ראיון עם המפתחים של MW2
http://www.tek-9.org/news/mw2_develo...15.html?page=4
עכשיו ממש אין טעם לקנות את המשחק !!!!!!!!!
ראיון עם המפתחים של MW2
http://www.tek-9.org/news/mw2_develo...15.html?page=4
עכשיו ממש אין טעם לקנות את המשחק !!!!!!!!!
there will be no console in Modern Warfare 2, stating "we would like you to play the game the way we designed and balanced it" when asked about the possibility to change the fov, remove perks and graphical debris and tweak the weapons for further balance.
קרה אותו הדבר ב UT 3 וזה היה רק זמני (עד הטלאי הראשון) והמשחק מת אונליין תוך חודשיים
In addition, the chat revealed that there will be no record option (for now) in MW2
תגידו לי שאני חולם? ואני חשבתי שהמצב יהיה הרבה יותר טוב
Furthermore leaning will not be possible
לול, באמת. זה באמת נשמע כמו ניסיון BAITING של מישהו wtf .
The answer to a question regarding their ping during IW.net testing, "I've been playing mainly with around 100ms ping and it was great (Mackey-IW)"
נשמע כמו משהו שהתמיכה טכנית בבזק אומרים לי שאני מתלונן על פינג גבוה ( "כל עוד זה לא מעל 300 אפשר לגלוש" וכו' )
--------------------
בסה"כ אני מקבל את ההרגשה שנשאלות שאלות מצויינות אבל כאילו אין אף אחד בצד השני שלוקח את זה ברצינות.
למשל ראיתי את הגרסת שאלות ל דיאבלו 3 או סטארקראפט 2, שואלים שם שאלות מעולות, כמה מאוזנים יהיו הצדדים, זמני הרגעה בין סקילים שונים וכו', ואז עונים עליהם בתשובות ממש טובות ובנויות, רואים שהמפתח חשב ולקח הכל בחשבון, בנוסף לפידבק מהקהילה. פה אני לא רואה את זה.
בעיקרון כל תשובה אומרת שלא אכפת להם מהשאלה והם יודעים מה הם עושים. נכון שהם הולכים לעשות הרבה כסף אבל מגיע לקהילה הוותיקה גם משהו, אפילו דמו לא הביאו למשחק ?? מישהו בכה שעשו לו LEAN אז הורידו את זה? אחח איך אני שונא סביבה ידידותית למשתמש החדש.
אני אומר שבתור הקהילה העולמית שהחזיקה את המשחק ועזרה ללטש אותו עם השנים, מגיע לנו קצת משהו בתמורה, תחשבו על מאמן שלוקח מתאגרף צעיר ומתחיל לאמן אותו, ועז שהמאתגרף כבר מספיק מיומן ואין לו מה ללמוד מהמאמן שלו אלא רק להמשיך להתאמן, מחליט לפטר אותו ולהמשיך בלעדיו. זה מה שכל אחד ששיחק במשחקים הקודמים ודבק עם השנים בסדרה צריך להרגיש. אנחנו נראה כמה המשחק יחזיק אחרי ההייפ, וכמה הקהילה ב XBOX תצליח להחזיק את המשחק. אל תשכחו, שנה הבאה יוצא עוד משחק, וכמו שדיברנו לאחרונה, להחליף משחקים כל שנה זה המוות של המולטי התחרותי.
אני לא מצליח להבין מה האינטרס שלהם להוריד תLEAN
זה אחד הדברים הכי שימושיים במשחק הזה
מזה כזה הפריע להם..
הם מנסים שזה יהיה מולטי כמו האקסבוקס 1ל1
גועל נפש..
עזבו אותכם MW2 תקנו L4D2 הכי טוב :>
גועל נפש מה שניהיה מהם
אפילו אני מתחיל להתחרט ולהוריד את הכובע בפניי IW.
המשחק הראשון בהיסטוריה שהפך בן יום ממשחק מצופה על למשחק מחורבן.
אין CONSOLE??? אין LEAN?
הגזמתם.
EPIC FAIL.
אגב, הגבילו את האוןליין ל9V9 בכל הגרסאות
ככה זה כבר היה בבוקס.
מילא 9על9, זה לא שבתחרותי עושים יותר.
אבל עדיין, אין CONSOLE.........
רשמית-הFAIL של המאה.
IDD
unitech
+1.
הם כל כך סגורים על עצמם, שהמשחק הולך להיות משהו טוב.. הם סומכים כל כך על השחקני פאבליק שיחזיקו אותו.
רק חבל שהם פורשים מהר בגלל שנמאס לשחק לבד. תראו את קהילת CS המשחק ממזמן היה אמור למות כבר בגלל הגרפיקה הרקובה, אבל רק בגלל הקהילה החזקה והתחרותית שלו המשחק עדין נושם.
אם המשחק היה אמור לצאת בסביבות אפריל, הייתי אומר שעושים לנו מתיחה של ה-1 באפריל.
באמת שזה כבר מוגזם...
BB 125/250/333 FPS
HELLO LOW/LAME 85 FPS
הורדה --> קואופ או משהו לשבועיים --> מחיקה
בגלל הזלזול של החברה אמן שיפרצו להם את המשחק, יותר מזלזלים מ2k-games, זה פיגור שכלי לגמרי.
אני לא מאמין שעוד לא חשבתי על זה
לא שמתם לב שהם מעתיקים אחד לאחד את גרסאת הקונסולות? 9V9 כמו בקונסולות, MATHMAKING ולא DEDICATED, אין קונסול וכו' וכו'
הם פשוט מעתיקים את הגרסא של הקונסולות אחד לאחד ושמים על זה LABEL של PC ומוכרים במחיר מופרז בטירוף
קיצור
TORRENTLEECH
SINGLE PLAYER
CO-OP
CTRL+ALT+DEL
YES
למה אתה חושב ככה...?כולם הולכים להתבסס עלי כשהמשחק יצא חחחח
KI KULAM MORIDIM VE MESAHKIM AL HA INTERNET SHEL TIGER_YONI