מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אשכול: ההתחלה החדשה, תיהיה עם... (אם לא תיכנסו - איך תידעו?!)

TeNZeR TeNZeR מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אביתר סו
    קיבל לייק
    5 פעמים

ההתחלה החדשה, תיהיה עם... (אם לא תיכנסו - איך תידעו?!)

טוב כמו שרובכם יודעים כבר, יש לי רצון לקחת את קהילת הRolePlay לידיים שלי..
    אבל אין כאן שיתוף פעולה מידי ולא כולם מסכימים...
    אז בשביל שתשתכנעו, תיקראו...

הרצון שבי להקים קהילה הוא רצון אמיתי, והוא עוד לא מומש.. אומנם מומש אבל עם צוותים לא רציניים.
    אני חושב שכאן, אני ויאן נצליח לעשות מהקהילה הזו אחלה של קהילה..
    ואולי אפילו: "הבית של הארפי".
    והפעם, לא רק אנשים שיודעים אנגלית יוכלו לעבוד בעבודות בחירות וחוקיות!
    כמו: שוטר, FBI, שדרן רדיו, וכו...
    אפליקיישן יוגש בעברית, ויבדק כראוי, רק לאחר בדיקה ושההיה ב"ספק" על השחקן שהגיש- App, ולראות שהוא לא נון, בדיקת Mar, ועוד המון בדיקות ורק לאחר מיכן נוכל לוודה כי הוא יכול להיות לידר של: "Work name".
    כמובן שיהיה לנו עבודות חדשות, חלקן חוקיות וחלקן לא חוקיות...
    אנחנו נוסיף את C.I.A לרשימת העבודות ...
    אנחנו נוסיף עוד ג'ובים ונשנה את מיקום המפה ל- San Fierro.
    יש שם שכונות שמתאימות לכנופיות ויש שם מקומות נטושים שזה מתאים להכנת נשקים וסמים ועוד המון דברים... יכול להיות שנתכנת אנחנו בעצמנו מקומות לגאנגים וזה יראה משולב עם המשחק כך שלא ישימו לב ביכלל שאנחנו הוספנו... אני מאוד מקווה שיאשרו לי את הבקשה לשאת את הקהילה ולקחת אותה למקומוץ גבוהים ורחוקים מהנפילה שהיא נימצאת עכשיו.
    את יאן אני אשכנע לחזור כבר...
    רק מה שחסר זה אישורף ואם לא יאן יהיה לי מתכנת צמוד שיבנה לי שרת איכותי.
    נ.ב
    אני מתכנת כבר כמה שנים ואני יוכל בעצמי לשדרג את המוד ואת המערכות שבו..

שיהיה לנו שרת פיצוץ

הסמל האישי של Skuri
    Skuri Skuri מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    רון
    קיבל לייק
    775 פעמים
    אני רואה את הרצון הטוב שיש לך. ואני אשמח שתיהיה מנהל כאן.
    אבל קיבלת אישור מגל(ScatMan)?

שם פרטי
    אביתר סו
    קיבל לייק
    5 פעמים
    אני מחכה לזה ולגישות הFTP וSSH אם יתנו לי, אם לא, לא נוכל להריץ שרת נואומאלי...

PinkWeed PinkWeed מנותק מנהל פורום ספורט כללי ו-TF2
    שם פרטי
    פנחס
    קיבל לייק
    360 פעמים
    אני אישית ממליץ על LV ולא על SF ..

Yonatan Yonatan מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    יונתן
    קיבל לייק
    445 פעמים
    אני גם ממליץ LV אבל אתה מודע לזה שיאן גם עבר קהילה כן?

הסמל האישי של Skuri
    שם פרטי
    רון
    קיבל לייק
    775 פעמים
    יאן אני לא קונה את כל החרטה שלך.
    זה שעזבת קהילה כיבדתי אותך והכל ואתה יודע שמעבר להכל אני הכי מעריך אותך בעולם ומכבד אותך.
    אבל לקחת איתך ילדים לקהילה מזדיינת אחר סליחה על הביטוי אין מילה יותר טובה. איזה ילדים לקחת?
    Sno[K]eR, N1Tr[0]s, Extrame ועוד אני רק לא זוכר ממה שראיתי שנכנסתי לפורום היצור הזה.
    מה שאני הכי לא מבין. משחק הוא להנאה, כל ילד שני פה רוצה תפקיד או משהו ואם לא עובר קהילה מחפש שרת אחר. ויודע מה?
    אם היית הולך לבד הייתי הכי מכבד אותך בעולם ומעבר להכל מעריך אותך, אבל לקחת ילדים ואתה יודע את זה.
    החמוד השני(BrunOut) גם עבר קהילה ולקח איתו לא מעט ילדים. וכל זה אתם לא עשיתם?
    הרי גל (ScatMan) שם אותך מתכנת ואותו מנהל הקהילה ומה עשיתם?נתתם לו זין בפנים. אז את כל החרטות האלה אני לא קונה ולכו תזיינו למישהו אחר תשכל.

