לא יודע מה איתכם לי אישית נימאס כבר , מכל הנונים והאדמינים שלא מקשיבים תמיד..
מגישים פה אפליקיישן למאפיה , חצי שנה עד שמאשרים..
אז עזבו בטח בקרוב יפתחו שרתים חדשים..
אני מעדיף לשחק שם..
בנתיים חפשו אותי ב LS-RP
שלום אנשים D:
לא יודע מה איתכם לי אישית נימאס כבר , מכל הנונים והאדמינים שלא מקשיבים תמיד..
מגישים פה אפליקיישן למאפיה , חצי שנה עד שמאשרים..
אז עזבו בטח בקרוב יפתחו שרתים חדשים..
אני מעדיף לשחק שם..
בנתיים חפשו אותי ב LS-RP
שלום אנשים D:
ביי.
נערך בפעם האחרונה על ידי _KoBrA_ : 07/08/11 ב 01:24
ביי.
ביי.
ביי.
ביי.
להת.
בייי אחי בהצלחה בהמשך
חהחהחהחהחחה ..
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך....
אשמח לשמוע בפרטי מה בדיוק הסיבה שפרשת, אני רואה שבאשכול שפתחת על המאפיה היו 26 תגובות, בשביל לקבל רשמיות אתה צריך להראות פעילות בשרת, להראות שיש לכם ארפי טוב, 4-6 אנשים במאפיה...
תמיד יש לצוות אדמינים אוזן קשבת, אבל תבינו, שאנחנו תמיד מוצפים, ואני מתכוון לאיזה 3-4 ריפורטים / פי.אמ'ים בשניה.
אנחנו משתדלים תמיד לענות לכולם ולעזור אבל לפעמים יש רק אדמין אחד מחובר וזה ממש קשה לתת שירות מספק ככה.
בכל מקרה, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה במשחק !
זה לא סיבה לפרוש :S
לא מאשרים לך מאפיה, אתה פורש?
בכל מקרה בהצלחה בהמשך.
חבל......
והאדמינים אנחנו מוצפים במלא PM במלא שאות ובמלא עזרות
אני אישית רק כשאני ניכנס לשרת שולחים אליי מיליוןצ ואחד PM ושואלים מתי זה יעלה בוא אני יראה לך משהו תעשה לי את זה תעשה לי את זה בוא תביא באן לזה
חברים אנחנו גם רוצים לשחק! אתם משחקים אין לכם בעיה ואתם מיתלוננים על דברים למיניהם אבל חברים הכול טוב ויפה אבל גם לנו בה לשחק קצט!
אתם לא רוצים שאנחנו נתחיל לחלק לכם מיוטים בשרת ולא תוכלו ביכלל לדבר כזה זמן
אז כשאתם רואים שאין אדמין דיוטי מספיק לישלוח PM אחד ולא לחפור ואותו הדבר בכול האמצעים
חבל שאתה פורש...ואין מה לעשות חייבת להיות קצת פעילות של המאפיה שלך וגם שתהיו לפחות 4-5 אנשים כדי שייקחו אתכם ברצינות(כי גאנג/מאפיה עם 3 אנשים זה לא גאנג).ובתור שוטר אני יכול להגיד לך שלא הייתה שום פעילות של גאנגים פרט לגאנג שאנריקה האדמין נמצא בו וההיטמנים.
באיזו מאפיה אמרת שאתה נמצא?