זה התאפס, אבל יש לך את המפתח, תזכיר לי או ל Gal_Alon בשרת להזכיר לך את זה. אם אתה רוצה יש גם את Idan_Dadon.
זה התאפס, אבל יש לך את המפתח, תזכיר לי או ל Gal_Alon בשרת להזכיר לך את זה. אם אתה רוצה יש גם את Idan_Dadon.
חחח חמוד אתה
תשמע אנחנו משחקים בוונט כמו שאתה יודע אפשר לשחק בוונט אי סי.
עכשיו הוא דווקא יצא RP מעולה.
כי הוא רשם ב r/ עזרה כדי שתדעו לפחות שהוא מדבר ברדיו ככה שאם הייתם חכמים הייתם צריכים לקחת לו את המכשיר קשר ואז היה אסור לו לדבר בוונט.
ובקשר לחיים תשמע צריך הוחכה לזה..
תשמע אני ידבר איתו על זה תודה על התלונה.
אם זה יחזור על עצמו.. כנראה שהוא יירד מלידר אבל אני ידבר איתו.
ויפה שצילמתה !! תלמדו הוחכות זה דבר חשוב.![]()
שלחתי לך סיסמה בפרטית תהנה![]()
להעיף מהלידר ולעשות עליו חרם![]()
אגב אני רואה שהוא עושה DM על אנשים בשרת וכאלה ...
בוא לא נערב תעיניין אתה והמישטרה באתם לגרוב סטריט תסביר לי למה? בדיוק אתה היתה סמוי אבל עדיין למה באתה??
והוא צודק אני לא יחזור על עצמי!
וגוקר אם היתה נישאר לידר כמו שהיתה תאמין לי כולם היו פורשים מעפיף אנשים מהגאנג שיודעים RP יותר מימך כול שנייה נוגע לאנשים ב rank
Own3d קודם איזה ציטים היה לי? בוא נדבר על גון בליק הציטר המסריח שיש לו גוד מוד שהוא מנסה לחטוף חבר מהגאנג סבבה דבר על שאר הציטרים ביאקוזה כמו טומי בליק הטמבל שם ציטים לפני אדמין נו חושב האדמין לא יקלוט אותו
ben294 אחי איזה DM תגיד לי מתי? או שאתה סתם שקרן
SanKinG אני לא יחזור על עצמי על תידאג
yosi2580 איזה נון עשיתי
דברו חופשי אבל תביאו תמונה עשו טובה
תביאו תמונה עלי שאני DM+ציטר או כל דבר אחר
נערך בפעם האחרונה על ידי DaniS : 30/11/09 ב 04:05
הלידר שלך גוד מודדדדדד וגם טומי בליק אין לכם זכות לדבר!!
כול היאקוזה ציטרים מגעלים טימי כפיר בא היום ירה בטומי בליק וראה שיש לו גוד מוד!
וגם את ניר קטלנו עם גוד מוד נופל מיבניין שבע קומות ולא עושה crack בנוסף לא ירד לו חיים
אין לי הוכחה אבל ראינו וזה פשוט מסריח
רגע רק סליחה אחת לפני שיריתי עליכם לא באתם במיקרה והתחלתם לירות עלינו עם MP5? תגיד לי אתה
נערך בפעם האחרונה על ידי DaniS : 30/11/09 ב 04:10
[QUOTE=DaniS;1098257]
וגוקר אם היתה נישאר לידר כמו שהיתה תאמין לי כולם היו פורשים מעפיף אנשים מהגאנג שיודעים RP יותר מימך כול שנייה נוגע לאנשים ב rank
כי אולי כל מי ששאתה מכניס הוא עולה ישר לראנק 3.
אולי ביגלל שחצי מהגאנגג שלך NON.
אולי ביגלל שאף אחד לא מיתיחס בכבוד שם לבוסים.
ואולי ביגלל שיתחילו להיתנהג כמו גאנג,עשה לי טובה כל מי ששבגרוב חברים שלך OOC איך זה?
פ-ר-ו-ט-ק-צ-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא עשה MG מטורף תיראו בתמונה הוא דיבר בOOC והוא הוריד אותו ראנק בIC איזה מסריח MG וגם ככה הוא עשה IC IN OOC
[quote=♦♣JoKeR♣♦;1098261]צודק !!!!!!!!
Moshe_Shitrit הילד הכי נונ בארץ הבאת לו ראנק 4 !!
תבין גרוב זה אחד הגאנגים המושקעים בשרת והכי טובים !, סתם הרסת אותו !
אני הייתי בגאנג שלך וזה פשוט מגעיל, הFKB באו לעשות עלינו דרייביי ומה אתם עושים ?!
כל אחד מוציא נשק מהתחת ומחורר אותם .. נו באמת ?!
וגם שעשיתם עלי את הPK , אמרת לו בוונט "תן לו אגרוף מאחורה" , חתיכת MG מסריחים ושמעתי הכל..
קיצר אתה לא יודע ארפי בשיט,אין לי מושג איך קיבלת לידר..
[quote=♦♣JoKeR♣♦;1098261]סליחה על הדבל אבל הם לא חברים שלי OOC זה דבר ראשון אני פשוט מדבר איתם בוונט אני לא מכיר אותם בכלל לא יודע איך הם ניראים
ואתה העלתה את רי משהוא ישר ל rank 2 ותאמין לי שבגאנג שלי אין רק rank 3 והם משקעים ובוא תיראה גם יש גם rank 2 ו rank 1
ומי שנון אף היום אני מגיע לשש אנשים!!! ואתה בכלל לא פעיל לא ניכנסתה יותר מ שלוש פעמים! ללידר שלך אז גם תיסתכל על עצמך לפני שאתה מדבר עלי
ועוד אומר ל קלארק שכולם שונאים אותך ולמה?? כי העפתה מישהוא מהגאנג שיש לו RP אחלה וטוב
וגם הורדתה את כולם ל rank 1 אז תסביר שוב למה כולם שונאים אותך
תשאל אותו למה זה לא אמור להיות עניין של כל הפורום, או שתפנה לאדמין אחר.
זה נונ, מה זה משנה אם היית ראנק 3-4 ואז הוא הוריד אותך ל-1, זה לא מוחק לך את הזיכרון או משהו, אתה עדיין יודע מה שידעת בראנקים יותר גבוהים.
חחח צריך להעיף אותו ומיד...
חחח כול זה הוא עשה רק ביגלל שהוא עף דבר ראשון דבר שני איזה אחד הציע לי להיות בשרת שלו.... דבר שלישי כשה מקללים אותי מה אני פרייר לא לקלל בחזרה בר יא מגעיל עפתה כי אתה עשיתה נונים!....
היתקבלתה בתנאיי עם אתה זוכר את זה ביגלל שאתה עשיתה הרבה אבל הרבה נונים
והשמות של השרתים שראיתם שם... זה שאלו אותי איזה שרתים שיחקתי ובר לא נתחיל לדבר על הנונים שלך!...
אההההההה ועוד משהו בר גם אתה רציתה להיות בשרת שלו אמרתה שאתה רוצה אדמין ימגעיל ימסריח
נערך בפעם האחרונה על ידי Johnny Corleone : 30/11/09 ב 13:24