מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך 17

אשכול: תלונה| על ראש הגנב בוער הכובע

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים

תלונה| על ראש הגנב בוער הכובע

* שם פרטי: יואב.
    * ניק בשרת: Yo4v, כמו בפורום.
    * התלונה:
    אהלן,
    לפני כחודש נרשמתי לשרת 'סטלה זון' כשחקן מתחיל ונוב בלי שום כלאן. שיחקתי כמה ימים עם ילדים כמו bogati ואז סמי שמע שאני בשרת ובא גם. אז הוא בא לשרת ואחרי שבוע הוא פתח את כלאן 'NrD' ואני הצטרפתי עליו בתור טסטר. בתאריך 17.12 [לפני כשבועיים] קיבלתי באן מוצדק על צ'יטים. זה הפעם הראשונה שקיבלתי באן בשרת והבטחתי וקיימתי שאמחק את הצ'יטים.
    לאחר הבאן חזרתי לשרת ופיתחתי את השחקן שלי בצורה מצויינת: קניתי אופנוע מיוחד ואף עליתי 2 רמות. אתמול [29.12] קיבלתי באן מאלון והסיבה תובא בתמונה להלן.
    ראשית, זה הפעם הראשונה שהוא 'תופס' אותי, קיבלתי רק פעם אחת באן מחמוס.
    בנוסף, נאמר לי איכשהו שקיבלתי את הבאן כי היה לי גוד מוד, אז אני מעוניין להבהיר לכם כמה דברים.
    אם תשימו לב לאחרונה יש להרבה שרתים פינג ענקי וכתוצאה מכך יש לאגים גדולים שמכבידים על השרת ולכן לוקח הרבה זמן להרוג. לכן בטוח השחקן שראה שאני לא מת כעס ודיווח עליי שאני לא מת.
    * הניק של אדמין / שמו: אלון [DIL].
    תמונה:
    בתמונה זאת רואים שאלון האקר בעצמו, הרי הוא התנתק ואחרי 2 שניות הוא התחבר, איך בדיוק? שהייתי 'האקר' ראיתי שיש אפשרות של להתחבר אחרי קיק במהירות במקום לצאת מהמשחק.

בתמונה זאת רואים את ההודעה שאני מקבל שאני נכנס לשרת. כמו שציינתי לעיל זה הפעם הראשונה שהוא 'תופס' אותי וגם הוא תפס אותי מדיווח שגוי של שחקן שלא ידע שיש לי לאגים.

הערות: אתם מוזמנים לשאול את גיא והוא מכיר אותי מצויין, הוא יודע שאני לא אעשה זאת שוב.
    שנה טובה.

הסמל האישי של Tal G
    Tal G Tal G מנותק ותיק
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    74 פעמים
    שלום יואב ,
    אם היית עושה את הפקודה שגורמת להופיע לפקודות בזמן ,היית רואה ,אני פשוט לא זוכר מה הפקודה לזה .

לי יש את זה ,יכולות להיות 100 סיבות לזה שזה קרה ,לדוגמא יכול להיות שאף אחד לא כתב בצ'אט אז הוא ישר התחבר אחרי שהוא יצא מהקראש ,ואז ראו את זה אחד ליד השני .

בקיצור ,אלון לא צ'יטר ועל זה אין וויכוח ,ואין סיבה להתווכח על זה . התלונה שלך לא אובייקטיבית .

מקסימום היית מתלונן על הבאן אבל לא על זה שאלון האקר ,כי הוא לא .

ערב טוב .

הסמל האישי של Ha[M]us
    Ha[M]us Ha[M]us מנותק גורו
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    125 פעמים
    אם זה היה קיק והוא היה חוזר ישר אז מילא..
    קראש שהמשחק נסגר לגמרי גם ציטים לא יעזרו לך

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    אבל המערכת הזאת לפעמים כותבת דברים שונים אם לא ידעת, כמו מערכת הכסף ששולחת כסף מאידי שלא קיים..

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    יואב יואב יואב, אין לי סובייט ולא כלום, מדי פעם קורה שלמישהו אחד השרת עושה ריסטארט, רק למישהו אחד וזה מה שקרה לי באותו רגע ואתה מוזמן לשאול על כך את דור האנטר.
    ולגבי הבאן - תמיר חמוס הביא לך באן ראשון. זוכר יופי?
    אחר כך נרשמת כAuthorized ותפסתי אותך גם על צ'יטים, עוד באן.
    אוקיי - פעם אחרי, פשוט זהו. צמיתות. קיבלת אותו. הבאן לא יירד, פשוט מאוד לא יירד, אין סליחות. כבר אמרת שלא תעשה יותר צ'יטים והינה עשית ובקלות ושמת עלינו זין אחד גדול. הבאן לא יירד.
    ובנוסף לכל אתה לא מפסיק לעקוף את הבאן, לא מפסיק! עוד פעם אחת תעשה את זה אני יארגן לך באן רקון!

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    קצת לתקן אותך.
    אני לא נרשמתי כAutohrized, אלא שיניתי ניק.
    ותפסתי אותי בצורה מוצדקת והבטחתי לסקודה שמחקתי את הצ'יטים ובאמת מחקתי.
    אז בפעם השלישית זה לא מוצדק, כי חשבו שאני גוד מוד! ותסתכל עכשיו על פינג של כל שחקן, מעל 100! ולי היה 450!! אתה מוזמן לשאול את תמיר exploade או את משה, הם זוכרים שהיו לי פינג גבוה.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    הבאן שלך לא יירד חבל על הוויכוח

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    בבקשה עוד הזדמנות
    לכל שחקן אתם נותנים צ'אנס נוסף, ואפילו אתם יכולים לשאול את סקודה שהבטחתי לו שאני לא אשתמש יותר בצ'יטים, וכמה שחקנים היו עדים שאמרתי את זה.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    צ'אנס נוסף? קיבלת כבר ת'צ'אנס שלך להזכירך. אחרי הבאן שתמיר חמוס נתן לך קיבלת צ'אנס ואז השתמשת שוב בצ'יטים. אכלת באן, קיבלת עוד צ'אנס. והינה שוב אתה משתמש בצ'יטים אז על איזה צ'אנס אתה מדבר? קיבלת כבר שתיים! פעם שלישית לא תהיה ולא מעניין אותי מה אמרת לאושר.

