אוהב אתכם סטלה זון ! <3
טוב בקיצר זה יהיה ארוך אז תתחילו לקרוא , אני פורש מהשרת. אבל לא מהפורום ! תמיד תוכלו לדבר איתי בטים ספיק או בסקייפ , אני ייכנס פעם בכמה זמן להגיד שלום לח'ברה ולראות מה חדש אבל לא יותר מזה , ונודר לכם שאני לא עובר קהילה D:
עכשיו כל מי שהיה איתי לאורך כל הדרך המדהימה הזאת תודה רבה לכם !
ערן : שמע אחיי אין לי מילים לתאר כמה שאתה גבר אתה עוזר תומך חבר נהדר ותמיד פה בשבילי מת עליך אחיי ותמשיך בדרכך יאדמין D:
מור : שמע לפעמים אני מציק לך קצת בטים ספיק אבל אתה אחלה גבר ואני מת עליך מקווה שתהיה אדמין גם עוד שנתיים בהצלחה !
יגל : חחח אנחנו רבים הרבה אבל תמיד משלימים אוהב אותך אחיי בהצלחה עם הקלאן כפרה עליך !
נתנאל : אף פעם אל תשכח מי לימד אותך לשחק יאחחח (:
תמיר : מת עליך פיתוחח אתה אדמין נהדר ואני אוהב אותך מכל הלב בהצלחה בניהול הפורום.
דור : צייד מטומטם שליי אוהב אותך ובהצלחה לך עם הקלאן הנהדר שלך אוהב שם אחד אחד ובמיוחד אותך D:
אבי : אתה תמיד פה לעזור לי ואתה חבר נהדר , אני יודע שאני תמיד אוכל לסמוך עליך בכל עניין ! אוהב אותך אחי ובהצלחה בשרת !
תמיר חמוס : היה כיף איתך ב-DM חחח מקווה שניפגש שוב בקרוב ותמשיך להיות מצחיק שמח שאני מכיר אותך.
בר : היה כיף לספר לך על חיי המשפחה שלי אתמול חחחח אני מרגיש איתך פתוח לגמרי בהצלחה בתכנות אחיי מת על העבודה שלך ומודה לך על העבודה הרבה שלך בשם כולם.
אלון : שמעע מת עליך דבע שליי היה כיף לנהל איתך את קלאן טאק ותמשיך להיות מנהל ואדמין מצויין ! D:
יואב : אנסס שליי כואב לי שפרשתה אבל צודקק סוף זה רק ההתחלה אחיי מקווה שניפגש שוב !
טל : מילה של פרץ ! מת על השרת שלך ותמשיך להיות מתכנת תותחח ! בהצלחה עם השרת ובהצלחה בסטלה ! D:
עומר : חשבתה ששכחתי אותך ? טעיתה ! מת עליך יאחח אתה פשוט מלך תמשיך להיות חנון חחח סתםם אוהב אותך יאחח מקווה שנתראה שוב , ובהצלחה בניהול !
יונתן : כמעט שכחתי אותך חחח , סתםם נראלך יתותח אוהב אותך מכל הלב אחיי אתה אחד הילדים הסבבה שאני מכיר ושתבוא לאור מקווה שניפגש (:
אופק : מת עליך אחיי תמשיך עם המדריכים ! ועם מישהו אומר לך משהו אתה תמיד יכול לדבר איתי נטפל בוא קצת D:
רון סקורי : מת עלייך יתותחח כפרה עליך תמשיך עם הקרבות תהיה מלך הסאון הבא אחיי בהצלחה בשרת !
אופק קוברה : בהצלחה בביטיקיי אחיי מת עלייך ושמח שאנחנו מכירים וחברים היה כיף איתך תמיד D:
אורן : אתה אחד הגברים שאני מכיר ! תמיד עזרתה לי בשיעורים ובכל מה שהייתי צריך מקווה שנשמור על קשר ובהצלחה בסטלה זון ! D:
ניב : אוהב אותך תמני שלי תמשיך בדרכך ובהצלחה בשרת אחיי מקווה לראות אותך באיזה תפקיד מתישהו בשרת D:
אליעד : חחח אוהב אותך יפומפהה תמשיך לעשות פעילויות אוהב אותך אחיי !
איציק : אללה יפופאי אחד אוהב אותך בנשמה אחיי הייתה חבר נהדר D:
אדי : אוהב אותך אחיי אתה הילד בין המצחיקים שאני מכיר והייתה לנו תקופה יפה (:
אם שכחתי מישהו מצטער , אוהב את כולכם יאללה מקווה שניפגש שוב ! <3 סטלה זון <3 !!!! D: