איזה הומו אחד קוראים לו הדצ"ם-דניאל צבי מגיע
הוא הילד הכי חרטטן בעולם יש לו סיפורים כאלה מופלצים הוא מתחיל לספר לנו איך הוא נוסע באוטו של אבא שלו ודורס כלבים וזה מתחיל לחרטט אותנו
הבן זונה הזה מתחיל עם בחורות איך הוא מתחיל איתן? הוא מספר להם שטויות על חברים שלו..
הוא בא מתחיל עם איזה בלונדה אחת..אז הוא מספר לה "אביאל הדפוק הזה פורץ פה למגדל מים שורף פחים וזה עושה באלגאןןן איזה חמור הילד הזה" קיצר שמעתי את זה באתי עליו אמרתי לו סתום ת'פה מה ת'מחרטט אותה אכל ייבוש ניהיה אדום..
אחר כך הוא סיפר על shadow ripper שהוא תפס את shadow הכניס אותו לתוך גלגל של טרקטור וזרק אותו בירידה..שזה חרטוט גדול אחדדד..
קיצר הוא יורד על חברים שלו מאחורי הגב וזה...
כולם שונאים אותו עכשיו..אז אנחנו מציקים לו כל היום...שמים עליו כובע ואז הוא לא רואה כלום ואז כולם מפוצצים אותו ובורחים עד שהוא מוריד את הכובע אנחנו כבר לא שמה..חחח ככה כל יום..
קיצר איזה יום אחד ישבנו כמה ילדים באיזה בית..אז איזה אחד עושה לי "שתף פעולה" אני כזה אומר טוב סבבה..
אז הוא עושה לי "אתה מכיר את אליס!?" אני עושה לו "כןןן איזה כוסית היא וואי!!" ושתבינו היא לא קיימת בכלל...
אז אנחנו שואלים את החרטטן הזה "אתה מכיר את אליס הכוסית?!" הוא עושה לנו "כןןןן וואי איזה כוסית היא!!"
והוא סתם מחרטט לנו שהוא מכיר אותה וזה האכלנו אותו בסרטים איזה חודש ומשהו וואיי איזה מצחיקקק כל היום אנחנו מסתלבטים עליו ככה הבן זונה הזה אמן תדרוס תו משאית
הוא בא עושה לי "אחי בוא ניפגש עם אליסס אמרו לי שהיא נותנתת וזה" אמרתי לו יאללה תקשר אלי בערב נקבע איתה" בסוף לא התקשר הבן זונה..
ככה איזה כמה חודשים אנחנו מאכילים אותו סרטים והיא בכלל לא קיימת כולם יורדים עליו עכשיו וזה