יתלוננו עליך בגלל שאתה עושה את התפקיד שלך ומביא כלא למי שצריך... בקיצור, מה שאני רוצה להגיד כאן שמי שמתלוננן כאן, רובם מתלוננים מכוונה שיעיפו את אותו אדמין, וכך זה יגדיל את הסיכוי שלהם לעלות. ואל תחשבו שעל זה שאתם מציפים את הצאט /askq לא תקבלו איזה כלא לחצי שעה טובה, כי זה מוגזם מה שאתם עושים מביאים לכם כלא ל10 דקות על זה ואתם ממשיכים בשלכם, מגידילים לכם לחצי שעה ואז אתם מתחילים לקלל ולהמשיך להציף.
גמר חתימה טובה וצום קל לכולכם.