לדרק מרטין קוראים תמיר? :O
יטופל
יווו דני תבכה בשקט זהו אתה לא לידר יותר
מה לעשות אחי זה המשחק שחק אותו
חחח שתי השחקנים הכי אפסים בשרת בדו שיח מרתק בשרת חחחחחחחח
דרק מרטין אתה אפס בא נדבק לי לניידת מתנגש מציק .. נון ארפי אפס .. והיקיר הזה כנל חושב הוא מנהל את העולם אם הוא באיזה גאנג מסריח
כן קוראים לי תמיר
רונן קודם כל אתה מתחיל לקלל אותי ביגלל שלא צירפתי אותך לגרוב רוצה תמונה? תגיד לי אתה אני יביא לפה בשתי שניות
וזה שאני לא פותח תלונה זה לא אומר שאין לי תלונה סבבה? אני פשוט לא רוצה לצאת מלשן מסריח כמוכם
רוצים להיות מלשנים לכו למשטרה אני יודע שלכמה ממכם יש תג כחול ומסריח אז לכו למשטרה מלשנים
נערך בפעם האחרונה על ידי DaniS : 01/12/09 ב 00:04
אחלה תלונה צריך להכניס אותה ללינקיה חח.
אני בטוח שהראשיים יתנו לנתי מיז באן ובקשר לג'וני אממ בתכלס כל אחד פה היה רוצה אדמין או אחראי משהו אז זה לגיטימי.
בקשר לקללות באמת לא מגיע לך לידר..
ותודה לאלה שאמרו שתיפקדתי טוב בתור לידר חיחי![]()
יקיר נונ אני מכיר אותו.
נטפל בזה..
וזה קסנובה![]()
לא מעניין אותי מה שאתם אומרים... כי אני מחזיר לכול מי שמקלל אותי ביגלל שכשה הם מקללים אם מקללים את סבא שלי... וסבא שלי ניפתר אז אני שם זין על כול מה שתגידו לי זין שלי שאני ישב בשקט אתם מבינים???????????????????? מיצידי תנו באן שם זין אמרתי לכם.....
מה אכפת לי עם לא מגיע לי לידר FBI
אני רציתי ליבדוק את הFBI כי כול השרתים ששיחקתי בהם האיתי לידר של LCN וכאלה............
יקיר יקבל כלא...
דניס אני בחיים לא השתמשתי בצ'יטים טומי בליק עף מי היאקוזה כי הוא הרס לנו את המכונית ועשה בלאגנים בקיצור ג'ון העיף אותו וניר לא צ'יטר אני מכיר אותו
נמחק, פעם הבאה אל תקלל פה אף אחד, ומה זו הגזענות הזאת ?!
נערך בפעם האחרונה על ידי TheDRiveR : 04/12/09 ב 20:43
זה כאילו הגיוני שאם מישהו יציע לך להיות בתפקיד בשרת שלו אתה תזרום איתו שיחה..
אני על הזיין שלך? חכה בשרת אתה אוכל פריסון
חח אין בעיה כל אחד בעולם רוצה אדמין,
אבל מילא הילד לידר של FBI!
תטפלו בו... ואחלה תלונה אה?!
חח הייתי יכול להשקיע באיזה מדריך במקום התלונה![]()
וואי וואי כמה שגיאות כתיב יש לך גוני קרלאון בן כמה אתה אתה בן 10 שבא מכיתה ד' ומשחק בGTA איזה ילד כאפות ..
לדעתי צריך לתת לך כלא ל5 שעות בכלא על קללות וגם על פירסום שרת ואתה פירסמת שרת ואתה צריך לקבל פריסון ל24 שעות ביממה ..