אהלן, זה 5 המשחקים שלפי דעתי הם הכי כיפים לשחק ויכולים להעסיק אותכם שעות..
אני הורדתי אותם לאייפוד שלי מInsttalous חח אבל אפשר גם לקנות אותם בכמה דולרים או ברוב המקרים בדולר בApss Store .
1. Fruit Ninga - משחק ממכר מאוד שאני אישית מאוד אוהב אתה צריך לחתוך את הפירות ויש כמה סגנונות משחק למשחק עצמו.. אני מאוד ממליץ עליו פשוט תורידו ותהנו.
2. NinJump - משחק ממכר ! אי אפשר להפסיק לשחק איתו, אתה בעצם נינג'ה שצריכה לעבור מצד אחד לשני ובדרך יש מכשולים יש 4 מפות למשחק..
יש את הקלאסי, יש את הטירה, יש את הג'ונגל, ויש את הדרקונים וכל אלה..
3. Feed Me Oil - משחק די חדש, צריך להעביר שמן ממקום אחד למקום השני, בעזרת - מאווררים , מגנטים , כמו קרשים כאלה ועוד כמה אפשרויות מגניבות..
4. Hungry Shark - אתה בעצם כריש גדול, שצריך לאסוף דברים בדרך. אתם צריכים לאכול כדי לא למות, אפשר לאכול אנשים, כרישים אחרים, דגים קטנים ועוד. אבל יש גם כל מיני מכשולים בדרך, כמו פצצות, מדוזות עוקצניות ועוד דברים מגניבים. בכל מקרה יש שלושה חלקים אליו .. Hungry Shark 1 / 2 שזה בא ביחד ועוד גרסא נוספת שזה Hungry
Shark 3
5. Tiny Wings - זה משחק לא ממש ממכר אבל כן, כיף לשחק בו. אתה מין חיה מוזרה כזאת חח שצריכה לעבור הרים, לכל הר זה Island אחר.. אני הגעתי ל6 או 7 לא זוכר..
ובנקודות השיא שלי זה 55 אלף משהו כזה תורידו אותו בהתחלה תגידו איזה משחק משעמם אבל באמת הוא כיף מאוד..
כמובן שיש עוד ועוד כמו ANGRY BIRDS אבל החלטתי לפרט רק על אלו : ]
אז עד כאן הסיקוריםמקווה שתורידו ותהנו !

מקווה שתורידו ותהנו !
הירשם כדי להגיב לנושא