הסמל האישי של The_Davil
    The_Davil The_Davil מנותק ותיק
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    82 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Skuri צפה בהודעה
    זה שעזבת קהילה כיבדתי אותך והכל ואתה יודע שמעבר להכל אני הכי מעריך אותך בעולם ומכבד אותך.
    אבל לקחת איתך ילדים לקהילה מזדיינת אחר סליחה על הביטוי אין מילה יותר טובה. איזה ילדים לקחת?
    Sno[K]eR, N1Tr[0]s, Extrame ועוד אני רק לא זוכר ממה שראיתי שנכנסתי לפורום היצור הזה.
    מה שאני הכי לא מבין. משחק הוא להנאה, כל ילד שני פה רוצה תפקיד או משהו ואם לא עובר קהילה מחפש שרת אחר. ויודע מה?
    אם היית הולך לבד הייתי הכי מכבד אותך בעולם ומעבר להכל מעריך אותך, אבל לקחת ילדים ואתה יודע את זה.
    הרי גל (ScatMan) שם אותך מתכנת ואותו מנהל הקהילה ומה עשיתם?נתתם לו זין בפנים. אז את כל החרטות האלה אני לא קונה ולכו תזיינו למישהו אחר תשכל.
    קודם כול רון אל תקלל אותי ואל תיצא עליי!
    לא לקחתי שום ילד אני נישבע לך אמרתי לכולם אני פורש עובר לקהילה אחרת והם באו ושאלו אותי אם הם רוצים להיות איתי ואתה מוכן לישאול את כולם.....
    ואני יגיד לך יותר מיזה אם גל יתחיל להיות פעיל או ימנה מישהו אחראי על זה ולא תיהיה בעיה אפילו אם תיהיה לי קהילה של 40 איש אני פורש משם וחוזר לפה! אני נשבע בכול מה שיקר לי!
    אם תיהיה פה הנהלה נורמלית אני חוזר

הסמל האישי של Skuri
    שם פרטי
    רון
    קיבל לייק
    775 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי The_Davil צפה בהודעה
    קודם כול רון אל תקלל אותי ואל תיצא עליי!
    לא לקחתי שום ילד אני נישבע לך אמרתי לכולם אני פורש עובר לקהילה אחרת והם באו ושאלו אותי אם הם רוצים להיות איתי ואתה מוכן לישאול את כולם.....
    ואני יגיד לך יותר מיזה אם גל יתחיל להיות פעיל או ימנה מישהו אחראי על זה ולא תיהיה בעיה אפילו אם תיהיה לי קהילה של 40 איש אני פורש משם וחוזר לפה! אני נשבע בכול מה שיקר לי!
    אם תיהיה פה הנהלה נורמלית אני חוזר
    לא יוצא עלייך ולא מקלל אותך. איפה אתה רואה שקיללתי?
    אני רק אומר שזיוני שכל לא עובדים עלי כי אני קצת יותר פעיל כן רואה דברים. דביל אני לא יאן

הסמל האישי של The_Davil
    The_Davil The_Davil מנותק ותיק
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    82 פעמים
    לא יוצא עלייך ולא מקלל אותך. איפה אתה רואה שקיללתי?
    אני רק אומר שזיוני שכל לא עובדים עלי כי אני קצת יותר פעיל כן רואה דברים. דביל אני לא יאן
    אם ההנהלה הגבוהה תקשיב לכם ותעשה משהו בנדון אני מתחייב לחזור! זאת ההודעה וזאת ההוכחה

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים
    קודם כל זה BurnOut, לא BrunOut.
    עכשיו, אני סה"כ פרשתי מכאן, לצערי הרב ההנהלה הגבוהה לא תיפקדה כמו שצריך ואין לי בעיה עם זה, אני מבין אותם, הם נמצאים כרגע בשנה עמוסה והיו צריכים למצוא לזה פיתרון והיה כבר מאוחר מדי...
    אני לא באתי למשתמשים ואמרתי בואו לקהילה שלי ותפרשו מפה, כל מי שבא איתי בא מהסיבה או שהוא נכלל כבר בצוות ההנהלה ורצה לעבור גם או שפשוט רצה לדעת לאן אני עובר ופשוט עבר...
    להאשים אותי זה לא הפתרון. עם כל הכבוד לגל, ובאמת שיש לי כבוד לבנאדם הזה הפרישה שלי מוצדקת.
    אגב, רון תן לי את הסקייפ שלך

שם פרטי
    אביתר סו
    קיבל לייק
    5 פעמים
    טחם לכם עלמה לריב אני מבקש..
    והסברתי כבר, אני מעדיף את יאן על מתכנת אחר שיבוא לי, אבל אם יאן לא יסכים - יש לי אטרקציות במסן ובסקייפ.
    אני לא צריך רפרטואר גדול של ילדים בשביל להתחיל קהילה, קהילה חדשה מתחילה מאפס.

_InterSyS_ _InterSyS_ מנותק גורו
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    424 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי BurnOut צפה בהודעה
    עכשיו, אני סה"כ פרשתי מכאן, לצערי הרב ההנהלה הגבוהה לא תיפקדה כמו שצריך ואין לי בעיה עם זה, אני מבין אותם, הם נמצאים כרגע בשנה עמוסה והיו צריכים למצוא לזה פיתרון והיה כבר מאוחר מדי...
    אני לא באתי למשתמשים ואמרתי בואו לקהילה שלי ותפרשו מפה, כל מי שבא איתי בא מהסיבה או שהוא נכלל כבר בצוות ההנהלה ורצה לעבור גם או שפשוט רצה לדעת לאן אני עובר ופשוט עבר...
    להאשים אותי זה לא הפתרון. עם כל הכבוד לגל, ובאמת שיש לי כבוד לבנאדם הזה הפרישה שלי מוצדקת.
    כנראה שלא הבנת , אתה ההנהלה הגבוהה \:

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    אולי גל מרגיש את מה שהוא עשה לי, בקשו ממני להכין את המוד לאמצע אוגוסט, ישבתי עליו ימים ולילות ובסוף החרא דפק לי חרא בפנים... את האמת לדעתי מגיע לו
    ולא אכפת לי שיתנו לי באן על זה.. יאן היה פה הכי גבר אחרים היו פורשים מזמן אבל הוא נשאר כאן עד הסוף עד שלא נכנסו אנשים לשרת בכלל ושההנהלה הגבוהה התעלמה מהמצב פה
    מתן אכזב בענק, חשבתי שהוא נשאר כאן והוא לא ירצה לעשות ליאן ולגל כזה מהלך מגעיל אבל גיליתי שאני לא מכיר את הבן אדם..

אל תאשים את יאן, הוא ניסה ולא הצליח והוא נשאר יותר משאחרים היו נשארים, ואם הוא הזמין כמה חברים לשחק איתו זכותו, כשגל דפק לי אז חרא בפנים ועזבתי את סטלה גם אז הלכו איתי כמה אנשים ואז זה לא הפריע לך כמו שמפריע לך שיאן לוקח חברים - זכותו להזמין וזכותם לשחק איפה שבא להם.

ציטוט במקור פורסם על ידי BurnOut צפה בהודעה

מותר לך לפרוש לא אמרתי לך שאסור לך לפרוש חס וחלילה אבל הבעיה שלי איתך זה שיצאת איתי שקרן, כשאני עוד הייתי המתכנת חשדנו בתמיר שהוא מתכנן להביא מתכנת במקומי ונתת מילה שאם זה יקרה וגל לא ימנע את זה אתה איתי כי חשבת שזה מסריח וסתמי, כמובן שלא עמדת מאחורי המילה שלך, קבלתי את הטיעון שלך שיאן הוא חבר טוב שלך ושאתה לא רוצה לדפוק אותו ואת גל ואת הילדים בסטלה זון.. סבבה הילדים בפורום ויאן לא עשו לי כלום ולך כלום והיו חשובים לך.. אז לא כעסתי על זה ונשארת ולא הפריע לי שלא עמדת במילה שלך, מצד שני עכשיו לא היה לך אכפת לנעוץ ליאן וגל סכין בגב? אני לא אמשיך לפרט כי נראלי שזה מספיק כדי לגרום לך להבין מה הבעיה שלי איתך וכי אני אחסוך בפרטים כי יש עוד דברים שאתה לא תרצה שאני אספר ובמידה ולא תבין אני ארחיב עוד.. וזה שנעצת לגל סכין בגב לא מפריע לי כי הוא יצא איתי גרוע יותר מתמיר, אלא מפריע שהילדים בסטלה זון ויאן שלא עשו לך כלום ואז היו חשובים לך פתאום לא מפריעים לך לעשות את זה
    נערך בפעם האחרונה על ידי Galan : 17/10/11 ב 23:29

נושאים דומים

1. זה לא יאומןן עם האדמין הזה תיכנסו
    על ידי Or בפורום DeathMatch
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27/12/10, 17:05
  2. לא יהיה לאן אם לא תיכנסו לערוץ
    על ידי normanush בפורום Call of Duty
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27/06/08, 22:30
  3. לא תלמד תיהיה נגד, אם תלשין תיהיה קצין!
    על ידי mikewithbike בפורום Call of Duty
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13/11/07, 01:10
  4. משו חדשש .. לא יודע איך לקרוא לזה .. XD
    על ידי DarkTalik בפורום גרפיקה כללית
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06/01/06, 21:01
  5. שיחה עם מישו לא מצחיק ...
    על ידי סירקא\ה בפורום מה שבראש
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 04/12/05, 13:39
eXTReMe Tracker