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    אני מודה שפעמיים השתמשתי בצ'יטים וקיבלתי באן ובצדק, אבל אחרי שהבטחתי לאושר בפומבי מול 10 שחקנים שאני לא אשתמש יותר בצ'יטים, אני לא משקר.
    ממי קיבלת את הדיוח אלון? מdavid? זה ברור כי אני והוא היינו בDM והוא חשב שאני גוד מוד כי לא מתתי, אבל היה לי באותו הזמן פינג 540+ ולא יכלתי להוריד אותו.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    לא קיבלתי דיווח מאף אחד. צפיתי בך וראיתי. יואב באמת שחבל על הוויכוח

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    מה חבל? לא שמת לב שאתה היחיד שתמיד נותן לי באנים? גם ש'עקפתי' את הבאן בשביל להתלונן עליו ולקחתי מישהו מהכלא נתתי לי קיק, פשוט אתה צריך לדעת איך להתנהל יותר טוב. אני לא אומר שאתה אדמין גרוע, להפך - אתה אדמין מאוד וותיק אבל עם זאת אתה צריך לדעת גם לדבר עם אדמינים אחרים לפני שאתה עושה משהו.

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    כמה דברים לעשות סדר
    להאקרים יש את האפשרות auto rejoin at kick שזה אומר מי שקיבל קיק ישר להתחבר שוב, לא קיים דבר כזה שאפשר להתחבר ישר אחרי קראש.
    יכול להיות מיליון סיבות לתמונה, אבל ציטים זה לא ואני אומר את זה בוודאות.
    עכשיו בקשר לציטים, אנחנו כן מאמינים בהזדמנות שנייה לשחקן, אפילו שלישית.
    אלון אדמין פה הרבה זמן והוא כבר ביסס את עצמו ואין לו שום אינרטס לשקר כדי לדפוק שחקן כזה או אחר.
    אם כבר פעמיים תפסו אותך ואתה מודה.... אני לא כל כך בטוח שפעם שלישית לא היה לך ציטים. מה גם שעקפת את הבאן, ולזה אין שום סיבה מוצדקת. אתה רוצה לערער? יש פורום.
    אני אישית מוכן לעשות איתך עסקה, אתה תודה שהיה לך ציטים ותתנצל שניסית לסבן את אלון ואת כל הצוות הנהלה, בתמורה אני אוריד לך את הבאן. אם עוד פעם אחת אתה רק תיכנס לשרת עם סובייט, אתה תקבל ממני באן רקון שאחרי שינוי אייפי אי אפשר להיכנס. תעשה את השיקולים שלך.

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    אני מודה שהייתי עם צ'יט GPS [סובייט] אבל אני לא ממש בטוח שרציתי ל'סבן' את ההנהלה ואת אלון במיוחד.. אם מישהו נפגע מהאשכול הזה, אני מצטער מראש.
    אשמח אם תוריד את הבאן!
    שנה טובה.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    גל אני את שלי אמרתי, אני לא חושב שכדאי להוריד לו את הבאן, הוא נתפס פעמיים עם צ'יטים וירד לו הבאן אחרי בקשת סליחה ואמר שלא ישתמש בזה יותר, זה הפעם השלישית שהוא נתפס אני לא חושב שכדאי להוריד לו. אם אתה חושב לתת לו עוד צ'אנס תגיד לי ואני יוריד לו את הבאן או שאתה תוריד.

קיבל לייק
    236 פעמים
    אז עכשיו אתה מודה?
    לא רצית לסבן?

ציטוט במקור פורסם על ידי Yo4v צפה בהודעה
    קצת לתקן אותך.
    אני לא נרשמתי כAutohrized, אלא שיניתי ניק.
    ותפסתי אותי בצורה מוצדקת והבטחתי לסקודה שמחקתי את הצ'יטים ובאמת מחקתי.
    אז בפעם השלישית זה לא מוצדק, כי חשבו שאני גוד מוד! ותסתכל עכשיו על פינג של כל שחקן, מעל 100! ולי היה 450!! אתה מוזמן לשאול את תמיר exploade או את משה, הם זוכרים שהיו לי פינג גבוה.
    ציטוט במקור פורסם על ידי Yo4v צפה בהודעה
    אבל המערכת הזאת לפעמים כותבת דברים שונים אם לא ידעת, כמו מערכת הכסף ששולחת כסף מאידי שלא קיים..

את האמת עכשיו אני קולט, שאם פעם תפסו אותך ביקשת סליחה הורידו, פעם שנייה תפסו אותך ביקשת סליחה הורידו, אני לא בטוח שתהיה פעם שלישית. תן לי לברר כמה דברים מחר תקבל תשובה סופית. עד אז הנושא סגור.

קיבל לייק
    236 פעמים
    אחרי דיון קצר הוחלט שהבאן שלך לא ירד.

נושאים דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15/11/10, 17:38
  2. תלונה על הקלאן cK.
    על ידי phobia בפורום Tactical Ops
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03/11/07, 17:37
  3. תלונה על מישו