פרישה
שמעו אני פותח את האשכול הזה וכולי רעידות וצרמורות חשבתי הרבה לפני שזה מגיע לפחות שבועיים שאני עם המחשבות האלו
אני בטוח שאני יחזור כי אני אוהב את כולם פה היה לי פה כיף גדול והרבה שיעורים לחיים טוב חפרתי קצת ועכשיו:
הקדשות:
שלושת הרישונים
לילד שאני הכי אוהב בשרת ולפי דעתי הכי גבר פה דור האנטר אתה הייתה המורה שלי בתקופה הזו אתה לא מבין כמה שאני אוהב אותך המשך משחק מהנה.
שחר אתה הילד השני האהוב אלי פה היה לי מאוד מאוד כיף איתך ונהנתי איתך הרבה אוהב אותך.
ניבבבבבבבבבבב חולה עליך אתה הילד הכי גבר בארץ אני אוהב אותך הכי הכי הכי בעולם. !!!!
ְְְְְְְְֹֹ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ּ
יגל אוהב אותך אחשלי אתה אקבר גבר
יונתן אוהב אותך אחשלי היקר בהצלחה כאדמין גבר!
בר - אהבתי אותך מאוד תודה על הכל
גל - לא הכרנו כל כך טוב למרות שהייתי אדמין אבל ממה שהספקנו אתה אחלה גבר ואני אהבתי אותך
תמיר חמוס - אתה איש קשה ואני לא רוצה לשקר אני לא הכי אוהב אותך אבל אתה עושה עבודה בסדר גמור עם השרת ועל זה אני רוצה להיגד לך תודה
תמיר אקספלוד - שמע עם דור היה המורה שלי אתה הייתה המורה מספר 2 אני ממש אוהב אותך ואתה לא מאמין כמה
מור - מורי מורי מורי אני מקווה שאתה עוד אוהב אותי אני ממש נהנתי איתך למרות שבסוף הרגשתי נתק
סקורי - אתה גבר שבגברים אוהב אותך אח יקר
אור בריזר - אני ואתה זה באמת סיפור גדול מאוד אני ממש ממש אוהב אותך ואתה גם כמו דור האיש שאני הכי אוהב
יואב - ואיייייייי אני לא יודע כבר מה להגיד אתה כמו ילד נשמה של הקהילה אוהב אותך אחי שמור על קשר
אלון - אני ממש אוהב אותך אתה גבר שבגברים
קוברה - היה לי קצת בעיות איתך אבל אני ממש אוהב אותך אתה אחלה גבר!
אורן - ואללק אתה גבר אני אומר לך שמור על קשר
ניר - אתה ילד שאני מאוד מעריך ואוהב בהצלחה עם הקלאן ובכלל בשרת
שגיא - אוהב אותך כפרה בהצלחה
אופק גנטוס - גבר שבגברים אני ואתה זה נוסחה להצלחה אוהב אותך חבוב
אבי קווקזי - אחשלי בדם אתה וקווקזי אוהב אותך איש
איציק - אתה לא מבין כמה שאני אוהב אותך אחי בהצלחה אחשלי
עומר - איך שחכתי לרשום אותך חחחח אוהב אותך מאוד מאוד אחי!
אילון - אתה אחלה גבר אוהב אותך איש סליחה ששחכתי אותך
לקחתי מאלון את הסדר כדי לא לשכוח והוספתי כמה אז ככה סליחה שהייתי חרא של ילד אחרי שהודחתי מאדמין מקווה שהרוב סלחו לי
עם שחכתי מישו שירשום אני כבר יוסיף אותו
ולא נישאר לי הרבה אלה להגיד לכולם בהצלחה...

37לייקים

הירשם כדי להגיב לנושא
.