יאללה פתחו פורום CZ...
אני מביא לך פול אנשים...יש להם 118 סרברים ואיזה מליון שחקנים..
זה משהו מטורף כמה משחקים בזה
יאללה פתחו פורום CZ...
אני מביא לך פול אנשים...יש להם 118 סרברים ואיזה מליון שחקנים..
זה משהו מטורף כמה משחקים בזה
אביאל ימושפע בסך הכל יומיים אתה משחק במשחק וכבר אתה רוצה פורום
חח אני משחק יומיים וקורע שמה אנשים שמשחקים שנה...חח איזה אחד שואל אותי כמה זמן אני משחק..אמרתי לו יומיים ההוא עושה לי "יאללה סע מפה עלק יומיים,אם אין לך שנה אני זבל" חחח :]Originally posted by FireMan@Jul 8 2005, 06:24 PM
חח אני משחק יומיים וקורע שמה אנשים שמשחקים שנה...חח איזה אחד שואל אותי כמה זמן אני משחק..אמרתי לו יומיים ההוא עושה לי "יאללה סע מפה עלק יומיים,אם אין לך שנה אני זבל" חחח :] [/b][/quote]Originally posted by FireWall+Jul 8 2005, 09:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (FireWall @ Jul 8 2005, 09:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-FireMan@Jul 8 2005, 06:24 PM
לפליטי טקטיקל אופס קל לקרוע בקאונטר, כי שמה שתי יריות ואתה מת.
לפליטי טקטיקל אופס קל לקרוע בקאונטר, כי שמה שתי יריות ואתה מת. [/b][/quote]Originally posted by KilderSlive+Jul 8 2005, 09:41 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (KilderSlive @ Jul 8 2005, 09:41 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by FireWall@Jul 8 2005, 09:49 PM
<!--QuoteBegin-FireMan@Jul 8 2005, 06:24 PM
חח אני משחק יומיים וקורע שמה אנשים שמשחקים שנה...חח איזה אחד שואל אותי כמה זמן אני משחק..אמרתי לו יומיים ההוא עושה לי "יאללה סע מפה עלק יומיים,אם אין לך שנה אני זבל" חחח :]
תחלום...אולי קל אבל הרובים שמה לא פוגעים בגרוש...יענו אני בא מרחק 5 מטר מדלת די גדולה אני מרסס אותה מחסנית והקוונת לאט לאט נפתחת..ואז זה פחות דייקני..קיצר חצי מחסנית מחוץ לדלת...
לא ניראה לי הם יודעים להחליף נשק :S
אם ניגמר להם הכדורים לוקח להם 5 שנה להטעין
מה הקטע להחליף לאקדח ולירות :S
חחחחחחחOriginally posted by BraiN@Jul 9 2005, 04:07 PM
לא ניראה לי הם יודעים להחליף נשק :S
אם ניגמר להם הכדורים לוקח להם 5 שנה להטעין
מה הקטע להחליף לאקדח ולירות :S
מה שטוב שמה אפשר להחליף נשקים גם באמצע טעינה...זה טוב לאלה..היום קפץ עלי איזה אחד שטענתי ת'רובה באתי החלפתי לסכין והבאתי בו חור... חח שמה לדקור בן אדם זה כל החו שרמוטה
שיחקתי בזה גם CZ = כולם נובים
הייתי נכנס לשחק פעם ראשונה הייתי עושה 25-0 כמו כלום
תשחק CS תאכל בראש..
לאחי zek היה באן יותר מ 40 שרתים והוא שיחק בזה רק שבוע כי חשבו הוא מרמה והם שיחקו שם שנה +
אז אל תרים את האף
שמענו אותךOriginally posted by dNk@Jul 10 2005, 12:22 AM
שיחקתי בזה גם CZ = כולם נובים
הייתי נכנס לשחק פעם ראשונה הייתי עושה 25-0 כמו כלום
תשחק CS תאכל בראש..
לאחי zek היה באן יותר מ 40 שרתים והוא שיחק בזה רק שבוע כי חשבו הוא מרמה והם שיחקו שם שנה +
אז אל תרים את האף
מה אביאל ת'לא מאמין שיש אנשים שיותר טובים ממך :\
אז יש לו קליטה טובה במשחק :[
לא נורא תתאמן אחי :פ
מה הקשר? שלא יפליץ לי פה תוצאות למה זה מעניין לי תזיןOriginally posted by porche man@Jul 10 2005, 05:50 PM
מה אביאל ת'לא מאמין שיש אנשים שיותר טובים ממך :\
אז יש לו קליטה טובה במשחק :[
לא נורא תתאמן אחי :פ
got banned over 15 server cuz im a
Faker Cheater Radar Wall Hack AimBot
got rated #2 in 2 days.
#1 was a freind of mine that also used to play To aval hu play CZ more then me.
in other servers im rated around #3-#5
but i got banned couldnt ply uninstalled.
i find no chalange there
קיבלתי 8 באנים
מזל שזה על IP
LLz
ani sona te yeledim ha ktanim ve ha mizdaynim ha ele se kol rega horim be mikroponeOriginally posted by BraiN@Jul 11 2005, 12:29 PM
קיבלתי 8 באנים
מזל שזה על IP
LLz