84.95.240.95:28960
TEAMSPEAK2:
84.95.240.95:8767
כנסו!
84.95.240.95:28960
TEAMSPEAK2:
84.95.240.95:8767
כנסו!
omg 32 slots ?
לא מוגזם ?
תעשו מקסימום 18
מצטערלא בא לי 16על16... ועוד אין מצב שכל ה16 האלה יהיו שחקנים מיפה...
אבל THX AND HF
בחייאת תעשו נומוד.
32 slots אני מקווה שזה שרת TDM
מממממממממממממממממממממממממ NO
כנראה אתה מתבלבל, זה לא אני
ותשמע לי טוב יבן של זונה לך תרד לאח שלך הFLAMER אתם מתאימים אחד לשני
חתיכת ילד קטן ומפגר, אומר לי להתבגר חתיכת אידיוט
א', בתור שחקן אני יכול להגיד FS NUB לכל מי שבא לי. כמו שגם אתה יכול.
ב', אני לא חושב שיש אדמין שלא עושה את זה.. מישהו שמקלל אותו מביא לו קיק, אז תפסיקו עם הפוזות האלה.
ותגיד, למה לא הבאתי היום באן לפליקס ולקלבוק? הרי ראית מה הם עשו בפורום..
תאמינו לי, אני לא אדמין כזה גרוע.
ווילי סתום כבר
ווילי מי דבר איתך בכלל חתיכת אידיוט ?
ווילי.....
ווילי............
איזה שם זה ווילי חחחחחחחחחחחחחח .
32 זה מאד מאד נכה.
18 מקס' -__-
פשוט הזוי.... o_O
נערך בפעם האחרונה על ידי Roie : 26/03/10 ב 21:47
שחר אל תעשה את עצמך. אדמין נורמאלי מלכתחילה לא היה מתחיל קללות מפגרות, שלא כמוך, אז תפסיק עם הטמטום הזה. אתה לא צודק עכשיו ובטח שלא היית צודק לפני שקיבלת ניהול.
מהמשפט שלך (http://www.szf.co.il/f293/t116329/) "ותאמין לי שאתה לא מכיר אותי.. שצריך להיות אחראי אין לי בעיה להיות אחד כזה" ציפית למשהו, אבל ממך זה כנראה כמו לצפות מתרנגולת שתעוף.
אתה פוץ נקודה.
רגע, אתה חושב שאנשים מתחילים לקלל אחד את השני בשרת ואני לא רושם להם להפסיק לקלל?
ומההה אתם משחקים אותה, כאילו אם אני פתאום הייתי מקלל אותכם לא הייתם מביאים לי קיק...
ומה לעזאזל מתחיל קללות? אני פשוט מתחרפן שאני עושה ראש ואז אוהד מחכה מאחורי הBLUE HOUSE והורג אותי אז אני רושם לו CAMPER... אסור?
ורגע, אתם חושבים שמייק אלעד ואיציק עושים משהו אחר? או היו עושים משהו אחר?
תכלס אתם לא יכולים להגיד שאני לא עושה עבודה טובה.. מעיף את הבאגרים.. מעיף את האנשים שכולם אומרים שהם צ'יטרים..
ווילי מה אתה משחק אותה, אין לך שום דבר נגדי, אתה פשוט סתם מנסה לצאת נגדי ואתה יודע למה..
ורוע\אי .. יצאת ממש לא קשור ואני חושב שלא הבנת על מה הוא דיבר.. הוא דיבר על זה שאני מתעצבן שהורגים אותי אני אני רושם נו יא FS...
לא בא שחקן חדש ואני מתחיל לקלל אותו ולהגיד לו ללכת לFXP..
וזה שמעליי מאיפה באת?? מישהו מכיר אותך בכלל? ...
איזו גישה ילדותית, אין פלא שאתה לא קולט מה אומרים לך... יותר נכון לא רוצה לקלוט... אבל עזוב את זה לרגע.
מייק\אלעד\איציק שאני מכיר (בקטע של ניהול במשחק - לא משהו בין אישי) לא היה חושב אפילו להתחיל מריבה. אני לא התכוונתי שאסור למישהו לקרוא למישהו אחר קאמפר או לא יודע מה, הקטע הוא שגם אם אחד מהשלושה היה אומר משהו, אז זה רק בקטע של צחוק. הבעיה שלך היא בגישה - "ATTITUDE", מצידי תכתוב משהו מרייג', אבל עם גישה שמישהו אחר לא יצא עליך.
קל לך לראות את הדברים הטובים שאתה עושה; מעיף באגרים? כן. מעיף צ'יטרים? לא שראיתי, אבל אם כן אז זה טוב. וזהו? אין משהו נוסף?
ובחזרה למשפט האחרון - כן, יש אנשים שמכירים אותי. וגם אם הם לא יזהו את הכינוי שלי (ואני לא משנה את הכינוי מהסיבה שיזהו אותי אהמפליקסאהמ), הם יגידו לך שבמידה כזו או אחרת הייתי טוב כבן אדם. לגבי "מעמד" הסקיל שלי - ממש אבל ממש לא אכפת לי. אז תעשה טובה, משפטים כאלה תשמור לעצמך, כי בתכלס אתה עדיין לא הראת קמצוץ ממה שאתה.
להתחיל מריבה? אני מתעצבן מפאבליק... שהורגים אותי מהSPAWN אז אני מתחרפן מה אני יעשה..
משהו נוסף? מה אני יכול לעשות?
/quit