שם עכשוי:Jack_Moreion
אני רוצה לשנות ל :Carlo_Molinaro
בתודה טל
שם עכשוי:Jack_Moreion
אני רוצה לשנות ל :Carlo_Molinaro
בתודה טל
שם בשרת:Lior_Kesep
אדמין שהביא את הבאן:אף אחד
לדעתי קיבלתי באן על : באג או משהו אחר אני לא מבין בזה
אייפי שלי: זה לוק זה לא באן חח לא צריך נראה לי
הערות: נכנסתי לשרת נרשמתי והכל ואז פתאום שניסיתי להתחבר כתב לי שיש לי באג
נערך בפעם האחרונה על ידי Lior_Kesep : 20/11/09 ב 20:59
כן אתה צריך להרשם:
/REGISTER PASSWORD
אתה עשית צ'יט של כסף 999999700$ חושב שלא ראיתי חח
מזה צ'יט? אני חדש ב GTA אני לא יודע כל כך RP תלמדו אותי מזה צ'יט
עכשיו מובן מאיפה יש לו שם כזה (יענו כסף)
http://www.szf.co.il/f371/t105765/
תערוך את ההודעה שלך עם הטופס המתאים.
שמך:אטר
שם בשרתeigon_Lou
שמו של האדמין:משהה
פירוט:קודם אני דיברתי עם טימי כפיר ב /askq הוא אמר להפסיק כתבתי ב /askq שהפסתי הוא נתן לי כלא ל חמש דקות סבבה אמרתי לו שרק אמרתי שהפסקתיי והוא נתן לי כלא לעוד עשר דקות!!! אחרי זה כתבתי פעמים ב /askq הוא נתן לי קיק מציף! אחרי זה חזרתי ועשיתי /re על משה אמרתי לו שאני הולך להביא לך תלונה הוא הביא כלא ל חמש עשרה דקות repor סתומי אחרי זה אמרתי לו ב /askq ש יפסיק כבררר והוא נתן לי קיק על מציף!! טוב לכם?? ריאן נימאס לי אתה שם זין על כול תלונהה שעושים פה
הוכוחות:
![]()
מתן אם אתה שם זיין על התלונתה הזאת אני פורש וזה לא איום!!
ואין למשה הזה RP בגרושש יש לו רק וותק אוי אוי ועוד דבר הוא כל הזמן קילל את כול הפורום הזה פיתאום הוא מקבל אדמין?
טוב תישמע אתה מקלל אותי ב/ASKQ ומנצל את הASKQ ללא סיבה וגם עושה עליי ריפרוט שאם אני לא יורד מהאדמין אתה פורש וגם מקלל בASKQ אז קיבלת כלא מוצדק בעיה שלך וטומי הוא העד להכול
אחי עם תילמד קרוא וכתוב תבין שאמרתי שלא קיללתי
אני לא אמרתי שלא אימתי עליך נכון? וכן אתה עצבנתה אותי מאוד ועדיין מגיע לך שירד לך האדמין כי אתה שם דיוטי רק בישביל ציטים ואל תגיד לי לא אני קולט אותך היום מיתנגש בי עם אופנוע ונוסע במיהרות של 9999 קמש(כאילו ספיד אק) ואין לך רמת RPP יש לך רק וותק
לדעתי הוא צודק לדעתי יש םה הרבה אדמינים שיש להם רק וותק אבל לא רמה
מה ? שקרן נימאס לי משקרנים כמוך ...
ואף פעם לא היתנגשתי בך במהירות 9999999 קמ''ש שאתה ממציא בדימון שלך "המפותח" אוקיי?
ולך לא מגיע להיות בשרת וגם לא להיות בפורום..
אתה מבין שאני דיוטי כי יש דיווחים עלייך וגם על שחקנים אחרים ושתוק ושב בשקט אחרת אני ידאג שיעיפו אותך מהפורום הבנת אותי ?
אמן שתעוף מהפורום זה בסדר?
שתוק וגם אתה קיללת בתמונה הראשונה שלך אל תישקר אני רואה את התמונה כתוב שאני אפס מסריח
התמונה הוקטנה. לחץ כאן כדי לצפות בתמונה בגודל מלא.
וממש נחמד יש לך סובייט אני ידאג שתקבל באן וגם אני וותק בשרת DM ושתוק ושב שבשקט (אמן שיעפו אותך מפה לכול הרוחות )
רגע תקשיב לי טוב טוב לכולם בשרת הזה יש סובייט ולי אסור ותביא לי הוכחה שהישתמשתי פעם בסוביט ואיפה קיללתי אמרתי שאתה AP אפס זה קללה לא זה מילה גסה וזהו
ועוד דבר הוותק שלך לא מעניין אותי בככל טוב שסגרנו את זה אתה תיראה שהרבה אנשים פה יגיבו ויחזקו כי לכולם נימאס שאתה שם דיוטי ומתחיל לשחק עם ציטים!!
נערך בפעם האחרונה על ידי DaniS : 20/11/09 ב 18:21
מחזק! הוא לא עוזר בגרוש דיווחתי על ציטר הוא אפילו לא בדקק ושלא תגידו הוא היה AFK הוא כתב בדיוק משהוא ב /ao
חושב רק על עצמו!
אתה עושה /RE על אדמין זה ריפורט סתמי.
לאיים זה כמו לקלל....
מתן לא שם זין,למתן אין זמן .
יש לו עוד חיים חוץ מסטלה.
ותאמין לי שלמשה יש רמת RP יותר טובה משלך.
אחי לפחות תוריד את הסובייט שאתה מצלם תמונות כאלה פעם הבאה :O