רעיונות נחמדים, אבל הקטע של רישיון אוטומטי.. זה לא ארפי.
אני אף פעם לא ראיתי מישהו שעושה טסט בלי מורה נהיגה :S
רעיונות נחמדים, אבל הקטע של רישיון אוטומטי.. זה לא ארפי.
אני אף פעם לא ראיתי מישהו שעושה טסט בלי מורה נהיגה :S
תעשו שרק המורה נהיגה יוכל לתת אפשרות לעשות את המסלול עם הצ'קפוינט
אם יעשו כיסוי עינים שיעשו שצריכים לקנות ממחטה או משהו ב7\24
וצבעים יפה אבל מיותר
1. יש גם במוד של עכשיו את הפקודה הזאת, וגם בחדש. הפקודה שבמוד העכשוי היא /searchwallet
2. יש את זה במוד גם עכשיו, /blindfold, זה כאילו שאתה שם על הראש של אותו אחד מטפחת על הראש ויהיה לו מסך שחור.
3. במוד החדש יש את זה. למרות שהרוב העדיפו להוריד את זה למנוע MG.
4. סתם MG, לא צריך את זה.
5. סתם MG, לא צריך את זה.
6. סתם MG, לא צריך את זה.
7. יש את זה במוד החדש, שצריך לעבור משהו כמו 20 צ'קפוינטים אבל רחוקים אחד מהשני.
8. יש את זה במוד החדש, וגם במוד של עכשיו.
9. עדיין עובדים על זה.
בקשר לבתים, יש 99 בתים תאמין לי זה מספיק.
ובקטע של הפאקשנים, אם לא יהיה פאקשנים לא יהיה מטרה, במוד החדש יש הרבה דברים חדשים שיעסיקו אותכם תוך כדי משחק.
יש עיקוב עם המוד בגלל המערכת מכוניות ועוד כמה מערכות שאני עדיין עובד עליהם, יש גם "עיקוב" בעיצוב המוד שזה גל אחראי עליו, לא יודע מה נסגר איתו.
המוד אני מאמין יעלה יום ראשון\שני אם אני יספיק מה שצריך. כמובן שהמוד יכול לעלות גם רק עם המערכת מכוניות שתבנה ביום שבת, אבל אחרי שהמוד יעלה לא יהיה לי זמן לעשות "עדכונים".
ברישיון אוטומתי אל תשכח לעשות עם מד זמן הגיוני שיהיה אפשר לעבור ושיהיה קשה.
^^
אבל זה גורם ללחץ ונוצר ND
שום ND לא יהיה כדי לעבור את המבחן אסור שתהיה לך אפילו פגיעה אחת אפילו שפשוף קל
אפשר למנוע את זה עם צ'יטים אבל.. לשים גודמוד לרכב
כי אתה יודע שזה עובד על כמות הHP של הרכב..
מה הבעיה.. אדמין על דיוטי מדי פעם צריך לראות מי עושה טסט לאוטו ומי שיתפס יקבל באן שום פריסון ושום כלא ישר באן.
DMV אוטומטי זה הכי טוב, כי למי יש כוח לעבוד ב-DMV, אחר כך אם הוא לא מחובר (זה שעובד ב-DMV) אז כולם מתעצבנים עליו, אין טעם...
אני מציע הצעה אחת ממש טובה למוד הבאה...
אם למשל אתה מדבר בטלפון ולידך יש מישהו שאתה רוצה שישמע מי שמדבר איתך אז הבנאדם שמדבר בפלאפון יעשה תפקודה /speaker ואז גם מי שלידך יכול לשמוע את כול השיחה
להגיד תאמת באמת זה משעמם ה DMV אני הלידר שמה ואין לי כל כך מה לעשות עד שמישהו בא לוקח שעה ואז חלק לא יודעים RP ואם הם לא מצליחים לעבור הם כועסים אליי שאני לא יודע לעשות טסט...