אתה גם מעתיק ממני משפטים ? י'לוגם שפיך שכמוך.
אתה גם מעתיק ממני משפטים ? י'לוגם שפיך שכמוך.
Maple story איזה רמה אתה?
חח שיילן נראה לך אני כועס? אני דווקא מבסוט מה אתה עכשיו נהיית קאטה הלוחם אני יכפכף תך מגן פה על כל העולם. התכוונתי שהבן שלך אומיה יש לו צ'יטים מי נתן לו צ'יטים זה בגלל שאתה חבר של מוחמד עכשיו כולכם יש לכם שפעת.
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 11/02/11 ב 19:22
kalabok pro 600 pts
אאא 5 נכשלים
hhhhhhhhhhhhhhh edi ani zhoer she lifney 60 shana kshe aita itanu ba clan aita im a nick aze bixa muda
tkofa proit beyoter
אדי קיצר, אתה יודע שלא משנה מה, ריב ביני לבינך פה לא יהיה פשוט מה שאני בא להגיד זה שחר יא הומו אין לך דיבור אליי משום מצב אתה קודם כל נכשל ב5 מתוך 8 מקצועות בתעודה, דבר שני אתה היית הילד המסכן ששיחק LAN בHedgewars הידוע כמשחק כמו Worms 2d
ולמעשה גם שם היית פאן בוי כמו עם SHE LOOKED 16 שרצת אחרי כל הפרואים כדי לעשות עליהם spec קיצר זדיין, תשיג חיי חברה ואז תחפש עליי חסרונות.
kabokie on fire..... חחחחח הורג אותי זה
ברורררר אבל עזבו את MS ואללאק הוא אכל כאפות אבל הוא חמוד רצח באמא שלי Mד מה זה נכון שיש לך 5 נכשלים? ואיך הלכת ל LAN של HEDGEWARS סתם חחח אורגינל אחי אם אתה ככה אני מציע לך תשקיע שעתיים ביום על לימודיםאתה תרוויח סתם תקרא את הספר אפילו שאין לך שיעורים אתה יש לך ראש ללימודים אתה תשנה גישה עזוב אל תתיחס לאף אחד חברים זה חמורים תבחר לעשות משהו בחיים HEDGEWARS זה סתם .. חח תראה את NVR בדוק יש לו תעודה סבבה מה לא ככה ?![]()
שיר טוב
אכן
GG
מה לאן בHEDGEWARS יא מזדיינים חחח
אדי נראה לך, כולה שיחקתי בזה באיזה תחרות ועפתי טכנית חחח.
והיו לי 4 נכשלים
55 אחד מתוכם
ונכשל בערבית...
, ובסדר היה לי שיחה על הברזות מערבית.. קצת מכות ואני לומד עכשיו טוב חחח
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 11/02/11 ב 20:56